سلام دوستان
کسی هست 512 نامحدود کمپین داشته باشه ؟ چجوریاس دانلود و لودینگ بیجش ؟
من 1 مگ ماهی 4 گیگ دارم که خیلی کمه برام 4 گیگش کلی باید ترافیک بخرم ، میخوام برم تغییر سرویس بدم به 512 نامحدود ! چجوریاس ؟
Printable View
سلام دوستان
کسی هست 512 نامحدود کمپین داشته باشه ؟ چجوریاس دانلود و لودینگ بیجش ؟
من 1 مگ ماهی 4 گیگ دارم که خیلی کمه برام 4 گیگش کلی باید ترافیک بخرم ، میخوام برم تغییر سرویس بدم به 512 نامحدود ! چجوریاس ؟
به گزارش مجله خبری پاتوق پلاس و به نقل از خبرگزاری فارس، غلامرضا شیدایی در پاسخ به سوالی در خصوص کاهش قیمت اینترنت گفت: با برنامههای اعلام شده توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و هدایت سازمان تنظیم مقررات و همکاری شرکت زیرساخت، شرکت مخابرات و شرکت های PAP (ارائه دهنده خدمات ADSL) در آینده شاهد کاهش قیمت اینترنت برای کاربران میشویم.
نایب رییس هیئت مدیره شرکت مخابرات استان تهران گزینههای اصلی تاثیرگذار در تعرفه اینترنت برای کاربران نهایی را، قیمت تجهیزات لایه دسترسی و انتقال، قیمت پهنای باند دریافتی از GateWay (دروازه ورودی اینترنت) کشور، هزینههای نیروی انسانی و انرژی مصرفی در بخش و نیز هزینه تجهیزات جانبی منصوبه اعلام کرد و گفت: با توجه به کاهش نرخ دلار و تورم در کشور امکان کاهش تعرفه اینترنت برای کاربران به وجود آمده است.
وی ادامه داد: با توجه به توسعه ظرفیت پهنای باند اینترنت از سوی شرکت زیرساخت و تعامل مخابرات با آن شرکت، طی یک ماه آینده ظرفیت پهنای باند مخابرات استان تهران ۵۰ درصد و استان البرز ۱۰۰ درصد افزایش مییابد که در نتیجه این امر به زودی شاهد افزایش رضایت مندی مشتریان اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران خواهیم بود.
--------------------------------------------------------------------------------
الحمدالله اینترنت پایتخت داره خوب میشه اینتر مازندران هم هر روز ریده تر میشه
تو مخابرات همیچین کاری نمیکنن یا اکرم انجامش بدن بستگی به مدیرت مرکز مخابراتی داره.نقل قول:
پیگیر باشه یا میتونی یا نمیتونی.ولی به نظر من نمیتونی
برای کمپین ؛ اگر سرویس جدید شما قیمتش بالاتر از سرویس فعلیتون باشه ، میتونید اینکارو انجام بدید ( اختلاف رو پرداخت میکنین ) ، اما اگر سرویس جدید انتخابیتون قیمتش کمتر از فعلی باشه ، اذیت میکنن و نمیشه .نقل قول:
حالا نگفتین دوستان ؛ 512 نامحدود لودینگ پیجش و دانلودش چجوریاست ؟ :)
همه چی بستگی به مدیر مرکز مخابراتی داره که برات این کار رو انجام بده یا نه:n02:نقل قول:
سرعتش 50 هست.بدک نیست ولی به درد دانلو نمیخوره البته ساعتی 200 مگ حدودا میتونی بگیری.شبانت که بیشتر بهت حال میده
بیشترین کاربران ADSL در کدام شهرها هستند؟
فناوری اطلاعات > ارتباطات - ایسنا نوشت:
مروری بر آمارها گویای آن است که استانهای مازندران، اصفهان و سمنان بیشترین کاربران ADSL را دارند.
به گزارش خبرنگار ارتباطات و فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در استان سمنان که براساس آمار بالاترین ضریب نفوذ اینترنت را داراست، 36.67 کاربران از اینترنت پرسرعت خانگی و یا ADSL استفاده میکنند و بدین ترتیب این استان با اختلافی چشمگیر نسبت به سایر استانها، بیشترین کاربر اینترنت پرسرعت را دارد.
پس از آن استانهای اصفهان با 19.59 و اردبیل با 19.28 درصد در ردههای دوم و سوم جدول قرار میگیرند. سمنان و گلستان نیز به ترتیب 16.67 و 15.74 درصد از کابران اینترنتشان ADSL را به عنوان راه اتصال انتخاب کردهاند و بدین ترتیب رتبههای چهارم و پنجم این جدول را به خود اختصاص دادهاند.
استانهای قم با 14.49، یزد 13.88، کردستان 13.23، همدان 13.8 و تهران 12.99 درصد کاربر ADSL رتبههای ششم تا دهم جدول را دارند.
همچنین در استانهای فارس 12.79، زنجان 12.59، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری 12.5، آذربایجان غربی 12.05، آذربایجان شرقی 11.56، مرکزی 11.23، سیستان و بلوچستان 11.17 درصد از کاربران از طریق ADSL به دنیای مجازی سفر میکنند.
