دقیقا همینطوره متاسفانه:n03:نقل قول:
من تا حالا چندین بار شده که به درگاه بانک ملت وصل شدم تراکنش و برام انجام نداد:n29: در حالی که همون لحظه به دوستم که شاتل داشت گفتم تراکنش و برام انجام بده و به سادگی و راحتی انجام شد
Printable View
دقیقا همینطوره متاسفانه:n03:نقل قول:
من تا حالا چندین بار شده که به درگاه بانک ملت وصل شدم تراکنش و برام انجام نداد:n29: در حالی که همون لحظه به دوستم که شاتل داشت گفتم تراکنش و برام انجام بده و به سادگی و راحتی انجام شد
به استحضار می رساند از تاریخ 24/01/1395 امکان استفاده از سرویس صبحانه آسیاتکی (12 ماه 12 گیگ +1395 گیگ رایگان 6 تا 10 صبح با سرعت 6 مگ) جهت تمدید سرویس برای مشترکین مستقیم و عاملین فروش فراهم می باشد و همچنین لازم به ذکر است که سرویس یلدا از تاریخ 28/01/1395 از لیست تعرفه های آسیاتک حذف می گردد
شرکت انتقال داده های آسیاتک به مناسبت میلاد حضرت علی(ع) و مبعث رسول اکرم اقدام به ارائه طرحهای تشویقی ذیل نموده است :
ردیف نام طرح شرح طرح تاریخ شروع تاریخ پایان 1 15+15 ارائه 15گیگ در ازای خرید 15 گیگ 1395/01/25 1395/02/17 2 GIG Box 9گیگی 9گیگ 5روز به قمیت 9500 تومان (بدون احتساب مالیات و عوارض) 1395/01/24 1395/02/30
لازم به ذکر است محدودیتی در خرید پکیج 15 گیگ و GIG Box در بازه زمانی اعلام شده وجود نخواهد داشت
سلامنقل قول:
عزیز شما که جز کارمندان/نماینده های آسیاتک هستی هیچ نظری و بزخوردی در مورد مشکل وبگردی وService unavailable نداری؟!
سلامنقل قول:
والا ما هم مطرح میکنیم ولی صدامون به جایی نمیرسه!
Google Translate واسه من خیلی از مواقع درست کار نمی کنه
بابا این آسیاتک دیگه اعصاب نذاشته
مثل اینکه باید ازشون شکایت کرد
دوستان فقط شکایت کنید اون حجم خوری رو شکایت کردم بهم دادن در حالی که خودشون می گفتن مغایرتی دیده نشده
میگم توی این طرح سرعت روی 6 مگ ثابت یا نه تا 12 مگ بازهنقل قول:
تا جایی که بکشه خطتون سرعت میدهنقل قول:
من به یه مشکل عجیب برخوردم . اینترنتم ده روزه قطعه چراغ adsl چشمک میزنه و بعد خاموش میشه . دو بار کارشناس حضوری اومده از سرخط چک کرده ولی مشکل از سمت من نبوده . خودشون از مخابرات و بین مسیر و تجهیزاتشون پیگیری کردن ظاهرا مشکلی نبوده . حتی تویز خطم کارشناس حضوری با پایین ترین حد تست کرد ولی مشکل از اونم نبود. کسی تا حالا با این چنین مشکلی برخورده خودشون هنوز هنگن که مشکل از کجاس:n13:
نکته جالب اینه که با خط دیگه خونمون اسیاتک داریم ولی این یکی کار نمیکنه.:n35:
الحق که نام اسیاتر برازندشه :دی روز به روز بدتر از دیروز . یه چیز خنده دار دیگه تو این اسیاتر هم این چند وقته دیدم اینه که یه سایت های فی ل تر شده (البته به جز یوتیوب و ..) رو اگر چند بار پشت سرهم رفرش کنید یا اینکه بعضی مواقع در طول روز بدون فی لترشکن باز میکنه . مثلا سایت های بیا2 و رادیو جوان و ... رو دفعه اول میزنم میگه فی لتره بعد سه چهار بار دیگه رفرش میکنم باز میکنه :دی البته این و میشه از محدود محسناتشون حساب کرد
این مشکل فقط به خاطر نویز خط میتونه باشه به نظرم. من 3-4 سال پیش که از این مودم اشغالای اسیاتر که خودشون میدادن داشتم این مشکل داشتم که همش چشمک میزد چراغنقل قول:
مودم و به خاطر نویز بالای خطم بود . حالا جالب این بود که اگر تلفن وصل میکردم و زنگ میزدم جایی چراغ ثابت میشد :دی مودم که عوض کردیم این مشکل رفع شد ولی خوب بازم هر چند ساعت یه بار قطع میشد و چشمک میزد فقط