ایرانی ها کلا به فرمویر استاک اهمیت نمیدن ، در صورتی که این مرحله بسیار بسیار مهمه...
ایرانی ها کلا به فرمویر استاک اهمیت نمیدن ، در صورتی که این مرحله بسیار بسیار مهمه...
یه توضیحی در موردش بده................:20::5:نقل قول:
ببین بیرون هم که کنسول رو میدی مطمئنم طرف همونطور مستقیم داشبورد رو آپ میکنه ، بعد LT+ میریزه... اکثر کسایی هم که من میشناسم راحت داشبورد رو میریزن ، بعد LT+ ... در حالی که این کار به شدت موجب فلگ ــه :دی
ولی توی Team-Xcuters رو بخونین ، همه اکیدا توصیه دارن که اول فرمویر استاک رو بریزن ، بعد داشبورد رو آپ کنن ، بعد LT+ بریزن که فلگ نشن... از اونجایی که ایرانی ها به شدت تنبل هستن حوصله این کارارو ندارن ، مستقیم آپ میکنن :دی
دوستان میخواستم بدونم با کنسول رجین pal (کپی خور) میتونیم بازی های ntsc رو اجرا کنیم؟ مشکلی پیش نمیاد؟!
دو بازی دارم که ظاهرا ntsc هست و یکیشم با xbox (رجین pal) اجرا شده!!..با چه برنامه ای میشه تست کرد این بازیا واقعا مال کدوم رجینه؟
تشکر..
با نرم افزار Xbox Backup Creator میشه چک کرد که واقعا ریجن چیه... البته فکر نکنم بشه واسه بازی های اوریج با این چک کرد... یعنی من که نتونستم کینکت ادونچرز رو با این چک کنم...
کنسول Pal میتونه بعضی از NTSC ها رو باز کنه البته...
عزیزان برای اجرای بازیهای جدید باید کنسول آپدیت باشه دیگه ؟ درسته ؟
خب میشه یه آموزشی بدید که چی جوری آپدیت کنیم که حک هم باشه ؟
سلام . میشه دسته کامپیوتر ...به ایکس باکس وصل میشه ؟؟ آخه پلی 3 وصل میشه
خب کسانیکه اول ltو بریزن بعدش آپدیت داشبوردو بزنن چی؟؟؟نقل قول:
خوب اینکارو که کسی نمیکنه اصولا... یه LT قدیمی هست روی دستگاه ، بتونه استاک کردن داشبورد میزنن و بعد LT+ 2.0 ، این کار به شدت خطر فلگ داره...
دوستان کنسول اسلیم من صدای dolby digitalـِش قطع شده برای همین نمیتونم فیلما رو نگاه کنم.لطفا کمک کنید:37: