تبريزنقل قول:
سرعتش دقيقا نصف شده!
خدا کنه زود حل بشه :n28:
Printable View
تبريزنقل قول:
سرعتش دقيقا نصف شده!
خدا کنه زود حل بشه :n28:
بحث سرعت نیست بحث کیفیت اینترنت اسیاتک هست من دانلود بخوام بکنم بسیار هم عالی اما چهار تا وب خارجی یا چهار تا صفحه اینستگرام بخوام باز کنم برام یا باز نمیشه یا با هزار رفرش اما یک اینترنت سیم کارت ایرانسل بهتر از اینترنت اسیاتک هست.نقل قول:
اینتاگرام چند روز ه کل دنیا مختل شده شما مطمئنی مال اینترنتته ؟ در ضمن اینستاگرام روش تست فیلترینگ هوشمند انجام میشه ... که خودش مازاد بر دلیله
من یک هفته ای هست دارم این vps شرکتمون زیر رو میکنم تا دیروز فهمیدم مشکل از اینترنت این اسیا تک هست البته بگم منزل های وب دارم از این بدتره
service unavailable این خطا در این چند روز داشتین مشکل از اینرنت هست :n34:
در ضمن این مخابرات که این همه لعنتش میکردیم شده عروس البته بگیر نگیر داره :n01:
بله من فقط با آسیاتک مشکل باز کردن صفحاتو دارم. ایرانسل ، رایتل یا همراه اول خیلی وضعیت بهتری دارن و میشه گفت نرمال هستن (اگه پکت لاست نداشته باشن)
ولی این آسیاتک در عین حال که پینگ خوبه و زیر 150 هست ولی کیفیت لود صفحات خیلی افتضاحه. یعنی هیچ جای دنیا سر اینترنت اینطور دیوونه بازی درنمیارن که تو ایران میشه!
واقعا کیفیت آسیاتک به معنای واقعی کلمه بد شده! نه یه صفحه باز میکنه ، نه عکسای اینستاگرامو لود میکنه ، نه... ؛ باز قبلا واسه من سرعته شبانش خوب بود و می صرفید به خاطرش موند ولی الان دیگه اونم افتضاح و محدود شده !!! من که چند روزه خطمو تخلیه کردم و خودمو راحت کردم!نقل قول:
از کجا سرویس گرفتی ؟ بیخیال شبانه شدی ؟نقل قول:
از های وب گرفتم و خدایی تو این 2روزه که از هر جهت خیلی خوب بوده! ضمن اینکه شبانه هم داره و شبی 2-3 گیگ میده ( آسیاتک هم چون سرعتم محدود بود ، همین حدودا میداد )نقل قول:
اره من خودم حدود 3-4 ماه پیش های وب بودم راضی نبودم اومدم اسیا تک - شاید دوباره برگردم اونجا ! نمیدونمنقل قول:
-------------------
الان میخواستم سایت های وب رو باز کنم همش پیغام server DNS address could not be found. میده ! 100 بار هم رفرش زدم فایده نداره !
های وب الان یکی دو روزه وضعیتش نرمال و نسبتا خوب شدهنقل قول:
وگرنه از شنبه 7 فروردین تا همین یکی دو روز پیش افتضاح افتضاح بود
ظاهرا تعداد مشترکینی که تو این 10-12 روز تخلیه کردن انقدر زیاد شد که الان یه کم وضعش بهتر شده
امیدوارم همینجوری که الان هست بمونه اما با تجربه ای که از های وب تو 2 ماه اخیر دارم فک نکنم همینجوری پایدار بمونه و طبق روند معمولش احتمالا 3-4 روز دیگه باید شاهد یه اختلال جدید باشیم