دوستان ، اگه به 13604 آپدیت کنین بدون فلش به استاک ، LT+ 2.0 نمیپره ، ولی به احتمال زیاد فلگ میشین... اگه خودتون میتونین بریزین ، یه سر استاک بزنین بعد آپ کنین بعد دوباره LT+ 2.0بزنین...
دوستان ، اگه به 13604 آپدیت کنین بدون فلش به استاک ، LT+ 2.0 نمیپره ، ولی به احتمال زیاد فلگ میشین... اگه خودتون میتونین بریزین ، یه سر استاک بزنین بعد آپ کنین بعد دوباره LT+ 2.0بزنین...
آپدیت جدید کی میاد؟؟
سلام
من از بازی های که دارم میخواهم کپی بگیرم برای مثال
PES12
من از این بازی ایمچ گرفتم بدون مشکل اما میخواهم روی فلش بریزم تا در ایکس باکس360 اجرا بشه
لطفا دوستان محترم و استاید محترم راهنمایی کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من lt+2 دارم با دشبورد 13599
اگه یه بازی ap 2.5 بخام بازی کنم باید پچ بشه یا احتیاجی نیست ؟
کـــل بازی هاش : دی :نقل قول:
اونا که قسمت Exclusive ــش ســبز ــه اختصاصی ــهکد:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_games
به هر حال آخرین پچ ( که برا همون 1.9 بــود ) لــازمــه !نقل قول:
نمیشه ! باید حتماً رو دی وی دی 9 کـــپی کنید !نقل قول:
آقا ِDLC که میاد من که از رو ترس با این بازی Forza 4 به LIVE وصل نمیشم چجوری میتونم بریزم dlc ها رو وارد کنم
اصلا از کجا میتونم گیر بیارم؟:11:
کــلا DLC ها فــقط توی لایو هست !
امــا من شنیدم باید برای دانلود و بازی کردن DLC هــا GamerScore خــرج کنید ، که هزینه داره : دی ! مـــگر اینکه (!) Free باشـــه !؟!
در کل بیخیال DLC شــو دردسر داره : دی Forza هم که آفلاینشم مشکل داشت چــه برسه لــایو ( الان مث اینکه حـــل شده ! )
سلام
دوستان من یه هارد 60 روی کنسول ارکید دارم . می خواستم ببینم میتونم یه هارد لپ تاپی 250 گیگ بکیرم -- کنم و تو قابش قرار بدم وصل کنم به کنسول.
اگه اره ممنون میشم راهنمایی کنید که چه مدل هاردی بگیرم و چطور -- کنم.
با تشکر...
یه راه دیگه هم دارهنقل قول:
واس یه چند ماه دیگه صبر کرد تا نسخه ی Ultimate edition بیاد که همه DLC ها توشه
تا اون موقع هم من تمومش کردم در ضمن ش آفلاینش هیچ مشکلی نداشت
بیخودی شایعه درست نکن :31: با تمام احترام :11: