فقط این مشکل با شیلتر شکن درست میشه
که اینم فایده نداره چون مصرف حجمتو بالا میبره
من از چند نفر که از شرکتهای مختلف سرویس میگیرن پرسیدم اونا هم مشکل داشتن
مشکل کلیه
مثل اینکه درست.بشو هم.نیست الان یک ماه اعصابمون خرد کرده
Printable View
فقط این مشکل با شیلتر شکن درست میشه
که اینم فایده نداره چون مصرف حجمتو بالا میبره
من از چند نفر که از شرکتهای مختلف سرویس میگیرن پرسیدم اونا هم مشکل داشتن
مشکل کلیه
مثل اینکه درست.بشو هم.نیست الان یک ماه اعصابمون خرد کرده
مشکل کلی نیستنقل قول:
من همین خطم قبل اینکه بیام آسیاتک روی مخابرات بود هیچ مشکلی نداشت.الان یه هفته است آسیاتک رانژه کردم پدرم رو در آورده.
خط دیگه م های وب اونم هیچ مشکلی نداره
روی موبایل هم 4g ایرانسل دارم اونم هیچ مشکلی نداره. لحظه ای که آسیاتک service unavailable میده و یا روی سایت های خارجی مکث داره من روی خط های دیگه م به راحتی همه چی رو بالا میارم. پس مشکل کلی نیست و مشکل از آسیاتکه که اومده سرور کش گذاشته و در حالتی که لازم شه میفرستت روی اینترنت(یعنی از کش اونا خارج میشی) که چون پهنای باندشون کمه کلی یوزر اضافی هم دارند باعث میشه هیچی بالا نیاد. همین اتفاق هم واسه سایت های پر بازدید داخلی مثل دیجی کالا هم به وجود میاد
قندشکن گاها جواب میده. من دو تا قندشکن پولی و 5 تا رایگان دارم خیلی وقتا باز روی آسیاتک خطا میدند و وصل نمیشن همون لحظه روی خط دیگه چک میکنم عادی و با سرعت عالی کار میده
گند بزنند بهشون با مدیریت و حروم خوری که راه انداختند. شخصا حجم روزانه تموم شه خطو جمع میکنم که بشه رکورد تخلیه کمتر از یک ماه با این وضع داغونشون
جالبه. هر وقت اومدم این صفحه رو باز کنم service unavailable میده!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همچنین آشغالترین شرکت واسه بازی آنلایننقل قول:
دقیقا! یادمه قبلا همینطوری میشد ولی الان نه یا اینکه کمتر شدهنقل قول:
سلام مدیر عزیزنقل قول:
بله همینطوره
برای من پلی استور هیچ عکسی رو لود نمیکنه
اینستاگرام دیشب به کلی خوابیده بود
و گاهی هم Service unavailable میده در وبگردی
حتی نمیتونم از درگاه های بانکی پرداختی انجام بدم و یا خرید اینترنتی انجام بدم
با ارور 404 مواجه میشم و یا بدون وارد کردن اطلاعات بانکی، سریعا مینویسه اطلاعات وارد شده نادرست است!
آسیاتک هم تعریف کردیم آخرش خودشو خراب کرد!
سلام ناظرنقل قول:
آقا این دیشب خیلی رو اعصاب بود
حوصله نداشتم زنگ بزنم
ولی اگر بخواد همینجوری ادامه بده حتما پیگیری می کنم
منم دقیقا همین مشکلاتو دارم پی پی که وصل میکنم عکسای گوگل پلی میاد ولی بدون اون نمیاد آدم کلا از زندگی پشیمون میشه مگه اینترنت چیه که شب و روز و هر ساعت باید به خاطرش اعصاب خوردی داشته باشیم. :n27:نقل قول:
من که این ماه جم میکنم میرم مخابرات 128 کیلوش شرف داره به 10 مگ دزدِآسیا حداقلش اینه ک صفحه درست باز میکنه
تا الانم برای دانلود نامحدود داخل شبکه تمدید میکردم که اونم ترزدن بش:n21:
در مورد ارور Service unavailable
این ارور مشخص نیست چیه
من امتحان کردم دیدم که وقتی مثلا با لپ تاپم سایت باز نمیشه با دستگاه دیگه باز میشه
عجیبه
باید تحقیق کنم بفهمم دقیقا مشکل چیه