ممنون بابت جواب . گفتم شاید شما موردِ مشابه دیدید که معاف میشه یا نه و در حد احتمال میدونید. ممنون . یه همچین موردی نبوده ؟ تشکر دوست عزیزنقل قول:
Printable View
ممنون بابت جواب . گفتم شاید شما موردِ مشابه دیدید که معاف میشه یا نه و در حد احتمال میدونید. ممنون . یه همچین موردی نبوده ؟ تشکر دوست عزیزنقل قول:
عکس سربازی دختران ایرانی در قبل از انقلاب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي چرا دخترا نبايد برن سربازي ؟
دو تا عكس جديد هم رسيد به دستم :
امکان ندارهنقل قول:
هر کسی هم گفته سر کارت گذاشته
قطعا یکسالهنقل قول:
قانون قبلی شش ماه بود
اما دقت کنید اگر غیبت قبلی داشته باشید، وضع شاید فرق بکنه. اینو دیگه می نمی دونم
سلام دوستان یه سوال مهم داشتم.
اگه دو ملیتی بشیم ( ملیت یه کشور دیگه رو هم بگیریم ) وضعیت خدمت چی میشه؟
.................................................. ....
دوستان دوستم کف پا صاف هست رفت نظام وظیفه پزشک گفت اره کف پات صافه به دو پزشک دیگه هم که مراجعه کرد همینو گفتن ولی نظام وظیفه گفت با کف پا صاف معاف نمیشی و کامل باید بری سربازی
یکی دیگه از بچه ها هم با مدرک دکترا پدر بالای 75 سال مادر فوت کرده پدر توانایی خرج نداره و خواهرش هم تشنج داره و برادرش داره نان خانواده رو میده نظام وظیفه گفت که باید بری داشت گریه میکرد ایا واقعا اینجوریه نمیشه به ارگانی تماس گرفت که اگر اون نظام وظیفه تخطی کرده باشه
دوستان قانون های جدید و کسری جدید ایثار گران و بسیج چی هست ؟
!!!نقل قول:
آشناتون تو سپاه گفت یا این وبلاگ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرد مومن قربون دستت جک و جفنگ نگو بزار مثل آدم خدمتمون رو تموم کنیم. بعد هر کی رو خواستن بفرستن خدمت کنه! پیرمرد ؛ پیرزن ؛ نوزاد ؛ دختر ؛پسر
مثل یک مرد خدمت میکنی تا ساخته بشی :دینقل قول:
اگر پدرت ایرانی باشه و متولد خارج هم باشی باید خدمت کنی !! چه برسه به اینکه دو ملیتی بشی!
مگر اینکه بعد از حدود 10 سال اقامت در کشور خارجی سربازی رو بخری
همه بايد برن سربازي.نقل قول:
من اينا رو ميفرستم سربازي.
کسری بسیج 5 سال بسیج فعال 6 ماه کسری بسیجنقل قول:
کسری ایثارگری لغو شد
در صورت داشتن 30 ماه تکمیل جبهه یکی از فرزندان معاف دائم
با سلام
دوستاني كه خدمت رفتن ميشه بگن ميشه تو دوره سربازي درسم خوند؟
تو آسايشگاه؟
و اينكه ميشه چند نفري تو شهر مورد نظر خونه اجاره كني و اونجا باشي؟
والا همه این ها که گفتی بستگی داره کجا باشی .وقت ازاد داشته باشی یا نه؟! کلا تو خدمت کسی درس خون نمیشهنقل قول:
در مورد خونه اجاره کردن که والا من نمیدونم دلیلش چیه اما اگه خدمتت اداری باشی و روز برگ باشی بله چرا نشه اما اگه شهرستان باشی خیلی بعیده که پست اداری بهت بدن
send from my open source device
دوستان میزان تحصیلات واسه من توی برگه سفید زده دیپلم ( اخراج/انصراف) مدرک معادل از فوق دیپلم غیر پزشکی این با یک دیپلم معمولی فرق داره یا نه ؟ من انصراف دادم و 36 واحد هم درس پاس کردم ممنون میشم توضیح بدین
تو آموزشی به حدی سرتون کار میذارن (نظافت و نظام جمع و کلاس و به خط شدن ها پیاپی برای آمار و غذا و... ) که گاهی حتی یادت میره کارهای حیاتی مثل دستشویی و ... انجام بدی! چه برسه به درس خوندن. ساعت 9 شبم که سرت برسه به بالش و نگهبانی نداشته باشی تا فردا صبح تخت میخوابی.... پس فکر درس خوندن و مجله خوندن و... از سرت بیرون کن.نقل قول:
توی یگان هم که رفتین و اگه شهر خودتون نیفتادین دستتون میاد که چیکار کنید. ولی تو این گرونی ها و با حقوق 50 هزار تومنی اگر می تونی بیرون از پادگان خونه اجاره کنی و به جای غذای مجانی پادگان خودت هزینه تغذیه رو بدی،فکر بدی نیست.(که البته فعلا چون اینطور که داره پیش میره مثل کم کردن مرخصی و بالابردن زمان خدمت و حذف صبحانه و ناهار سربازهای بومی ،بزودی خورد و خوراک سرباز های غیر بومی هم مثل بومی ها حذف میشه...)
