سلام دوستان ,از دوستانی که اطلاع دارند خواهش میکنم پاسخ بدند . من مدتی مسافرت بودم...
طرح بعثت هنوز رایگانش برقراره؟
هرگیگ حجم از 4240 به 3816 تومان کاهش پیدا کرده, کسی میدونه قضیه چیه؟
Printable View
سلام دوستان ,از دوستانی که اطلاع دارند خواهش میکنم پاسخ بدند . من مدتی مسافرت بودم...
طرح بعثت هنوز رایگانش برقراره؟
هرگیگ حجم از 4240 به 3816 تومان کاهش پیدا کرده, کسی میدونه قضیه چیه؟
میتونید امتحان کنید .نقل قول:
کاهش قیمت حجم ها بخاطر کاهش 20 درصدی قیمت اینترنت است . واسه رضای خدا نیست :n14:
دوست عزیز ممنون.
دوستانی که امتحان کردند طرح رایگان شبانه بعثت برقراره هنوز ؟
نقل قول:
بله منم هنوز بعثت دارم شبانه اش فعال است
ا
در اصل کاهش 30 درصدی. وزیر ارتباطات گفت که ما 30 درصد برای ISP ها ارزون میکینم به شرطی که اونها هم 20 درصد ارزون تر بدن.نقل قول:
سلام دوستان مخابرات اینقده زور گوئه که با بانک ملت هم مشکل پیدا کرده
قضیه از این قراره که چند روزیه می خواستم برم سایت بانکداری اینترنتی بانک ملت اما نمی شد با هر مرورگر و سیستمی هم امتحان کردم نشد تا اینکه زنگ زدم به بانک ملت و قضیه رو گفتم اونام گفتن مشکل از مخابرات کل استانه به اونا زنگ بزنید حالا به مخابرات زنگ می زنم اونا می گن مشکل از بانک ملته خودشون بستن خلاصه قضیه فکر کنم که با هم به مشکل حقوقی برخوردن و دارن از هم گروکشی می کنن.:n09:
یک ساعت دزدی مخابرات در 25/12 که قرار بود برگرده برنگشته؟؟؟؟ برام من که نه. گفتن بعد تعطیلات برمیگرده!!!!
2020 هم که همیشه باید کلی پشت خط بمونی. با این همه "پولی" که میگیرن از مردم، 4 نفر استخدام نمیکنن. تازه جواب دادن این افراد عصبی، بیسواد.... چیه! چرت و پرت تحویلت میدن.
سرعت شبانه بعثت چرا اینقدر افتضاح شده
سرعت دانلود بزور به 60 میرسه!!
قبل از تعطیلات دو برابر بود!
درود
همین الآن طرح 2 مگ طلایی پاییزه مخابرات مشهد با قیمت 80 تومان گرفتم!
اینم تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n16:
ایشاالله تست رایگان هم میزارم صبح.
تعدا كانكشنهاي دانلود منيجر رو يكي نذارنقل قول:
بذار رو 16
من طلايي دارم با 5 تا لينك 16 كانكشنه تازه سرعتم شبهاي غير تعطيل به زور ميرسه به 95
جديدا كه خيلي خراب شده حداكثر 95 هستش و خيلي نوسان داره گاهي به 17 هم ميرسه
به قطعي اينترنت در روز هم كه ديگه عادت كردم
ماهی چند گیگ؟نقل قول:
عنایت جون منتظریم:n01:...نقل قول:
این برای تست تک کانکشن بودنقل قول:
مــاهی دو گیگ:n27:نقل قول:
چشم عزیز...:n06:نقل قول:
عنایت جون منتظریم:n01:
درود
اینم سـاعـات رایگـان
:11:
مال شماها هم این طوری میشه.
اول شب خوبه بعد که یکم میگذره این طوزی میشه.
کانکشن های من روی 32
وبیشتر از یک لینک هم دانلود نمیکنم اما اونم اینوطوری میشه
از سایت های ایرانی هم امتحان کردم
شما خیلی خوش شانسینقل قول:
این سرعت شبانه من با 3 تا لینک 16 کانکشنه سرور داخلی.
کمتر از 3 تا لینک این سرعت رو نداره میاد رو 170.
تست سرعت روزانه سرور داخلی
این مخابرات هم برای عید حجم عیدی نداد چقدر خسیسه
برای عید از حجممون دزدی کردن .نقل قول:
با مخابرات مشهد ماهی 150 گیگ دارم دانلود میکنم با ماهی 17500
تو این یکسال 2 ترابایت دانلود داشتم.
پولش رو قبض میاد تازه مودم وایرلس رایگان هم دادن.
به نظر شما مخابرات بهتره یا شاتل ؟
این مخابرات مثل اینکه دیشب حیلی حوب دانلود کرده پون لیست دانلود منو تموم کرده خاموش شده کامپیوتر:n30: کاشکه بیشتر میذاشتم :n02:
اگر شبانه زیاد دانلود داری و بخاطر شبانه میخوای ای دی اس ال بگیری بیا سمت مخابرات مخصوصا طرح پاییزه طلایی اگر دانلودت زیاد نیست پاییزه نقره ای اگر خیلی کمه شاتل:n16:نقل قول:
این طرح در چه ساعاتی شبانه داره؟نقل قول:
سرعت خوبی داره!!!
//
دوستان الان بعثت برای همه خرابه؟!
اگه اینطور باشه که من هم سرویسم رو به این طلایی تغییر بدم!
سرعت شبانه من 50 بزور میرسه!!!!
