یک ماه اکانت gold لایو چنده؟از کجا میتونم بخرم؟لطفا سایتی چیزی معرفی کنید.
یک ماه اکانت gold لایو چنده؟از کجا میتونم بخرم؟لطفا سایتی چیزی معرفی کنید.
سلام بروبچ،چجوری میشه پروفایل های اضافه رو از رویه دستگاه پاک کرد؟؟؟
این لینک رو ببین:نقل قول:
سایت مطمئنی هستش..............کد:http://tiny.cc/alex70
سلام بچه ها
حتما يادتون هست كه من موقع اپديت دستگاه كپي خورم پريده بود و پدرم تا مدتها در اومد و اخر مجبور شدم بدم بيرون و تو 3 صوت برام درست كردن!!!ولي الان من نميدونم اينا lt جديد ريختن!چكار كردن دقيقا!
شكل و ظاهر صفحعه ي اول يه مقداري قديمي تر از آخرين باري بود كه دستكاه رو روشن كردم
بازي هاي كه قبلا نياز به اپديت داشتن مثل nfl 12 راحت اجرا شد ولي بازي هايي مثل pes12 و fifa12 و forzamoto4 موقع اجرا پيغام ميده داشبورد بايد اپديت شه!!!الان ميترسم بزنم YES كه دوباره اون بلا سر بياد!!!
الان چطور ميتونم بفهمم اين lt ما ورژن چنده؟؟؟احتمال ميدم اون جديد باشه!چون gears of war 3 هم بدون مشكل اومد بالا و بازي كردم!!درسته؟؟
الان چكار كنم كه فيفا 12 رو هم اجرا كنه دستگاه؟؟فقط اپديت داشبورد نيازه؟؟؟مثل سري قبل كپي خورم نميپره بدبخت شم؟؟؟چطوري اپديت كنم؟دستي دانلود كنم و بريزم يا از روي خود بازي اپديت كنم داشبورد رو؟/
ممنونم
بزن آپدیت شه ، طوری نمیشه... ولی فورزا و گیرز 3 و کلا XGD3 ها اجرا نمیشن ، باید بدی LT + 2.0 بریزن...
الان وقتی من این کد رو خریدم و اون رو فعال کردم از اون موقع یه ماه من شروع میشه و حتی اگه اکس باکس رو روشن نکنم یا فقط افلاین بزنم بعد یه ماه خود به خود تموم میشه؟یا این که فقط ساعت هایی که به لایو وصل هستم حساب میشه؟نقل قول:
با تشکر
Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
نقل قول:کار نداره چقدر مصرف میکنی با تاریخ کار دارهنقل قول:
من 360 خریدم توش یه 48 ساعته بود یه دقیقه وصل شدم و یه کم ور رفتم هیچی هم نخریدم پس فردا دیدم بیل گیتس خوردش:31:
تهران گیر نمیاری ، باید بدی برات از خارج بخرند بفرستند .نقل قول:
سلام دوستان ... ممنون میشم این سوال منو جواب بدین ... بدونه ایکس باکس 360 اسلیم گیرم اومده
کپی خور هست . ولی LT2 ریخته نشده ... حالا میخوام همین کنسولو بخرم . راحی هست که بشه فهمید . کپی نرم افزاری شده یا سخت افزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون میخوام اگه نرم افزاری هست ازش بخرم ... برم ال تی دو بریزم . ممنون
دوست عزیز کلا اسلیم برای اولین بار بکمک تغییراتی در سخت افزار (برد درایو) آنلاک میشه و اگه مجددا لاک نشه مابقی آپدیتهاLT بصورت نرم افزاری انجام میشه. قدیمیترین درایو 9504 بود که نرم افزاری بود که بعد آپدیت 13146 لاک شد و سخت افزاری آنلاک میشه . درایوهای 0225/0401/1071 بسته به نوع چیپ درایو به 2 صورت استفاده از مقاومت و مته کاری آنلاک میشن. اگه درایو لاک هم باشه بدی بیرون برات آنلاک میکنن و LT میریزن اگه خودت میخوای انجام بدی آموزش موجوده.. :20:نقل قول: