با نمره 4 زدنو میخوایم بپیچونیم با نمره 0 بزنیم؟:n32::n32::n09::n32:نقل قول:
همه مسخره میکنن بابا.ناراحتی خود آدم بس نیست بعضی دوستای آدمم گوله نمک میشن واسه ما کله کچلمونو مسخره میکنن:n14::n27::n27:
Printable View
با نمره 4 زدنو میخوایم بپیچونیم با نمره 0 بزنیم؟:n32::n32::n09::n32:نقل قول:
همه مسخره میکنن بابا.ناراحتی خود آدم بس نیست بعضی دوستای آدمم گوله نمک میشن واسه ما کله کچلمونو مسخره میکنن:n14::n27::n27:
با نمره 4 زدن دیدیم گیر نمیدن میزاریم بلند شه دیدیم گیر میدن باز با نمره 4 میزنیم مگه تو 2 ماه قراره چقدر رشد کنه :n02:
خب برادر من شما شب قبل اعزام بزن که کسی نبینه!نقل قول:
وسط آموزشی هم بزنی وقتی میای مرخصی دیگه بلند شده ظرف یک ماه!
بعد هم همه می دونن شما سرباز هستی و نشانه سرباز کله کچله:n02:
شما اگه می تونستید دوباره دفترچه می فرستادید اگه می تونستید جای یکی دیگه می رفتید خدمت اگه می تونستید جای یکی دیگه پست وای میستادید اگه می تونستید دوباره صفر میزدید اگه می تونستید........:n02: این حرفایی که میزنید واقعا بهش باور دارید من شرط می بندم اگه فقط شمارو 2 روز ببرن سربازی و بهتون بگن همون 2 روز خدمت کن حتی به روز دومم نمی کشه همون روز اول فرار می کنید:n09: درضمن نمی تونی صفر بزنی می تونی که با نمره 4 بزنی :n10:حالا اگر بگیم کارای دیگه غیر ممکنه :n25:درضمن کسی شمارو مسخره نمی کنه من خیلی از دوستام کلا با تیغ میزنن تا رشد موهاشون بالا باشه شماهم به یاد روزای سربازی و روزای خوش اون دوران که همش یاد می کنید و آرزوشو داری بیا کچل کن تا حداقل یه ابراز همدردی کرده باشی با سربازا که قراره اعزام بشن :n10:نقل قول:
ببین شما قراره برین خدمت قرار نیست که برین خواستگاری ناراحت نشین ولی واسه خدمت رفتن لازمه آدم بزرگ بشه و یه سری افکار بچه گانه رو از ذهنش بیرون کنه اینجوری خدمت به آدم سخت نمی گذره و هر مشکلی که جلو روش قرار میگیره با قدرت کنارش میزنه باور کنید توی خدمت اتفاقاتی میفته که به این حرفایی که الان زدید می خندید و میگید ای کاش سخنی خدمت همین کچل کردن بود و سوژه شدن جلو دوستان که اتفاقا به نظر من همین میشه خاطره خوش خدمت.پس این فکرارو از سرتون بیرون کنید.شما باید روح و روانتونو با خدمت هماهنگ کنید مو کوتاه کردن و ظاهر که چیزی نیست.حالا من برای اون افرادی که با این قضیه مشکل دارند میگم:شما فکر می کنید که فرمانده و کلا پادگان با موهای شما مشکل داره و دوست دارن شبیه سیب زمینی بشین؟:n02:یا مثلا باهاتون مشکل دارن و می خوان اذیتتون کنن:n25:اگه اینجوری فکر کنید مطمئن باشید که مو کوتاه کردن میشه عذاب آورترین کار ولی اگه برین تو بهرش و ببینید و به فلسفه ی کجل کردن فکر کنید:n02: اتفاقا این کار خیلی لازمه برای سلامتی خودتون شما که اونجا هر روز دسترسی ندارید به حمام (اونم در شرایطی کلی عرق می کنید)یا اینکه 1 ساعت جلو آینه با خودتون ور برید:n09: و در ضمن اونجا با شونصد نفر آدم تو یه آسایشگاه هستید و هزار جور مرض پوستی و قارچی هست اونجا نه تنها واسه بهداشت خودتون بلکه واسه سلامتی دیگر سربازان هم لازمه موهاتونو کوتاه کنید تا خدای نکرده دیگر سربازان مرض پوستی از سایر سربازا نگیرننقل قول:
