نقل قول:
نه دوست عزیز، من ناراحت نشدم فقط جواب شما رو دادم و گفته های خودمو تکمیل کردم.
یا شما منظور منو درست متوجه نشدی یا اشتباه میکنی. اولا منظور شما رو از "چند تا فایل" یا "چند تا دانلود" متوجه نمیشم. یا اینکه" یکی سرعتش بالا تره یکی نه"...
من نمیبینم جایی از گفته هام حرفی از چند تا فایل یا چند تا دانلود زده باشم. منظور من فقط 1 فایه نه چند تا فایل. فقط 1 دانلوده نه چند تا دانلود...
البته من یادم رفت بگم، در این عملکرد، وقتی سرورهایی چند کانکشنه رو پشتیبانی میکنن که قابلیت ریزیوم داشته باشن، مثل سایت اپرا یا فایرفاکس. وگرنه اون فایل رو فقط با 1 کانکشن دانلود میکنه، مثل سایت رپیدشیر...
من از سایت رپیدباز دانلود میکنم همیشه، آیا این سایت سرورش مشکل داره؟ اگر اینطوره چرا روزا مشکلی نداره و فقط شبا مشکل داره؟
قبلنا وقتی شبا سرعت پایین بود و وقتی با پشتیبانی تماس میگرفتیم، میگفتن که از سایت اپرا دانلود بذارید. وقتی دانلود میذاشتیم با حداکثر سرعت دانلود میشد، این شگرد اون زمان جواب میداد. ولی الان حدود یک هفته ست که کلا محدود شدم، حالا نمیدونم رو حساب دانلود همیشگی منو کاملا محدود کردن یا اینکه کلا همه اینطور محدود شدن.
من تو کامنت قبلی گفتم که ممکنه این شگرد کارساز بشه، ولی نگفتم برای همه کار میکنه، از جمله خودم که دیگه برام کار نمیکنه، البته فعلا.
دوستان میتونن امتحان کنن، اگر شانسشون بگه که کار میکنه، اگرم نه که هیچی، مثل خود من. باید فقط منتظر بمونیم یا اینکه شرکت رو عوض کنیم...