اما در استانهای قزوین 10.43، خوزستان 10.38، خراسان جنوبی و رضوی 10.257، گیلان 9.05، بوشهر 9.03، ایلام 8.898، هرمزگان 8.68 و در لرستان و کردستان 7.16 و 7.61 درصد کاربران از اینترنت پرسرعت استفاده میکنند.
به گزارش ایسنا، براساس آمارهای منتشره در میان استانهای کشور استان البرز با 0.92 درصد، خراسان شمالی با 5.24 و کرمان با 6.56 درصد کاربر ADSL سه استانی هستند که پایینترین میزان دسترسی به ADSL را دارند.
سلام من 256 نامحدود دارم و این اتفاق برای من افتاده خودم هم چراش رو نمیدونم
از سایت steam و با شیلتر شکن 100 و بدون شیلتر شکن از سایت ایرانی 30(تو کل مدت افت سرعت چه ایرانی چه خارجی چه شیلتر چه شیلتر نشده بالای 30 نگرفتم)اما حالا از سایت فیلت ر دارم 100 میگیرم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز سرعت استیم واقعی نیست گاها برای من به بالای 1 مگ هم رفته این به این دلیل که اگر دقت کنید هر چند ثانیه سرعت تون در استیم صفر می شه در حالی که اینطور نیست و سرعت صفر نیست در واقع یک باگ استیم هست بعد مثلا بعد از 4 ثانیه دوباره سرعت رو نشون می ده و چون تو اون 4 ثانیه شما مثلا 100 کیلوبایت دانلود کردید سرعت شما رو می زنه 100 کیلوبایت.نقل قول:
خلاصه این باگ استیم هست نه سرعت دانلود بالا.
دوستان 256 محدود سرعتش چنده؟؟
دوستان سرعت 1 مگ نامحدود همون 60 کیلوبیت که نوشتن؟خو این چ فرقی با 512 داره؟مگه سرعت واقعی نباس بدن نباید کمتر از 100 بیاد!
باید 120 باشه.512 هم 50 هست.نقل قول:
خوب پهنای باند کم اوردن مجبور به محدودیت شدن.چند وقت دیگه درست میشه
80تا سرعت میدهنقل قول:
کدوم چند وقت دیگه درست میشه چهار ماهه همینطوریه
فعلا که زیر ساخت به فروش دوباره پهنای باند به مخابرات توافق کرده حالا ببینم که درست میشهنقل قول:
دوستان ساز و کار دانلود تو ساعات رایگان(1شب تا6صبح) چطوریه؟؟!
اینکه میگن تو ساعات رایگان اگه از یه میزان حجم(مثلا n مگ یا گیگ) بیشتر دانلود کنیم چند مگ از حجم کلی دانلود کم میشه راسته؟؟!!
من شبانه زیاد دانلود می کنم ولی هنوز چک نکردم که وقتی ساعات رایگان دانلود میکنم، حجم بدون رایگانم کم میشه یا نه..شما خبر دارید چطوریه؟
نه.شما تو تایم رایگان شروع به دانلود میکنید اون برای شرکت های خصوصی مثل شاتل هست که ترافیک کم میکرد.ولی مخابارت هم تا 1.5 ماه قبل همینطور بود الان خوب نشده کم نمیکنه .نقل قول:
128 یکساله یا 6 ماه :45
256 یکساله یا 6 ماه:80
512 یکساله یا 6 ماه:140
1مگ یکساله یا 6 ماه:220
2مگ یکساله یا 6 ماه:280 تا 300
سرویس من 2 مگ یکساله س..اونی که جلوش نوشتید 208 تا 300 منظورتون سرعت دانلوده درسته؟
پس الآن مطمئن باشم که هرچقدر(حتی چند گیگ) شبانه دانلود کنم حجم اصلی بدون رایگانم کم نمیشه؟؟؟
شما خودتون تست کردید که اینو میگید؟
من خودم 1مگ 6ماهه دارم تاحالا 40گیگ دانلود کردم اونم تو کمتر از 10روز.نقل قول:
خیالتون راحت باشه هیچی از حجم اصلی تون کم نمیشه
مخابرات تنها چیزیش که درسته همینه.هر چقدر دانلود کنی محدودت نمیکنن.قاون Fair Policy این چیزا نداره. خیالت راحت.نقل قول:
مگه اینکه تو یه ماه بیش تر از 999 گیگ دانلود کنی. :n04:
آره راحت باشه خیالت خودم تست کردم.اگه میترسی چند مین قبل و بعد رایگان ریستارت کن.درضمن ساعت پنل مشل داره یه 5 مین فکر کنم عقب هست یعنی شما باید 1.5 مین کانک بشی قبلا که اینطور بودهنقل قول:
دقیقانقل قول:
این 999 گیگ مال اون موقعی بود که سرعت 400 بود.االن که فایده ای نداره.نقل قول:
ولی بازم میارزه چون شرکتا 128 بیشتر از 25 گگی محدود میشی من مثلا این ماه 256 نامحدود دارم بالای 30 گیگ گرفتم
درضمن به جای 30 روز 31 روز هم میده
256 نامحدود
سرعت 30
