خط من 6 مگ رو شاپورت میکنه ولی 9 مگ رو نمیددونم ؟!؟!نقل قول:
خب شما فکر میکنی 512 پارس انلاین ب چه سرعتی دانلود کنه ؟
من خودم یه سرویس محلی دارم با 370 شبا دانلود میکنه البته 6 ساعت دانلود رایگان داره
Printable View
خط من 6 مگ رو شاپورت میکنه ولی 9 مگ رو نمیددونم ؟!؟!نقل قول:
خب شما فکر میکنی 512 پارس انلاین ب چه سرعتی دانلود کنه ؟
من خودم یه سرویس محلی دارم با 370 شبا دانلود میکنه البته 6 ساعت دانلود رایگان داره
نقل قول:اگه مشکلی نداشته باشی (مرکز مخابراتیتون شلوغ نباشه و خطت بکشه) و به قول بعضی از دوستان شانس بیاری، احتمالاً با سرویس 2مگ محدود پارسآنلاین بتونی شبی حداقل 10 گیگ بگیری. من همین سرویس 2مگ رو تو تهران دارم، بعضی شبا تا 14 گیگ هم دانلود داشتم. البته متوسطش حدود شبی 10 گیگ میشه. خط من حدود 7.5 مگ میکشه. 9مگ بستن اما به علت فاصله تا مرکز مخابراتی بیشتر از این نمیکشه خط من.نقل قول:
2 ماهه دارم این سرویس رو. تا حالا محدود نشدم. البته بعضی شبا مشکل داشتم اما تعداد این جور شبا کم بوده، و بعداً معلومم شده که مشکل از اینترنت کشور یا مشکل سروریه که من ازش دانلود میکردم.
به هر حال، توصیه دوستمون l30l30y هم خوبه. اولش یه سرعت پایین بگیر (حداقل 256) بعد از 1 ماه تست کردن، اگه مشکلی نداشتی و راضی بودی ارتقا بده. البته بعضی از دوستان با همین 256 محدود هم در همین حد دانلود دارن. شاید اصلاً نیازی به ارتقا نداشته باشی.
شما بهتره یه تحقیق محلی از دوستان یاآشناهای که تو منطقه مخابراتی شما هستن بکنی تا ببینی که راضی هستن یا نه؟نقل قول:
دوستان کسی توی مرکز مخابرات ایت الله کاشانی در خواست داده سرعتش خوبه اونجا ؟
دوساله که از اینترنت پارس انلاین استفاده میکنم اوایل 256داشتم سرعت خوب بود الان 512دارم سرعت چندماه که خیلی پایینه زیاد قطع میشه سرعت دانلود روز15تا30گاهی اوقات از دایال اپ هم کمتر باپشتیبانی هم که تماس میگیرم کاری انجام نمیدن امروز قصد داشتم که درخواست قطع اینترنت بدم ولی سرعت زیاد شد گاهی اوقات به 350 میرسه ولی تا100هم میرسه میخواستم بدونم به نظر شما این مشکل حل شده یا برم تقاضای قطع بدم.
من از 2 ماه پیش تو این مرکز سرویس 2مگ محدود گرفتم. اکثر اوقات خوب بوده. فقط مشکل این مرکز این که معمولاً پورت خالی گیر نمیآد و باید تو صف انتظار بمونی.نقل قول:
سرعت تو ساعتهای عادی تا 900 کیلوبایت در ثانیه میرسه، در ساعتهای رایگان هم از 400 کیلوبایت شروع میشه (ساعت 2 و 3 بامداد)، تا 800 کیلوبایت (ساعت 6 بامداد) افزایش پیدا میکنه.
پینگش هم خیلی بهتر از پینگ آسیاتکه که من قبلاً ازش سرویس داشتم: داخلی زیر 100، خارجی بین 250 تا 300 به طور متوسط.
قبل از هر جوابی، سرویست محدوده یا نامحدود؟نقل قول:
بچه ها من الان 3 روز دیگه از قراردادم میونده و 128 نامحدود دارم محدودم شدم سرعت افتضاح شده و نویز شدید دارم،الان میتونم با زنگ بزنم بگم این 3 روز رو قطع کن تا دوباره تمدید کنم که وضعیتشم مث قبل بشه؟
فرشید اول و آخر سر و کارت با منه :دینقل قول:
پارس کمبود سرعت نداره تو مرکز شهریار برو بگیر: دی
خیلی وقتا که دوستان تک کانکشن بدی دارن مال من توپ توپه :دی
شما قرارداد کل ت داره تموم میشه یا دوره یک ماهت؟نقل قول: