به دادم برسید چه باید کرد ؟!نقل قول:
Printable View
به دادم برسید چه باید کرد ؟!نقل قول:
سلام
من مشکل قطع و وصلی دارم ، از طرح شبانه 2 تا 8 استفاده میکنم ولی بعد از مثلا نیم ساعت که میزنه یهو قطع میشه ....بعدشم با بدبختی وصل میشه ولی دوباره قطع میشه ... ممنون میشم دوستان اگه تجربه مشابه داشتند راهنمایی کنند. (اتصال به PC )
سلام دوست عزیز من قبلا همین مشکل شما رو داشتم و اینجوری حلش کردم،،نقل قول:
۱ - اولین راه برو تو سایت ایرانسل و طرحی که میخوای رو کد شو یادداشت کن بعد تو گوشیت (( اعداد رو حتما باید به انگلیسی وارد کنی مثلا *555*3# اینجوری دیگه مشکلی نداره ،، اگه اعداد رو به فارسی مثلا *۵۵۵*۳# وارد کنی اصلا یا پیغام خطا میده یا کلا هیچ جوابی نمیده ))))
دومین راه هم با همون *555# گوشی که هیچ مشکلی نداره فقط حتما باید اعداد رو به انگلیسی بنویسی به فارسی اعداد رو بنویسی جواب نمیده
اگه اعداد رو به انگلیسی وارد میکنی باز پیغام خطا داد یک بار گوشی رو خاموش روشن کن بعد تست کن اگه باز پیغام خطا داد مشکل از منطقه شماست تو یه منطقه دیگه برو تست کن اگه باز پیغام خطا داد مشکل از ایرانسل هست
اگه گوشی یا تبلت شما دو سیم کارته هست اون سیمی که احتیاج نداری رو موقتا واسه چند دقیقا در بیار بعد طرح مورد نظر رآ تست کن بعد از فعال کردن طرح مورد نظر سیم اضافی رو بزار سر جاش ( این تجربه شخصی خودم با تبلت دو سیم کارته ایسوس هست ))
از پیغام خطا یه اسکرین شات بگیر بزار اینجا تا دوستان بهتر بتونند راهنمایی کنن
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
دوستان چطورمیشه از باقی مونده حجم اینترنت و زمان مکالمه بسته های ترکییی ویژه نوروز مطلع شد؟کد دستوری داره؟
این کدشه *۵۵۵*۲*۲#
سلام بیشتر موارد امتحان کردم میخوام بسته شبانه 2 تا 8 بگیرم 1 هفته اینقل قول:
کد هم همین میزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *6*5*555*
بعد صفجه ای میاد میگه برای تائید عدد 1 انگلیسی رو وارد کنید میزنم میره یک صفحه دیگه این پیغام میاد
your request for unlimited weekly (8-2AM) 10.000T is logged and will be
میگه درخواست شما برای نامحدود هفته (8-2AM) 10.000T ثبت شده
بعد # میزنم
این پیغام میاد
activated once you receive a confirmation sms
فعال سازی میشه یک باره بعد دریافت اس ام اس فعال سازی ...
ولی هیچ پیغامی نمیاد
شما استعلام بگیر شاید فعال شده...نقل قول:
الان شبکه شلوغه اس ام اس با بدبختی میاد
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دوستان سلام
ازکجا میشه فهمید کی نسل جدید در شهری پایه گذاری میشه؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
نقل قول:
هیچ بسته ای فعال نیست گوشی تغییر دادم فایده نداشت
راهی به جز کد ها نیست بشه بسته فعال کرد ؟!
سلام دوستان م 20 ه ت شارژ خرید کردم از بدست وبسایت ایرانسل که 18500 مجودی برای من شارژ کرد, بعد از ان یک پیامک برام ارسال شد که 100 MB اینترنت هدیده تعلق گرفت تا پایان اسفند ماه استفاده کنم.
امروز از اینترنت 4G حدود 30 میگ استفاده کردم, حلا که مجودی شارژم را چک میکنم میبینم که 5000 ه ت از مجودی کثر شده.
دوستان میدونید باید کجا شکایت کنم ؟
سلام دوستان 20 ه ت شارژ خرید کردم از وبسایت ایرانسل که 18500 موجودی برای من شارژ کرد, بعد از ان یک پیامک برام ارسال شده که 100 MB اینترنت هدیده تعلق گرفت تا پایان اسفند ماه استفاده کنم.
امروز از اینترنت 4G حدود 30 میگ استفاده کردم, حالا که موجودی شارژم را چک میکنم میبینم که 5000 ه ت از موجودیم کثر شده.