آره دیگه مدرک معادل با دیپلم فرق داره.نقل قول:
مطمئنی با 36 واحد بهت معادل دادن؟ چون حداقل باید 70 واحد بگذرونی.
سلام
من 1 دي اعزام ميشم
چه طوري ميشه فهميد كه كجا افتادم قبل از برگه سفيد
چي با خودم ببرم
غذا
غذاي پادگان قابل خوردن هست
دارو بايد ببرم يا اون تو گير مياد
اگه نمياد چي بايد ببرم
دوستم دقیقا این جمله ای که من نوشتمو برام نوشتهنقل قول:
اما اعزامم که 19/8 خورده و فردا باید برم محمد رسول الله درجه ام چظوری میشه ؟ برم پیشه فرمانده و صحبت کنم میشه فرقی با دیپلمه ها کرد یا نه ؟
دوست عزیز من پدرم سابقه جبهه 42 ماه دارهنقل قول:
کسری بسیج 5 سال بسیج فعال 6 ماه کسری بسیج
کسری ایثارگری لغو شد
در صورت داشتن 30 ماه تکمیل جبهه یکی از فرزندان معاف دائم
مقداریشو برای برادرم استفاده کرده .میخواستم بدونم میتونه از این 42 ماه برای منم استفاده کنه یا اینکه چون برادرم استفاده کرده دیگه بلااستفاده میمونه؟
اگر کمتر از 12 ماه استفاده شده باشهنقل قول:
فکر نکنم مشکلی باشه
مقدار استفاده شده رو از جبهه پدرتون کم کنید اگر بیشتر از 30 شد احتمالا شما معاف هستید
اما اگر شد 29 ماه. نه معافی و نه کسری بهتون نمیخوره
شما معادل نخوردیدنقل قول:
اگه براتون معادل زده بودن 9/18 اعزامم نبودید
همونی که دوستمون این بالا گفتن دیگه.نقل قول:
شما از دانشگاه مدرک معادل گرفتی؟
1)حدود15 روز قبل از اعزام به دفاتر پلیس +10 مراجعه نمایید و برگ آبی خودتون رو بگیرید.نقل قول:
2) خاطرات خوب قبل از اعزام رو همرات ببر ... چیزای ضروری مثل : پول ؛قاشق ؛ کــِش به منظور گتر کردن شلوار و همچنین روحیه تحمل دوری خانواده >حتما همرات ببر اینو ...(تلخ ترین دوره زندگیم وقتی بود که میدیدم توی آموزشی وقتی خونوادم میومدن دیدنم پدرم با اینکه سنی ازش گذشته برام گریه مکینه جلوی این همه خونواده (بری متوجه میشی...) )
3) بستگی دره کدوم پادگان بیفتی اما به طور کلی چون پخت خیلی سنگین هست مثلا برای 1500 تا سرباز!! مشخصا کیفیت مطابق میلتون رو نداره! اما به طور معمول غذای یگان خدمتی بهتر از پادگان آموزشی هست
4)اگر مشکلی دارید که باید داروی خاصی بخورید حتما داروی مورد نظر رو همراتون ببرید با توجه به اعزام شما در سرد ترین ماه سال... حتما تعدادی قرص کلد استاپ ؛ کلداکس و ضد حساسیت همراتون ببرید.