هر ماه 25 گیگ
دوستان در خواست تخلیه بدی چقدر طول می کشه تخلیه کنن؟
اقا من داشتم،صفحه باز نمی کرد اصلا.خیلی کند بود::n27:نقل قول:
256 نامحدود
سرعت 30
اینم 512 محدود 1 ماهه
خیلی خوبه هم 512 نامحدود هم 256 نامحدود من این ماه 30 گیگ گرتم.درخواست رو که دادی بستگی به پیگیرت داره ولی معمولا اگه بخوان همون ساعت یا اگه بهشون بگی همون موقعی که نامه رانژه میاد براشون جا به جا میکنن.شما رو 1 تا 3 روز حساب کننقل قول:
تو روحشون برا من هر 1 مگ قطع میشه :n21:
من که آمل هستم مشکلی ندارم کاملا وصله قطعی 0 هست.سرعت فقط بعضی ساعات افتضاح میشه البته وبگردینقل قول:
به نظرت مشکل از کجاست ؟؟نقل قول:
ممکنه از مرکزت باشه.البته از چنتا از دوستات سوال کن که تو همون مرکز هستن اگه اونا مشکلی نبود.ببین پریز دم درت سالم هست یا نه یا ببین اسپلیترت درست کار میکنه یا نه اگه مطمئن شدی.به این شماره زنگ بزن آقای رحیمی01212151313نقل قول:
یا خانم سرمدی01212221122
مر30 دمت گرم فردا زنگ میزنمنقل قول:
مشکل از من یا خط نیست مشکل از خودشونه چون یهو اینجوری شد
بیشترین کاربران ADSL در کدام شهرها هستند؟ مروری بر آمارها گویای آن است که استانهای مازندران، اصفهان و سمنان بیشترین کاربران ADSL را دارند.
به گزارش خبرنگار ارتباطات و فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در استان مازندران که براساس آمار بالاترین ضریب نفوذ اینترنت را داراست، 36.67 کاربران از اینترنت پرسرعت خانگی و یا ADSL استفاده میکنند و بدین ترتیب این استان با اختلافی چشمگیر نسبت به سایر استانها، بیشترین کاربر اینترنت پرسرعت را دارد.
پس از آن استانهای اصفهان با 19.59 و اردبیل با 19.28 درصد در ردههای دوم و سوم جدول قرار میگیرند. سمنان و گلستان نیز به ترتیب 16.67 و 15.74 درصد از کابران اینترنتشان ADSL را به عنوان راه اتصال انتخاب کردهاند و بدین ترتیب رتبههای چهارم و پنجم این جدول را به خود اختصاص دادهاند.
استانهای قم با 14.49، یزد 13.88، کردستان 13.23، همدان 13.8 و تهران 12.99 درصد کاربر ADSL رتبههای ششم تا دهم جدول را دارند.
همچنین در استانهای فارس 12.79، زنجان 12.59، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری 12.5، آذربایجان غربی 12.05، آذربایجان شرقی 11.56، مرکزی 11.23، سیستان و بلوچستان 11.17 درصد از کاربران از طریق ADSL به دنیای مجازی سفر میکنند.
من از طریق پرداخت اینترنتی بانک ملت حجم خریدم تو سایت بانک زد پرداخت با موفقیت انجام شد ولی به حجمم زیاد نشد و وقتی اطلاعات پرداخت از طریق بانک به سایت مخابرات ارجاع میشد فکر کنم مشکلی پیش اومد اگه از حسابم پول کم شده باشه پولم رو برمی گردونند مگه نه ؟
الان من 256 نامحدود طرح كمپين دارم ...
راهي هست كه بتونم اينو تبديل به 512 كمپين بكنم ؟ ترجيحا اينترنتي ...
نه.راهی نیستنقل قول:
حيف شد ...نميشه اينو دستور جمع اوري بدم 512 بگيرم ؟نقل قول:
اينم دانلود يه ماه من با 256 نامحدود :
اگه به كامپيوتر فشار مياوردم تا 60 گيگ هم ميشد ...:n06:
میشه.از قراردادت هر چقدر مونده رو نصفش ماهش رو باید هزینش رو پرداخت کنی/یعنی اگه 8 ماه مونده باید 4 ماهشو پولشو بدی.ولی برو مرکزتون شاید بتونن برات کاری کنن که اونم میدونم یکی میگه نمیشه یکی میگه میشه.نقل قول:
256 نامحدود یکساله گرفتید سرعت دانلوتون چنده؟نقل قول:
بله - 30 ........نقل قول:
دوستان 1 تست جدید!
64محدود ،سرعت17!!
فکر نکنم تاحالا کسی تست کرده باشه:n01:
اتفاقا خودم هم دارم:n02:نقل قول:
بدک نیست از 128 نامحدود بهتره
من اینترنتم رو امروز اولین باز وصل شدم
بعد از 10 دقیقه قطع شد
چه کار باید کنم؟
با کجا تماس بگیرم؟
کی خطت رو نصب کردی امروز؟نقل قول: