دوست عزیز من که از شاتل دفاع نکردم که شما توقع داری من ضمانت چیزی رو بکنم، خودم از شاکیان شاتل هستم که حتی تو کلوب هم واسه این جریان وبلاگ زدم و کلی شاکی جمع کردم...
اینکه سرعت 128Kb برای افراد مختلف متفاوته که چیز جدیدی نیست، این محدودیت سرعت که سراسری اجرا نمیشه که دوستان هی مینویسن برای من انقدره و خوبه یا بده.
محدودیت سرعت متناسب با موقعیت مکانی و زمانی افراده فرق میکنه. بستگی به شهر و منطقه و حتی محله خاصی داره.
من تو چند تا کامنت قبلی توضیح دادم که محدودیت بر پایه چه اصولی بنا شده و اصلا هم از روی حدث و گمان زده نشده.
این محدودیت به صورت چرخشی اعمال میشه و ممکنه به صورت افت شدید سرعت و یا افت چند درصدی مشاهده بشه.
اما گاهی اوقات سرعت پینگ ما پائینه ولی سرعت دانلود ثابته. بهترین روش برای تشخیص این حالت اینه که برای دانلود حتما از دانلود منیجر استفاده کنیم و تعداد کانکشن دانلود منیجر برای دانلود فایل رو روی 16 قرار دهیم.
من گاهی اوقات که سرعت شبانه افت پیدا میکنه، اگر 1 کانکشنه دانلود کنم سرعت حدود 5KBs هست ولی وقتی تعداد کانکشن به سرور رو روی 16 قرار میدم سرعت به حداکثر خودش یعنی همون حدود 65KBs میرسه. البته این فقط زمانی قابل اجراست که سرعت به صورت کامل محدود نشده باشه...
در حال حاضر سرعت شبانه منم به گفته دوستان همون 16KBs ست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]