دوستان میدونید باید کجا شکایت کنم ؟
195.ir شکایت کنیدنقل قول:
یکی به نعل و یکی به میخ..* پس از مدتها تبلیغات و کذب محض که بارها محتوای کذابانه این تبلیغات را برایتان افشا نمودیم، اینک به فاصله 24 ساعت مانده تا آغاز سال نو و سر رسیدن ضرب الاجل خود خوانده ایرانسل، در صفحات شبکه های اجتماعی این اپراتور (لنزور، کلوب و...) تصویری با توضیح ذیل می خوانید: اولین نوروز با آخرین نسل اینترنت همراه
به فاصله یک روز مانده تا پایان سال 1393
اپراتور کذاب:
160 شهر و دهستان تحت پوشش 3G
و
39 شهر و دهستان تحت پوشش
4G
اولین نوروز را با آخرین نسل اینترنت همراه جشن می گیریم 160 شهر دارای پوشش 3G (نسل سوم) و 39 شهر دارای پوشش 4G (نسل چهارم) هستند پس اگر به نقاط تحت پوشش سفر می کنید عکس و فیلم بگیرید و همان لحظه به وسیله اینترنت همراه ایرانسل به اشتراک گذارید. خبر خوب دیگر این هست که می توانید بسته های ویژه اینترنت همراه را در ایام عید نیم بها خریداری کنید.
* وعده 200 شهر تحت پوشش نسل سوم تا پایان سال به 160 شهر و دهستان و وعده پوشش نسل چهارم تمامی مراکز استانها به " 16 شهر و دهستان استان مازندران، 3 شهر استان خوزستان، جزایر کیش، قشم و 18 شهر دیگر" ختم شد. عملا هر جا منفعی برای کسب درآمد با توجه به سفرهای کیش و قشم و شمال مردم بوده، آنجا شبکه توسعه یافته است.تاکید ما روی دهستان نه از باب این است که هموطنان این مناطق در اولویت برخورداری از نسل سوم یا چهارم تکنولوژی تلفن همراه نیستند، بلکه کذاب بودن و فریبکاری اپراتور را نشان میدهد چرا که وقتی شهرستانی تحت پوشش قرار می گیرد، مسلما انتظار این است این پوشش سراسری باشد و بخش ها و دهستانهای مهم اطراف آن شهرستان را پوشش دهد نه اینکه کوچکترین آبادی های تحت پوشش نیز تعمدا و جهت فریبکاری به آمار اضافه گردد؛ در حالی که میبینید بعد از ماهها دمیدن در شیپورهای پر صدا و طبل های توخالی و پرش کذب از 70 شهر به 100 شهر و از 100 به 120 و 130 و سپس 150 و سپس 160 و سپس 170 حالا بازگشته ایم به آمار 160 شهر که باور کنید آنهم کذب محض است. هر جا هم لیست مناطق تحت پوشش اعلام می شود، حدود 80 شهر لیست می شود و در ادامه با و غیره (و...) آمار خود ساخته 160 شهر یا 170 شهر به آخر جمله ضمیمه می شود که این اواخر به 160 شهر و دهستان تغییر یافته است... این هم تحقق پیش بینی ما از آمار های صد من یه غاز این اپراتور ارجمند و ماجرا همچنان ادامه دارد...همین اپراتور عزیز تر از جان، به بهانه توسعه نسل های بالاتر، قیمت بسته ها را افزایش داد و بر آن لجاجت ورزید در حالی که رقیبش حتی بدون اخذ پروانه در حال حاضر در 103 شهر پوشش نسل بالاتر دارد آنهم بدون حتی 1 ریال افزایش در هزینه بسته ها؛ جالبتر اینکه تماس ها و پیگیری های متعدد و ممتد ما با همطنانمان در برخی از این شهر ها حاکی از پوشش سراسری و گسترده نسل بالاتر اپراتور اول در شهرهای اعلام شده است.* باور کنید هرچه قدر میخواهیم انتقاد نکنیم اما وقاحت را تا جایی پیش میبرند که به ناچار زبان به سخن می گشاییم؛ 200 شهرستان در نهایت شد 160 شهر و دهستان...شاید برخی بگویند نشد که نشد مگر موظف است توسعه دهد؟ بلی موظف است به 2 دلیل:- شعار و شعار و شعار در هر فرصتی در این چند ماه اخیر داده شد و انتظار به وجود آوردند حال بایستی پاسخگو باشند.- افزایش قیمت بسته ها هیچ جای دفاعی باقی نمیگذارد و بعد از آن شوک نامطلوب که موجب رنجش شدید مشترکین گردید، حال می بایست توسعه را ادامه دهد چرا که افزایش هزینه برای همه مشترکین بود لذا همه حق دارند از نسل بالاتر استفاده کنند.