سلام دوستان
من دیروز مدارکم رو ارسال کردم
میخواستم ببینم احتمال اینکه اعزامم به جای 1.10 بیافته 1.12 هست ؟؟ ( یعنی 3 ماه معطل میشم؟؟)
سوال دیگم اینه که زود ترین زمانی که میتونم برای گرفتن برگ سبز المثنی اقدام کنم چند روز بعد از ارسال دفترچه هست ؟؟ ( واسم مهمه زود پرینتش رو بگیرم )
سلام دوستان .
کسی هست کمیسیون رفته باشه ؟ چجوریه ؟ چی کار میکنن؟
شما فردا برو پلیس +10 ، احتمالا مثنی اومده ، دو سه روز بعد از ارسال مدارک المثنی حاضر میشه....نقل قول:
سلام دوستان
من دیروز مدارکم رو ارسال کردم
میخواستم ببینم احتمال اینکه اعزامم به جای 1.10 بیافته 1.12 هست ؟؟ ( یعنی 3 ماه معطل میشم؟؟)
سوال دیگم اینه که زود ترین زمانی که میتونم برای گرفتن برگ سبز المثنی اقدام کنم چند روز بعد از ارسال دفترچه هست ؟؟ ( واسم مهمه زود پرینتش رو بگیرم )
نقل قول:نقل قول:
من نوزدهم همین ماه اعزام شدم
من مدرک معادل نگرفتم از دانشگاه فقط یک کاغذ اعلام اتمام معافیت تحصیلی دادن اما توی اطلاعات درخواست اعزام مشمولان مقطع تحصیلی رو زده فوق دیپلم غیر پزشکی
نقل قول:
مقطع تحصیلی مهم نیست مهم مدرک تحصیلی هست
شما اگه فوق دیپلم بودی اول ماه زوج اعزامت بود نه 19 ام
در مورد سوال اولم کسی هست اطلاعی داشته باشه یکشنبه پست کردم واسه ی اینکه اعزامم برج 10 باشه دیر نیست ؟؟نقل قول:
فک کنم همون 1 دی اعزام بشید ، درخواست اعزام نسبت به قبل کمتر شدهنقل قول:
نقل قول:هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:دینقل قول:
دوستان کسی تو انجمن قبلا یا الان برای معافیت پزشکی اقدام نکرده یه راهنمایی کنه؟
تو سایت police.ir هم پرسیدم ولی جوابی ندادن
چه کار کنم به نظرتون ؟ برم نظام وظیفه این سوالو جواب میدن؟
من الان نمی دونم منظورش از کلیه مدارک پزشکی چیه ، چون برای چشم هست هزار مدل چیز میشه برد! توپوگرافی ، عکس یا .... ماشالا اینقد هم گرون هست یه توپوگرافی فک می کنم بدون دفترچه 2 سال پیش شد 35 تومن الان خدا میدونه چقد میشه
بعد از معاینه مدرکی به شما ندادن؟نقل قول:
10 آبان رفتم بیمارستان و معاینه شدم و اونا یه نامه زدن به نظام وظیفه ، دیروز جواب نامه اومد
به هر حال اگر شما برای ضعیف بودن چشمت اقدام کردی چیز خاصی لازم نداری و دوباره اونجا قطره میریزن و معاینه میکنند
برای سایر مشکلات چشمی یک گواهی ساده از چشم پزشک (یا حداکثر عکس) کفایت میکنه تا دست خالی نباشی (ولی اگر مدارک درمان یا بستری داری حتما ببر)
البته تمام اینها الکی هست و در نهایت باید پزشکان شورا معاینه کنند و نظر بدن پس هزینه بی مورد نکن چون فایده نداره
دوستان الان برگ سبز دارم مال بسیج برای پذیرش سپاه باید چیکار کنم
دوستان تو این ماه دفترچه رو پست کنم حدودن چه وقت اعزام میشم؟
19 ماه برای سربازان زیر دیپلمه و مازاد هست حتی دیپلمه باشه آدم 18 ماه میره اعزامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط Ashkan_Oveisi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نوزدهم همین ماه اعزام شدم
من مدرک معادل نگرفتم از دانشگاه فقط یک کاغذ اعلام اتمام معافیت تحصیلی دادن اما توی اطلاعات درخواست اعزام مشمولان مقطع تحصیلی رو زده فوق دیپلم غیر پزشکی
مقطع تحصیلی مهم نیست مهم مدرک تحصیلی هست
شما اگه فوق دیپلم بودی اول ماه زوج اعزامت بود نه 19 ام
فوق دیپلم و لیسانس به بالا هم اول ماههای زوج ازعزامشونه
..
