قبل از اپدیت چطور بود؟چند گرفت؟بدون گارانتی یا با گارانتی؟نقل قول:
Printable View
قبل از اپدیت چطور بود؟چند گرفت؟بدون گارانتی یا با گارانتی؟نقل قول:
بالاخره تموم شد:26:
نزدیک سه هفته طول کشید تا همه صفحه ها رو خوندم:20:من خیلی وقته که p990 خریدم.از گوشیمم خیلی راضی ام.آپدیتش هم کردم.
درسته که من عضو جدیدم ولی چون همه صفحات رو خوندم به یک حرفه ای مبدل شدم و اگه بزرگترها اجازه بدن منم جواب سوالات بقیه رو بدم.:11:
راستی چندتا سوال و مشکل داشتم که تو هیچ پستی نبود:
1- گوشیم در حالت phone mode وصل نمیشه (با اینکه PCsuit نصب کردم)
2- وقتی با transfer mode وصل میشم آیکون همه نرم افزارهایی که نصب کردم برمیگرده توی tools
3- وقتی یه فایل jar یا sis با بلوتوث میگیریم چه جوری میشه تو مموری ذخیره کرد؟(آخه فقط گزینه install و cancel داره)
با تشکر از همه دوستان قدیم و جدید که کلی از نظراتشون استفاده بردم.:20:
چون روو گوشی من تجربه داشتیم، همون شبش آپدیت کردیم، نمیدونم قبلش چطور بود.نقل قول:
فکر کنم حدود 500تومان گرفت. بدون گارانتی.
واقعا خسته نباشی. 2800تا پست خوندی.البته بجاش خیلی چیزا یاد گرفتی. همه میتونن به سوالا جواب بدن. اینجا که واسه شخص خاصی نیست!نقل قول:
1- اگه کابلت سالم باشه و آیکون کابل توو گوشیت بیاد، وقتی میری توو sony ericsson file manager یکم طول میکشه تا گوشی شناخته بشه. یکی دوبار توو این فولدر refresh کن. یک دقیقه هم صبر کن . ببین میاد؟
2- الان که تو گفتی رفتم امتحان کردم. راست میگی!! همه برگشته به tools :41:. من همیشه از phone mode استفاده می کنم بخاطر همین این مشکلو ندیده بودم. راه حلی سراغ ندارم، شاید بقیه بدونن.
3-اشتباه می کنی. وقتی می گیری، گزینه save و delete داره. رووش که کلیک می کنی گزینه installو cancel داره. دوباره امتحان کن. قلم رو روی اسم برنامه نزن.
نقل قول : واقعا خسته نباشی. 2800تا پست خوندی.البته بجاش خیلی چیزا یاد گرفتی. همه میتونن به سوالا جواب بدن. اینجا که واسه شخص خاصی نیست!
1- اگه کابلت سالم باشه و آیکون کابل توو گوشیت بیاد، وقتی میری توو sony ericsson file manager یکم طول میکشه تا گوشی شناخته بشه. یکی دوبار توو این فولدر refresh کن. یک دقیقه هم صبر کن . ببین میاد؟
2- الان که تو گفتی رفتم امتحان کردم. راست میگی!! همه برگشته به tools [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . من همیشه از phone mode استفاده می کنم بخاطر همین این مشکلو ندیده بودم. راه حلی سراغ ندارم، شاید بقیه بدونن.
3-اشتباه می کنی. وقتی می گیری، گزینه save و delete داره. رووش که کلیک می کنی گزینه installو cancel داره. دوباره امتحان کن. قلم رو روی اسم برنامه نزن.
کابلم که سالمه اگه نبود تو همون حالت transfer mode هم وصل نمیشد ولی آیکون کابل تو گوشیم تو حالت phone mode نمیاد و گوشی هم شارژ نمیشه
در مورد سوال سوم منظورم این بود که فایل نصب نشدش رو تو مموری ذخیره کنم که اگه بعدا کسی خواست بهش بدم:20:
با تشکر
راستی بروبچی که آپدیت کردین. کلا 7-8 ساعت طول کشید ( با برنامه سونی اریکسون Update_Service) یا بدون دانلود این برنامه 7-8 ساعت طول کشیده؟؟
من الان 52 دقیقه دارم دانلود میکنم و 23 درصد از این برنامه رو دانلود کردم.
عجیبه! مطمئنی همه رو درست انجام میدی؟ با فلیپ باز انجام بده. چون با فیلیپ بسته دکمه های select و done داره ممکنه اشتباه کنی.نقل قول:
واسه شارژ هم که پایین همون پنجره یه گزینه داره، allow USB charging. باید تیک داشته باشه.
واسه مورد سوم من راهی سراغ ندارم، مگر اینکه توو همون قسمت message اون فایلو بریزی توو یه پوشه.
نقل قول:
2800 تاپست رو خوندی؟؟؟ کتابای درسیت رو هم اینجوری میخونی؟؟؟؟
با پایه که وصلش نمیکنی؟؟
منظورم همون پایه استند هست. چون با اون هم همین اتفاقا میفته
کسی جواب مارو نداد. با این تفاوت که الان 1 ساعت و 22 دقیقه رفته و 43 درصد برنامه Update_Service رو دانلود کردم.نقل قول:
اینجوری نگو یهو دیدی عاشقش شدما... منم که دل نازک...نقل قول:
ممنون. خیالم راحت شد. آخه میگفتن پ1 420 تومن!!!!
قبلا یادما تاپیک810 خیلی شلوغ بود و 990 خاک میخورد. حالا برعکس شده
آقا دیگه 990 نخرین چون من خریدم. یهو دیدی خیلی خز شداا