چه طرحــــــی ؟نقل قول:
آقا واسه من الان هی تایم اوت میده شما هم همینجوری هستید؟
درود
نخست، لعنت خدا بر مخابرات خراسان رضوی و شرکت گلدنت که صفاتی چون زورگیری، کم فروشی، کلاه برداری و سودجویی زیبنده این دو شرکت است و شخص ملک جعفریان در راس هرم....
دوم اینکه 16 ام قرارداد سه ماهم تموم میشه. چه طرحی بگیرم دوستان؟ طرح پاییزه طلایی و نقره ای فقط دانلود شبانه داره؟
نقره ای 60 تومن در میاد. طلایی 75 تومن. ارزششو داره آدم طلایی بگیره یا سرعتا به یه اندازه مضخرفه؟
واقن خنده داره این هزینه برای این فیلترنت فکسنی و ادعای آقایان که مسلمانند و به روز قیامتی باور دارند...
من مشکلی ندارم.اما دیشب چرا!یکی دوبار اینترنتم قطع شدنقل قول:
عجب رویی داره این مخابرات!! ورداشته وب سایت بانکداری اینترنتی بانک ملت رو فیلتر کرده!!
با قندشکن تونستم وارد شم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مورد هم به گنده کاریهای تاریخیشون اضافه شد. آخرین موارد: کم کردن فقط 10% بجای 20% از قیمت. و اعلام در سایت مخابرات (بدروغ) ک ما 20% کم کردهایم. 2 دزدی یک ساعتع در 25/12/92 و برنگرداندن حجم تا اکنون.نقل قول:
سلام ، واسه بقیه هم اینترنت قطع شده ؟
من ساعت 5 صبح که چک کردم وصل بود.نقل قول:
بچه ها میشه چندتا dns خوب معرفی کنید از دیروز همش تایم اوت میده:n03:
با نرم افزار dns jumper کار کنید یعضی اوقات icmp time out است ولی صفحه باز میشه که این مربوط به dns هاشون استنقل قول:
درود
من تا به حال بر خلاف طرح خانواده و نقره ای که قبل از این طرح(طلایی پاییزه) داشتم، اصلا قطعی نداشته.
سرعت هم همچنان روزانه 1 مگ و شبانه 256 هست.
دوستان این سرویس ها کدومش شبانه رایگان داره؟!
سلام من طرح طلایی پاییزه دارم تا قبل از عید سرعت شبانه ام روی دو مگ ثابت بود تا اینکه حجمم تموم شد و حجم دوباره خریدم و از اون موقع به بعد سرعت شبانم بین 1تا 1/5 مگه و بالاتر نمیره حالا نمیدونم به خاطر عید که شلوغتره و دانلود شبانه بیشتر انجام میشه هست یا مشکل از جای دیگه ایه در هر صورت این مخابرات خراسان دزد بودن خودش رو همه جوره ثابت کرده و تا میتونن این ملت بدبخت رو میچاپن میکنن تو حلق سپاه
سرعت افتضاع از سرور اکسپرس لیچ 50
رودفایل که از اصلا نمیره
سرور داخلی 30
همین صفحه پی سی رو یه زور باز کرد البته همچنان رو لودینگه
طرح طلایی
اين نامه رو به وزير ارسال كردم لطفا شما هم يه نمونه ارسال كنيد
با سلام
جناب آقاي دكتر واعظي
همانطور كه با اقدام جدي شما شركت سامسونگ سرويس دهي خود را براي ايرانيان آغاز كرد تقاضاي يك اقدام جدي ديگر از شما براي بهبود وضعيت شرايط دريافت اينترنت در ايران را داريم
همانطور كه مي دانيد
براساس مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 10 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت 128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده ميشود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 10 حداقل سرعت دانلود 1.6kB/sو حداكثر 16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود.
اين قانون متاسفانه باعث شده كه شركتها بجاي اشتراك گذاري واقعي يك به ده با نرم افزار سرعت را تقسيم به ده ميكنند و كم فروشي ميكنند و اين قانون اصلا قانون خوبي نيست و من به عنوان يك كاربر اصلا از اين شرايط راضي نيستم چون شركتها پول بيشتري را از كاربران گرفته ولي سرويس پائين تري ارائه مي دهند و عملا كم فروشي ميكنند اگر بشود كه دقيقا سرعتها با سرعت اسمي برابر شود و اشتراك يك به چند غير فعال شود بسيار عالي ميشود مثلا اگر شركتي سرويس 128 ارائه ميدهد واقعا 16 كيلوبايت ارائه شود نه 1.6 كيلو كه اين خيلي ظلم مي باشد و همينطور سرعتهاي بالاتر دركل تقاضامنديم اين مشكل را حل نمائيد چون بجز خداوند آخرين اميدمان به شماست
موفق باشيد
در ضمن اطلاعات تماس با وزير اينجاست شما هم اقدام كنيد
سلام
- اگر می خواهید نامه خود را با نمابر (Fax) برایم بفرستید، لطفا با شماره تلفن 88467210 تماس بگیرید.
- اگر می خواهید پیام شما را به صورت نامه الکترونیک (email) دریافت کنم، لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کرده و یا به آدرس vazir@ict.gov.ir ارسال کنید.
- برای پیگیری نتیجه تماس خود از یک هفته پس از تماس، می توانید با شماره تلفن 88114180 تماس بگیرید.
ضمنا چنانچه در پیام خود شماره تلفن یا نشانی تماس قرار دهید در صورت امکان با شما تماس خواهیم گرفت.
آرزوی سلامتی و شادکامی برای شما و التماس دعا برای توفیق در خدمتگزاری دارم.
محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات