ایشاا... خدا هر بلایی که میخواد سرشون بیاره که این بلا رو سر ما اوردن
Printable View
ایشاا... خدا هر بلایی که میخواد سرشون بیاره که این بلا رو سر ما اوردن
سلام
3 ماهه از شاتل سرویس 128 Eco گرفتم . طرف که واسه وصل کردن اومده بود تو تنظیمات بهم نشون داد سرعت حدود 570 Kbps . و منم راحت با 50-60 KB دانلود میکردم
حدود2 1 هفته پیش بود که دیدم سرعت عجیب رفته بالا و دارم با 300 KB دانلود میکنم. کلی حال کردم :8: . یکی دو روز اینجوری بود و ما هم به دوستامون میگفتیم برن از شاتل بگیرن خیلی خوبه و سرعت 128 من تو مدم 2560 Kbps نشون میده و ...
ولی از دیروز دیدم سرعت یه دفعه افت شدید پیدا کرد. و الان تو مودم 160 Kbps نشون میده . حالا چیکار کنم؟ میخوام برگرده مثه حالت عادیش همون 500 . :19: راهی نداره ؟؟؟
زنگ بزنم شاتل کاری میکنن ؟ یا میگن تا همین الانم اضافه مصرف کردی بیا پولشو بده :27::21:
راستی سرویسای 1MB صبا نت چه طوره ؟ به نظرتون می ارزه عوض کنم برم رو 1MB صبا نت ؟؟ چون دانلود زیاد ندارم ولی میخوام هر وفت برم نت یا آنلاین بازی کنم سریع باشه.
دوستان کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــک :10:
خب یکم اشتباه فکر میکنید.نقل قول:
اگر بیشتر دقت کنید عددی که به عنوان برق مصرفی برای CPU ها اعلام میشه Max TDP یا به عبارت دیگه حداکثر توان مصرفیه.
پس این عدد تقریباً تقسیم بر ۴ میشه.
اگر همون موقع کع سرعتتون رفته بود بالا میومدید اینجا متوجه میشدید که اینا همش کلکهنقل قول:
حالا هم هیچ راهی نداره مگه اینکه خودشون تصمیم بگیرن سرعتت رو بالا ببرن
کار من با اینترنت در حد سرچ و یا حد اکثر You,Tub و اینچیزاس و اصلا و ابدا دانلود خاصی ندارم (یعنی دارم تو دانشگاه با سرعت 6-7 MB دانلود میکنم به اسمم شک نکنید :31: )
کار اصلی من با اینترنت بازی آنلاین مخصوصا Garena و Dota است. این بازی ها هم حدود 5-15 KB/S بیشتر نمیخوان. مسئله مهم ping , dly , lag و DC هست که اگه اینا نباشه حله.
میخواستم چه نوع مودم و سرویس ADSL به نظرتون بهترین کارایی رو میده.از هر شرکتی بود مسئله ای نیست فقط بالای ماهی 30-40 تومن نباشه
منطقه مخابراتی هم فرد اسدی (نزدیک میدون آزادی تهران ) و نزدیک مخابرات هم هستیم . (حدود 400-500 متر فاصله )
اگه راه کار خاصی هم برای کم کردن ping , ... به نظرتون میرسه لطف کنید خیلی ممنون میشم :10:
با تشکر
منم خدو گارنا بازم شاتل به درد گارنا نمیخورهنقل قول:
بهترین گزینه واسه گارنا صبا نت شک نکن
سرعت دانلود شبانه شاتل دوباره افتضاح شده دوستانی که میخواهند از شاتل سرویس بگیرند روی دانلود شبانه آن حساب باز نکنند!
یه چیزی بهتون بگم از دزدی و کلاه برداری شاتل تو روز روشن که دیگه زده به اون درش
توی ماه رمضان بعد از اینکه کارت طلائی برداشته شد از 15 تومن هرینه رانژه و زاه اندازی 7 تومنش رو تخفیف میدادن جالبیش اینجاست که این 7 تومن رو بایت بدهکاری کشیدند روی دوره بعد.
جالبه ديشب تا ساعت 4 كه بيدار بودم سرعت دانلود بين 50 تا 61 بودنقل قول:
بر عكسش تو روز همونطوري كه دوستمون ميگن ping و lag و .... بيداد ميكنه