چه جوری مرخصی اخر هفته بگیریم؟نقل قول:
من اصالتا سمنانیم ولی قم زندگی میکنیم
به من مرخصی میدن؟
چه کار کنم که بدن؟
رژه رو چه جوری بپیچونیم ؟
اگر بهیار ثابت بشیم تو مرخصی تاثیر داره؟
من همین الانم با این که آخر سال 90 خدمتم تموم شده نزدیکه 20 روزه که به عنوان پلیس افتخاری در کلانتری خدمت می کنم و از محیط ناجا هم خیلی بیشتر از ارتش راضی هستم:n02:نقل قول:
من شرط می بندم اگه فقط شمارو 2 روز ببرن سربازی و بهتون بگن همون 2 روز خدمت کن حتی به روز دومم نمی کشه همون روز اول فرار می کنید
همین الانم اگه جنگ بشه در رسته تخصصی خودم یعنی لجستیک باز به میدان کار زار باز خواهم گشت و اجازه چپ نگاه کردن به دشمن متجاوز را نخواهم داد و نگهبانی من تنها با مرگم به پایان می رسد:n19:
دلیل اینه که من وطن پرستم تعصب دارم از ایران یه بهشت تصور دارم:n24:
ایول خوشم اومد راستی آخر 90 تموم شده پس با این اوصاف خدمتت چرا 19 ماه بیشتر شده؟:n02:نقل قول:
راستی میدان عمل خیلی فرق داره با میدان حرف ولی خوب آزادی یه چیز دیگست که حاضر نیستی با چیزی عوضش کنی و اینایی که تو مرز خدمت می کنن به خاطر اینه که ما آزاد باشیم:n28:
مشغله کمتر اجازه میده ولی من سعی میکنم حدالامکان تعقیب کنم تاپیک را متاسفانه مدتی هست (به نظر من که بیش از دو ساله با این تاپیک همراهم) سطح سوالات خیلی افت کرده، یعنی بیشتر یا به قول مدیر عزیز Snow Patrol شده ترمینال، یا بعضی از دوستان 100 باز مینویسن مرکز آموزش X را توضیح بدین با اینکه چندین بار توضیح داده شده و با جستجو میشه پیدا کرد و یا یه تعداد سوالی که من خودم مفید نمی بینم و جواب نمیدم.نقل قول:
البته بعضی سوالات را هم دوستان جواب میدن که با دکمه تشکر منم تشکر میکنم.
الان یک سالی شده که من از این فضا جدا شدم شاید اطلاعاتم (حداقل بعضی از اطلاعات) دیگه به درد نخوره.نقل قول:
ولی من این اواخر هم نشنیدم که کارت سبز برای ناجا آموزش کم کنه و یا جایگزین کنه، یعنی شما آموزشتون را کامل میبینین و به جای کارت سبز 2 ماه کسر میگیرین.
چه ارتش و چه ناجا کارت سبز سپاه را قبول نداره.
حال بر فرض اینکه اصلا طرف سپاه باشه و بره و 1 روز بمونه پادگان آموزشی مستقیم میره یگان.
دوستان کسی اطلاعاتی در این مورد نداره؟
چرا داداش آموزش کم می کنه قبلا نبود ولی بعدا کم می کنن آخرین باری که اینکارو نکردن اسفند 92 بود که و بعدش واسه کارت سبز فقط 21 روز خدمت می کردن حتی یادمه یکی اردی 93 بود خرداد اومد بهش گفتم پایت نمی خوره الان بیای گفت کارت سبز دارم:n26:نقل قول:
البته اینم بگم 2 ماه کسری هم سرجاش هست