اول اینکه، من فکر نکردم و بر اساس حدث و گمان هم حرف نزدم، حتما تجربشو داشتم که اینجا عنوان کردم برای آزمایش دوستان که اگه تونستم کمکشون کنم برای بهبود سرعتشون...
دوما من نگفتم 16 تا فایل همزمان، گفتم 16 کانکشن همزمان برای 1 فایل
سوما، اگر دقت کرده باشی من نگفتم همیشه، گفتم فقط شبانه بعد از ساعت 1 و فقط زمانی که سرعت پینگ پایین باشه. این کار در روز هیچ تاثیری نداره. البته گاهی اوقات در روز 2 الی 4 کانکشنه برای دانلود عملکرد بهتری داره...
چهارما مگه شما چقدر اطلاعات داری که به این سرعت عکس العمل نشون میدی و مخالفت میکنی؟ اول آزمایش میکردی بعد جبهه میگرفتی. مگه من چیزی رو به کسی تحمیل کردم؟ فقط اطلاعات خودمو که بعد ازحدود 3 سالی که مشترک شاتل هستم و 1 سال و نیمه که به این روش دانلود میکنم، خواستم در اختیار دیگران قرار بدم. حدود 450 گیگ فیلم هم گواه ادعامه...
این روش بستگی به نوع محدودیتی داره که شاتل برای اون مشترک اعمال کرده، ممکنه برای یکی کار کنه و برای دیگری نه. ممکنه برای یکی 1 هفته کار کنه و چندین روز کار نکنه. همونطوری که برای من 1 سال و نیم کار کرده و الان بعد از اون هفته کذایی و افزایش چشمگیر سرعت، دیگه کار نمیکنه و سرعت منم چه 1 کانکشنه و چه 16 کانکشنه همون حدود 10 تا 16 ست. اما برای پسرعموی من تو همین شهری که من سکونت دارم، هنوز داره کار میکنه...
خلاصه من اون پست رو فقط برای کمک به دوستان زدم و هیچ منظور دیگه ای نداشتم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]