ویژه مشترکین اعتباری
بسته های ترکیبی نوروزی
200 دقیقه مکالمه + 200 مگابایت اینترنت همراه 7 روزه: 5.000 تومان
* ارزش واقعی در مقایسه با طرح پایه ثانیه ای اعتباری: 17.380 تومان
300 دقیقه مکالمه + 300 پیام کوتاه + 300 مگابایت اینترنت همراه 15 روزه: 10.000 تومان
(+ 300 پیام چند رسانه ای)
* ارزش واقعی بدون در نظر گرفتن پیام چند رسانه ای در مقایسه با طرح پایه ثانیه ای اعتباری: 29.720 تومان
1.000 دقیقه مکالمه+ 1.000 پیام کوتاه+ 1.000 مگابایت اینترنت همراه 15روزه: 20.000 تومان
(+ 1000 پیام چند رسانه ای)
* ارزش واقعی بدون در نظر گرفتن پیام چند رسانه ای در مقایسه با طرح پایه ثانیه ای اعتباری: 90.400 تومان
5.000 دقیقه مکالمه+ 5.000 پیام کوتاه+ 50.000 مگابایت اینترنت همراه 15روزه: 50.000 تومان
(+ 5.000 پیام چند رسانه ای)
* ارزش واقعی بدون در نظر گرفتن پیام چند رسانه ای در مقایسه با طرح پایه ثانیه ای اعتباری: 407.000 تومان
20.000دقیقه مکالمه+20.000پیام کوتاه+20.000مگابایت اینترنت همراه 15روزه: 100.000تومان
(+ 20.000 پیام چند رسانه ای)
* ارزش واقعی بدون در نظر گرفتن پیام چند رسانه ای در مقایسه با طرح پایه ثانیه ای اعتباری:1.598.000تومان
فعالسازی از طریق #2*555*
(ردیف ویژه بسته های ترکیبی نوروزی)
من دانلود میزنم فقط از سرورایران از 600تا 1 مگ دانلود میده اما از سرورهای خارج 20کیلو بیشتر نمیشه
دوستان برای شما هم همینطوره
راه چاره چیست
راه چاره اینه که از اکانتهای iDownload استفاده کنید که مشکل سرعت سرور خارجیتون برطرف شود.(در گوگل عبارت اکانت iDownload تایپ کنید.)نقل قول:
اپراتور باید دنبال درآمد خودش باشه و بتونه هزینه هایی که میکند را در بیاره دوباره ، این طبیعی هست که اول توسعه در شهر ها و مراکزی انجام میشه که زودتر هزینه رو برگرداند .نقل قول:
و از درآمدی که از این راه در میاره برای هزینه کردن در سایر نقاط کشور استفاده خواهد کرد.
در ضمن اینکه الان خیلی شهرهای دیگر را هم ایرانسل تجهیز کرده و عملا منتظر لینک دیتا هست. (یعنی ایرانسل هزینه خودش رو کرده )
دقیقا !!نقل قول:
خیلی شهر ها هستن که تجهیز شدن ولی آماده به کار نشدن !!!
2تا از شهرهای شمالی که روز افتتاح مازندران جز شهرهای تحت پوشش اعلام شد ولی همچنان فعال نشدهنقل قول:
تمام آمار کذب هست.بنده از نوشهر تا رامسر رو تست کردم و گوشی روی LTE/WCDMA بود
آنتن تجهیز شده در 2 شهری که گفتم (عباس آباد و نشتارود) من تست گرفتم در فاصله 3 کیلومتری مرکز شهر تجهیز شده ولی اون منطقه جز حریم شهر محسوب میشه و از ابتدای بلوار اصلی شهر سیگنال قطع میشه
ایمیلی هم که زدم بهشون گفتن هنوز پوشش تکمیل نشده و از این چرت و پرت های همیشگی
در عوض همراه اول سایتی که دقیقا مرکز شهر واقع شده رو تجهیز کرده و در ارتفاع بلندتری هم نسبت به سایت های ایرانسل قرار داره (بر روی دکل های مایکروویو مخابراتی مرکز مخابرات شهرستان که ارتفاع بسیار بلندی داره تجهیزات نصب شده) و بنده از 6 کیلومتری تونستم 4مگ بگیرم ازش
امروز هم از همراه اول اومدن دمه خونه که میخوایم برای ایام عید سایت سیار بزاریم جلو خونتون اگه اجازه میدید که ترافیک رو پخش کنیم و از این حرفا
با سلام . دوستان با 3g به چه سرعتی رسیدن ؟
من بندرعباسم دیشب پسر داییم پیشم بود داشت با 1200 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکرد اما گوشیش 4g بود . می خوام بسته فعال کنم اما گوشیم 3g داره . به نظرتون به دلیل 4g بوده ؟ ( سیم کارت رو این اواخر خریده میکرو سیمکارته )
3g من خودم تا ۲۰ مگ هم گرفتمنقل قول:
قشنگ معلومه همه رفتن مسافرت ...سرعت جون گرفته
فکر کنم همون 3g بود چون کنار آرمش h+ زده بود . آرم 4g باید نوشته باشه 4g ?نقل قول:
بله h+ برای 3g استنقل قول:
برای 4g میشه lte
حیان جان شما کجای بندرعباسی؟نقل قول:
وضعیت سرعت ایرانسل و همراه اول برای شما چطوره؟
از لحاظ سرعت دانلود و انتن دهی مناسب
چهار راه پگاه.نقل قول:
از شهریور که راه افتاده تا الان خط میده . اوایل خوب خط نمیداد الان عالی شده .
