بچه ها الان میشه رفت لایو و با خیال راحت بازی کرد؟؟؟؟
Ban wave کی هست؟؟؟
بچه ها الان میشه رفت لایو و با خیال راحت بازی کرد؟؟؟؟
Ban wave کی هست؟؟؟
[
معلوم نیست کی هست مث این میمونه بگی کی ایران آباد میشه؟:31:نقل قول:
ولی نری بهتره
مشکل خاصی نیست حل میشه نگران نباش.نقل قول:
ببین همون قایلی رو که دانلود کردی باید استفاده کنی مشکلشم همونی که گفتی فقط مشکلی که آبدیت رو نخونده باید این باشه که فلش مناسب نبوده.
شما فلش رو با فرمتfat32فرمتش بکن بعد اون فولدری که به اسم زیر هست رو بزار تو قسمت اصلی فلش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقت کن فقط همون پوشه باشه نه پوشه های قبل اون.
احتمال99%مشکل حل میشه ولی اگه نشد یکم کار سخت میشه اگه حل نشد بگو تا بگم چی کار کنی
----------------------------------------------------------------------
سلام بله چرا نشهنقل قول:
1-نه ببین اون سری های فت بودن که تاریخ و اینا مهم بود این جدید ها یعنی سری اسلیم چیز خاصی لازم نیست در موردش در نظر بگیری فقط اینه بپرس درایو خود دستگاه باشه(البته بعیده ماله یه کنسول دیگه باشه)کپی خور هم شده باشه: دی
2-بله همه ی این بازی ها اجرا میشن همشون و هیچ مشکلی برای بازی های جدید نیست حتی میتونیliveهم بازی کنی.
3-والا بستگی داره ممکنه تا یک سال تعمینت بکنه یا دو ماه بیشتر کار ساز نباشه بیشتر به مایکروسافت مربوط میشه و قابل پیش بینی نیست.
4-اوف بازی های pcدردسر اش خیلی بیشتره یکی از کم دردسر ترین کنسول ها برای ما کپی باز هاxbox360هست و دردسر خاصی نداره درواقع اصلا دردسر نداره.
5-بله وقت خوبی هست قیمت ها هم اینه:
4گیگ:360تومن
250گیگ:430تومن
قیمت کینکت چنده؟
دوست عزیز خودم جوابم رو تکمیل تر میکنم برات . در مورد آپدیت داشبورد بله آخرین ورژن الان 13604 هست ولی فعلا تا به الان آخرین بازیها با همون ورژن 13599 اجرا میشن (چون این آپدیت امکانی اضافه نمیکنه بعلت اینکه شاید چک امنیتی داشته باشه که LT2 سازگار نباشه باهاش ریختنش توصیه نمیشه ).نقل قول:
حالا من میخوام بدونم طبق شکل و توضیحات بالا درایو ام چیه و چقدر قیمت داره اگر مشکلی پیش بیاد، در مورد مسئله سوزن هم کسی جواب نداد.
به هر حال،من در تاپیک داشبورد ها دیدم که نسخه 2.0.13604.0 گذاشته شده که از شماره ای که دوستمون گذاشته جدید تره.
یعنی من باید فریمور و داشبورد رو با هم آپدیت کنم ؟ این که اول کدوم باشه مهمه ؟
و اینکه از کجا میشه نسخه فعلی داشبورد رو فهمید و فریمور ؟!
ممنونم
بله برای اجرای بازیهای روز حتما باید فرمویر و داشبورد آپدیت باشند . برای اینکه ریسک بن و فلگ رو کم کنی بهتر هست ابتدا فلش به استوک کنی درایو رو بعد آپدیت تا 13599 یا 13604 بعد LT2 بریزی.
تو محیط داشبورد system setting ---consol setting میتونی ورژن داشبورد رو متوجه بشی . برای فرمویر lt اگه قبل از خرداد ماه امسال کپی خور کرده باشی مطمئن باش 1.9 به بالا نیست احتمال زیاد 1.1 داری ولی اصلا قطعی نمیشه گفت . برای نوع درایوت هم فکر کنم لایت آن باشه چون فیلیپس لایت آن تولید میکنه.
موفق باشی .
دوستان حرفه ای
ایا می دونید که شرکت سنهایزر دو هدست مخصوص xbox رو روانه بازار کرده
اطلاعات اینکه کدام فروشگاه خواهد داشت رو بزودی اعلام می کنم
گرون شد.نقل قول:
شده 215 تومن:18::41::41::20:
میخوام دستگاه lt+2 (با اعتماد به نفس بالا) بریزم..... 2 تا سوال فنی دارم:
1. دستگاه lt+ 9.1 نداره ، مشکلی نداره lt+2 بریزم یا قبلش حتما باید 1.9 ریخته شه؟
2. قبل از ریختن lt+2 باید دستگاه به اخرین ورژن داشبورد اپدیت کنم یا نه؟
برای بالاترین امنیت و اینها برا لایو و ... این راه درسته : دی :
1. ریختن فریمور استوک .
2. آپدیت به آخرین ورژن داشبورد
3. ریختن ال تی 2 .
:دی
حاجی مطمئنی؟ شکلک :31: انداختی شک کردم به حرفت :31: ،،نقل قول:
تو اموزش ریختن ال تی حرفی از ریختن فریمور استوک زده نشده؟؟؟؟؟