مخابرات دانلود شبانه رایگان داره ؟
Printable View
مخابرات دانلود شبانه رایگان داره ؟
اینترنت مخابرات محدودیت حجمی ندارد و سرعت شما (دربهترین شرایط) معادل دقیقا چیزیست که میخرید.نقل قول:
البته مثل اینکه توی بعضی از مراکز مخابراتی شلوغ نامحدود نمیدن(تهران،بقیه استان ها رو نمیدونم)،در کل مخابرات هم اینترنت محدود حجمی و هم نامحدود داره...........نقل قول:
اینترنت مخابرات محدودیت حجمی ندارد و سرعت شما (دربهترین شرایط) معادل دقیقا چیزیست که میخرید.
مخابرات هم محدود داره و هم نامحدود دارهنقل قول:
نقل قول:به شخصه من به غیر از یکی از بچه های این تاپیک کسی دیگه ای رو ندیدم که محدود گرفته باشه.نقل قول:
شما در مورد حداکثر سرعت و حداقل سرعت و ساعت های رایگان آن اطلاعی دارید ؟
باز دوباره مخابرات ترکید ! یهو قطع شد بعد دوباره وصل شدن و همون مسیر ترکید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان، مخابرات هنوز کاهش قیمت تعرفه هاشو اعمال نکرده؟
دوستان الان چه فــــــــیــــــــــلــــ ــتر شکن هایی با اینترنت مخابرات درست کار میکنن؟
چرا این قدر امروز سرعت اومده پایین ؟!!!! :|
2روزه با گوشی به مودم وصل میشم آنتن کامل اما به هیچ عنوان نت نمیره فقط گوگل باز میکنه چندتا گوشی wifi دار دیگه هم تست زدم اما وصل نمیشه .
به نظرتون از نت مخابراته یا مودمم؟
اقا چرا این جوری شده نت
؟؟؟؟؟؟!!!!!!!111
کاهش سرعت رو ولی خوب اعمال کرده!نقل قول:
Dns عوض کنید.نقل قول:
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
حد اکثر سرعت دانلود رو تو سایت مخابرات زده 108کیلوبایت.
میخوام ببینم چنین حرفی صحت داره یا نه؟
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk 4
من 4-5 ماه پیش یک مگابایت نامحدود داشتم سرعتم 130 بود.نقل قول:
اما الان رو نمیدونم سرعت چقدره.
با گوشی ایراد داره نه با pc . گوشی که نمیشه dns داد !نقل قول:
سلام دوستان
الان تعرفه های مخابرات به چه صورته؟
به هر شخصی 1 مگ یا دو مگ میدن؟
سرویس های حجمی هم داره؟شبانه رایگانه؟
مرسی.
تا 2 مگ میدن البته مخابرات محل ما :n02:
باسه ما همه نا محدوده
عجبز داستانی شده ها
یک مگ بودم راحت هر دوساعت یک گیگ میگرفتم و فایل ها وقت نمیکرد بسوزه
اومدم 512 الان فقط همین امروز 2 تا فایل های یک گیگی تا آخرش رفت و تهش ارور داد و 8 ساعت دانلود دود شد . این ارور تک کانکشنه شدن آی دی ام رو میده و میگه اطلاعات قبلی با الان نمیخونه
سرور هم لینک مستقیم بود و سرعتش عالی و یک کله دانلود کردم
نمیدونم مشکل از برنامه IDM منه یا پکت لاست مخابرات
این مشکل هیچ ربطی به پکت لاست نداره!!! پروتکل TCP یه جوریه که در اثر پکت لاست هیچ وقت اطلاعات از بین نمیره! 100 درصد مشکل از دانلود منیجر و اون سروری هستش که ازش دانلود میکنی....نقل قول:
معمولاً تو setting دانلود منیجرها یه option هستش که میگه تاریخ فایل رو با سرور تطبیق بده یا نه. اون رو اگه غیر فعال کنی احتمالا درست میشه..... من از IDM استفاده نمیکنم وگرنه دقیق بهت میگفتم چیکار کنی...
اگه درست نشد باید به نظر من حداقل برای اون سرور خاص از یه دانلود منیجر دیگه استفاده کنی...
البته ممکنه اشکال از سرور دانلود هم باشه...
به هر حال مطمئن باش به اینترنتت هیچ ربطی نداره!!!
با pc میره تو سایتا ؟نقل قول:
من تو مودم dns گوگل رو گذاشتم
مشکل از برنامه هست. :n02:نقل قول:
سلام ، من جدیدا از مخابرات نت گرفتم 1 مگ
می تونم بپرسیم MTU روی چند بذارم ؟
کریو هاتون وصله؟!