سرعت هم روزها بین 100 تا 200 ، شب ها 2 به بعد تا اونجا که من و پسر داییم تست کردیم تا 1.4 مگابایت بر ثانیه هم رفت
محتوای مخفی: !
دوستان من روز ایرانسل سرعت 11-12 مگ رو میگیرم (حدود 1.5 مگابایت)
میخواستم ببینم شب محدودیت سرعت اعمال میکنه یا نه و حدودا سرعت چند هست ؟
قابل توجه دوستان،
بسته توروزی 15 روزه 50 گیگ بقیمت 50 هزار تومن خریداری شد و زمان و حجم خریداری شده به زمان و حجم قبلی اضافه شد.
با این بسته قیمت هر گیگ 1000 تومن میشه و فرصت خوبی هست واسه حجم اندوزی جهت استفاده در ماه های بعد.
سلام
دوستان این بسته نامحدود شبانه کاملا رایگانه یا محدودیت حجمی داره؟
میشه از قسمت ecare و وضعیت بسته ها تون یک عکس بزاریدنقل قول:
محدودیت 99 گیگ داره. تا 3 شب هم وقت داری تا استفاده کنی. برای من که فعال میکنم تو 3 شب نهایت 15 گیگ میگیرم! بقییه حجمم میپره چون زمانش تموم میشه:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
20 گیگ + 2 روز اعتبار از قبل داشتم. بعد از خرید بسته نوروزی، 15 روز + 50 گیگ به اعتبار فعلیم اضافه شد یعنی جمعا" شد: 17 روز + 70 گیگ
بعید میدونم اینجوری بشه کلاه گذاشت سر ایرانسل!اگه بشه که عالیه،اما ممکنه حجمتو بسوزونه بعد مدتش معلوم نیس کاراشوننقل قول:
قبل از خرید از 700 هم پرسیدم و اونا هم تایید کردن که سیاست این بسته مشابه بسته های کوتاه مدت (1 روزه، 7 روزه، 30 روزه) هست.نقل قول:
بعد از خرید هم نتیجه درست بود.
امین جاننقل قول:
من تازه بسته سه ماهه ۱۸ گیگ فعال کردم الان اگه این بسته ۵۰ گیگ رو بگیرم چطور حساب میکنه؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعتبار زمانیت میشه: روزهای باقیمانده فعلیت + 15 روز (تا سقف 30 روز: ایرانسل میگه تا سقف 30 روز ولی به خودم تا 45 روز هم داده)نقل قول:
اعتبار حجمیتم میشه : حجم باقیمانده فعلیت + 50 گیگ
ولی من بسته 1 ماهه 18 گیگ نمیبینم تو بسته های 1 ماهه ایرانسل!
فکر کنم شما بسته 3 ماهه 18 گیگ گرفتی.
اگر بسته بلند مدت (3 ماهه، 6 ماهه، 1 ساله) گرفته باشی افزایش زمان و افزایش حجم بسته نوروزی شاملش نمیشه.
اشتباه تایپی بود همون سه ماهه منظورم بود
پس ۵۰گیگ حجم رو بهم اضافه نمی کنه؟
خیر ........نقل قول:
بچه ها من روزانه ایرانوِل رو استفاده نمیکنم اما شبانه تقریبا قطعه
20 روز بود که 1 روز قطع بود 1 روز وصل
الآن 5 شبه سرور خارج دیتا نداره فقط از ایران میتونی دانلود کنید
هر روز بد تر از دیروز با سرعت بسیار بالا
به کدوم بسته اضافه میشه؟نقل قول:
بسته های کوتاه مدت (1 روزه، 7 روزه، 30 روزه)نقل قول: