بازم شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان این نامحدود های آسیا تک چه طوریه ؟
10 گیگ سرعت بالا و حداقل ترافیک 20 گیگ یعنی چی مثلا ؟
یه توضیحی بدید ممنون میشم.
سلام به همه دوستان
من حدودا بیست سالی میشه که کاربراینترنتم از اون زمونا که سرعت دایال اپ 19کیلوبیت روبا آهنگ کانکت مودمهاش وانتظارچنددقیقه ای واسه لودشدن یه عکس یاصفحه ،فقط خدامیدونه چقدرازعمرم واسه چشم دوختن به مانیتور تلف شده ،انواع واقسام سرعتهای حجمی ونامحدودروهم تجربه کردم با اینحال بنظر میرسه هرچی آسیاتک کاربراش بیشتر میشه خدماتش افت پیدامیکنه والا نسبت به سرویس های مخابرات خیلی بهتره جالبه بدونید تویکی ازاین مراکز مخابراتی صحبت از اشتراک پورت داشتیم که اسنانداردش یک به هشت هست ولی مخابرات یک به بیست شییر میکنه ،طرف میگه یک به بیست که خوبه ما یک به پنجاه شییر میکنیم ،حالا خودتون تصورکنید پنجاه نفر به هرکسی چه کیفیتی تعلق میگیره ،حتما میدونید که ما گرانترین اینترنت رو با بدترین کیفیت استفاده میکنیم واقعا این عدالته اونوقت توقع دارن مغزهم ازمون دربیاد تازه فرارهم نکنه .....والا به خدا
ما که تو سایت 195 شکایت ثبت کردیم اما هرکی که برای مشکل Service unavailable شکایت ثبت نکرده ظلم به خودش و بقیه کرده
تست جدید در مورد Service unavailable
تازه دیدم یه سایتی با فایرفاکس باز نمیشه و ارور Service unavailable میده
رفتم با مرورگر اج مایکروسافت امتحان کردم دیدم باز میشه
رفتم با ایرانسل دیدم با فایرفکس هم باز شد
من دقیقا نفهمیدم چی شد :n04:
این ارور به زمان هم ربط داره شاید وقتی این ارور میاد نیم دقیقه بعد سایت لود بشه.نقل قول:
درسته. ممکنه همون لحظه که با اج باز شد با فایرفاکسم باز می شدنقل قول:
کلا شانسیه!!
بر عکس شما وقتی به من این خطا رو میده چون روی ویندوز 7 لپ تاپ، چه اندروید گوشی و چه IOS روی همون سایت همون لحظه این خطا رو میگیرم و سایت بالا نمیاد. توی تاپیک جستجو کنید صفحات قبل یکی از دوستان توضیح داده بود که لپ کلام این میشه که اینا فقط میخوان همه چی روی سرور کش باشه و تعداد یوزرشون از مقدار پهنای باند اینترنت خیلی خیلی بیشتره و گند میزنهنقل قول:
اینا اگه بخان میتونن اینترنت درست بدن به مردم ولی فک میکنم مسایل فرهنگی و ... اجازه نمیده بازم میشه گفت فیلترینگ هوشمنده که رید ه تو اینترنت مملکت یه سری دانشجوی وطنی اومدن چیزی که هیچ جای دنیا انجام نمیشه رو انجام بدن خب وضع همین میشه دیگه. (به دانشجوهای عزیزمون توهین نشه ها ولی تو چه موردی بدون تقلید از جای دیگه تونستیم کار درست انجام بدیم!!؟؟؟)
عزیز اینو فیلترینگ هوشمند به کمک چین روسیه داره انجام میشه ایرانی ها کمک میکنن :دینقل قول:
کلا اینترنت با کیفیت نیاز به هزینه زیادی داره که اینا نمیخوان انجام بدن
یادمه یه ینده خدایی گفت قرار کل تهران به وایفای رایگان پوشش بدیم :n08: