دوستان لطفا همگی برید سایت 195 و از آسیاتک بابت مشکل Service Unavailable شکایت کنید و اگه بهونه آوردن ( که 100% میارن ) تا تجدید نظر آخر پیگیری کنید تا برسه دست مقامات بالاتر...
Printable View
دوستان لطفا همگی برید سایت 195 و از آسیاتک بابت مشکل Service Unavailable شکایت کنید و اگه بهونه آوردن ( که 100% میارن ) تا تجدید نظر آخر پیگیری کنید تا برسه دست مقامات بالاتر...
ایول:n12:نقل قول:
لطفا همگی بریم نگید من نرم بقیه میرن فقط زمانی نتیجه میده که همه هی شکایت کنند.
وبگردی بدون پروخسی امکان پذیر نیست و خیلی کانکشن ها دراپ میشن.
گیری کردیما:n34:
پ.ن: موقع ارسال همین پست باز ارور داد
از تنظیمات Networx چک کن کارت شبکه وایرلس تنظیم شده باشه. به این صورت:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بازم مشکل داشتی از قسمت performance تسک منیجر هم میتونی سرعت دقیقتو مانیتور کنی...
من از دست مخابرات در رفتم و مضخرفاتش فکر کردم اینجا خوبه. الان 3 روزه وصل کردن برام داغونه داغونه.نقل قول:
Service Unavailable به شدت زیاد. وبگردی صفر. اینستا تقریبا تعصیل. پلی استور گوگل تعطیل. قندشکن تعطیل :| :|
فقط به درد دانلود شبانه میخوره اونم بخوره تو سرشون. مخابرات همه چیش کار میکرد فقط دانلود شبانه ش داغون بود چه اشتباهی کردم :|
واسه Service Unavailable هم زنگ میزنی پشتیبان شروع میکنه دری وری نویز وای فای :| نویز خط :| و هزار چرت دیگه تحویل میده.
خب الان این Service Unavailable رو چطوری مستندسازی کنیم؟ چون در لحظه تست میگیری داره Service Unavailable میده ولی پینگ عالیه،برست بالا و عالیه، تایم اوت هم نداره! چیو مستند کنیم بکوبیم تو 195؟؟؟؟
من به این اوضاع حجم تموم شه جمع میکنم میرم های وب یا بر میگردم مخابرات. الکی کل پولم رفت :|
من یع چیزی برام عجیبه من 10 مگ خریدم پورتمم زایکسله رانژه شد روی 6 مگ بود با اس ان آر 36(دان استریم) روی 30(آپ استریم) زنگ زدم آوردن بالا روی 8 مگ باز اس آن ار 30 روی 29 بود دوباره زنگ زدم 10 مگ کنند یارو گفت عجیبه ست نمیشه هی قطع و وصل میشد چراغ adsl بعد گفت ست میکنم پایین تر یه دفعه ست شد روی 9 مگ بعد اس ان آر شد 11 رو 24 :| دوباره زنگ زدم آورد روی 8 مگ الان 15 روی 26 شده. این چه شکری خورده یه دفعه اس ان آر اینجوری شد :| چرا درست نشده؟؟؟؟
هر بار هم زنگ زدم میگه اطلاعات خط شما بالا نمیاد باید ارجا بدم همکارم میزاره پشت خط بعد مثلا تغییر میده!!!
حتی شماره پشتیبان منطقه ای رو هم گیر اوردم زنگ زدم موبایلش گفت توی سیستم من میزنه مغایرت پورت هر چی میزنم عوض شه مال یکی دیگه تغییر میکنه :| گفت نمیتونم من زنگ بزن 1544 اونا دسترسی دارن :|
خب الان نت وصله و قطعی نداره ولی دلایل این اتفاقات چیه؟؟؟؟؟؟؟
نت داغون اینا فقط برای یکی خوبه تو رایگانش دانلود کنه وگرنه بقیه چیزا خلاصه :|
دوستان در ساعات رایگان از سرورهای داخلی آسیاتک چند دانلود میکنید؟
من یک هفته ای هست انگار محدود شدم سرعتم از 150 بالاتر نمیره؟
کلا فلسفه Service Unavailable چیه؟
وقتی request از سرور نمیگیره این پیام رو میده؟
ISP ها از سرویس پروخسی جهت کش استفاده می کنند(transparent proksy) اینطوری سرعت و مانیتورینگ رو بهبود می بخشن.نقل قول:
حالا چرا این ارور رو میده؟ مطمئن نیستم ولی احتمالا dns سرور کش شان قدرت بالایی نداره و برای همین ارور میده.
باید از dns سرور خارجی یا ترجیحا پروخسی سرور با remote dns یا vپیn استفاده کرد.
و صدالبته شکایت
برا منم همیننقل قول:
طوریه
اینستا و تلگرام همینجوری میشه
دوستان اگه هستید هماهنگ کنیم یه شکایت بکنیم
باز خوبه که شما میتونید شرکت هارو عوض کنید . فکر اون بدبختایی بکنید که فقط یه مخابراتُ دارند و تمام . هر چی مخابراتی ها بگن .
فعلا که اینترنت نامحدود و اینترنت شبانه رایگانُ حذف کرده اند . طرح بهاری هم که خبری نیست که ایا شبانه باز خواهد گشت یا خیر .
من هنوز محدود نشدم و سرعتم از سرور اسیا تک همونی هست که خطم روش بسته شده ( برای من 4 مگ هست )نقل قول:
-----------------------------
دقیقا وب گردی افتضاح شده !نقل قول:
فقط به درد دانلود شبانه میخوره