خیر....:n03:نقل قول:
سایتهای مختلف رو پینگ کن وقتی تو pc مشکلی نیست تنظیمات گوشی یا مرورگرته ...نقل قول:
چی جوری شده!؟:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیر اون ضریب اشتراک 1 به 8 هست یا به قول بعضی دوستان 108 گیگ حداکثر ترافیک یا هرچی :دی سرعت 1 مگ نامحدود شرایط عادی 120-130 هستنقل قول:
تجربه نشون داده بیشتر از سرور مورد نظر هست این ارور و مزاحمت هایی که ممکنه پیش بیاد تا بسته ها به صورت کامل برسن!!:n09:یه زمانی که mkv. نمیشد گرفت با نت مخابرات این مورد هم زیاد شده بود!در هر صورت اگه میخواید حداکثر پهنای باند رو داشته باشید از انواع پروکـسی ها و وی پی ان ها میتونید استفاده کنید خدا رو شکر الان دیگه همه از این سرویس ها میفروشن!یا اگه تعداد بالای کانکش استفاده میکنید بهتره مثلا 8 فایل 2-4 کانکشنی باشه تا 2 تا فایل 16-32 کانکشنی!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستانی که دنبال افزایش محسوس کیفیت اینترنت ایران با تغییر dns و mtu و ... هستند موفق باشید! :thumbsup:
وصل وصله کور بشه چشم بعضی ها!فقط ترافیک روش 0 هستش :n08: جالب اینکه فقط مخابرات تهران اونم 2 3 نفر چنین گزارشی دادن!:n09: یعنی الان موندیم پشت فیلتـرینگ دیگه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این zenmate هم از وقتی بسته شده خیلی بهتر کار میکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت مخابرات هم مشکل سرعت تک کانکشن داره؟
منظورم اینه بعضی وقتا سرعت تک کانکشن و مولتی کانکشن با هم فرق میکنه یا نه؟
من پارس دارم... قبلاً این مشکل رو نداشت ولی الان چند وقته این مشکل خیلی زیاد شده و معمولاً سرعت تک کانکشن خیلی پایینه(در حد 30 کیلوبایت) در حالی که مولتی کانکشن مشکلی نداره....
نسبت به قبل خیلی بهتر شده البته هنوزم تو ساعات پیک آخر هفته و هر موقعی که لازم باشه تک کانکشن میاد روی 10-20 kb دیگه شاتل و پارس و مخابرات نداره هر کدوم به نحوی علاوه بر کیفیت پایین (یکی پینگ یکی سرعت شبانه و محدود کردن یکی حجم دزدی و ... ) هزینه زیادی هم میگیرن مخابرات وضعیت فعلی رو حفظ کنه با کاهش 20% قیمت باز معقول تره نسبت به بقیه ...نقل قول:
این 1 مگ / تک کانکشن:
این عکسی که گذاشتید چه سایتیه؟نقل قول:
خوب به لطف کلید و قفل و ...... سرویس کریو 2 روز هست که قطع هست یعنی وصل هست اما جایی را باز نمی کند بگو قفل ساز مچکریم.:n08:
هی وای من مارو بگو میخواستیم چیز بگیریم:n02:نقل قول:
دوستان توی سایت مخابرات امکان تغییر پهنای باند هست.
امکان تغییر دادن توی 1 ماه محدودیتی نداره؟!
مثلا من الان اینترنتم 512 هست،مشکلی نداره مثلا برای 1-2 هفته به 1 مگ تغییر بدم و بعد 1-2 هفته دوباره برگردم رو 512؟
شما فقط یکبار در ماه میتونید تغییر تعرفه دهید.
ممنون،فقط یه سوال دیگه :دینقل قول:
شما فقط یکبار در ماه میتونید تغییر تعرفه دهید.
این 1 ماه چطوری حساب میشه؟
مثلا من الان تغییر تعرفه بدم،تا آخر اسفند نمیتونم دوباره تغییر بدم یا تا اواسط فروردین؟
از اون تاریخی که تغییر بدید، دقیقا 30 روز بعدش.نقل قول:
نقل قول:
یعنی با چیز پی ان سرعت تک کانکشن بالا میره؟
Sent from my RM-914_apac_australia_new_zealand_294 using Tapatalk
با سلام
دوستان این سرویس 2 مگ مخابرات با حجم 8 گیگ برای یکماه سرعتش برای دانلود رایگان شبانه چطوره؟ سرعتو نمیارن پایین؟
چه جوریه سیستم مخابرات؟
الان نزدیک 2 ماهه که داداشم رفته بگبره گفتن که پورت ها پره. همه جا اینجوریه؟
مخابرات فعلا دو مگ داره داره با 3 گیگ حجم , شبانه نداره سرعت با سرویس های نامحدود فرقی ندارهنقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز بنده از تهران نیستم.اینترنت مخابرات استان ما 2 مگ نامحدود و با محدودیت 8 گیگ 4 گ 2 گ و 1 گ داره و شبانه 12 تا 7 صبح رایگان .که میتونی از سایته مخابرات تغییرش بدی.الان 256 نامحدود دارم میخواستم اونو با 2 مگ محدود تغییرش بدم به شرطی که شبانه سرعتش همون قدر باشه.