توصیه : سعی نکنین تاریخ به عقب بندازین . درسته که اضافه پشت دفترچه احتمال فراوان بخشیده میشه توی مناسبتها ولی ارزش ندارهدیر رفتن ؛ وقتی توی خدمتی ثانیه هاشم میخوای زود تموم بشه
..
برای بچه هایی که دارن میرن آموزشی : اکثر جاها بعد یه هفته با دادن وسایل و لباسها برمی گردونن خونه تا لباسارو تنگ کنن و یه میاندوره میدن و یه کم پایان دوره
البته توی یه سال گذشته وقتی رشت آموزشی درجه داری گذاشته بود بچه ها همش خونه بودن !!! و عشق و حال بود . اینقدر تفاوت فاحشه توی آموزشی بین اینجور جاهای تازه تاسیس تا جاهای نمونه کشور مثل مشگین شهر و مالک اشتر و ... جاهایی که آموزشگاهی هست سختگیریش بیشتره . دعا کنین بیفتین نیروی زمینی که دیگه به پارتی نیاز نباشه برای خدمت راحت
نیروی انتظامی بیفتین که همش آماده باشین و فقط روی اعصابه سربازی
از آموزشی لذت ببرین : حال و هواش تکرار نشدنیه
از برج 2 هم که 21 مه و 24 ماه شده : خدا صبر بده
کارت جدید هم بهتره تا کاغذ پاره های قدیم
آخییییی !! تو هم آشخور شدی که !نقل قول:
1 دی اعزامی امیدوارم ارتش بیفتی حالشو ببری
اصلا فکر اینم نکن چون اراک هستی مالک اشتر بیفتی و نزدیک خونه باشی ، خدمت تو نیرو انتظامی حتی اگه رو پشت بوم خونتون هم باشه زهر ماره ، تکمیلی نداری سپاه نمیتونی بری میمونه ارتش و وزارت دفاع
طولی نمیکشه که اعزام شی به نظر من چون هوا فعلا خیلی سرده! و توی آموزشی هم سرباز خدازده رو ساعت 4.30 بیدار میکنن ؛ یهو میبینی جانشین فرمانده گروهان با چوب و چماق میزنه توی در ...بیدار شید... دیگه گذشت دوره ای که ساعت 10 صبح توی خونه صدا میردن و کسی بیدار نمیشد :(نقل قول:
و میدونی که ساعت 4.30 صبح هم چه خبره!! منظورم سرما هست
بهتره اگر هنوز وقت داری و دوست داری توی آموزشی یه حال اساسی بکنی یه موقع بفرست که اسفند اعزام شی دوره طلایی بخوره به پستت... 13 روز عید رو خونه باشی
با توجه به کاهش ظرفیت پذیرش سپاه و پذیرش بر اساس رشته در اکثر استانها باید بعد اینکه دفترچه رو ارسال کردین و به تارخ اعزامتون حداقل 2 ماه مونده به مراکز سپاه مراجعه کنید و مدارک بدین. اگه ظرفیت باشه، رشته شما نیاز باشه پذیرش میشین و اگه هم نباشه مثل خیلی از کسایی که تو این چند ماه برگ سپز داشتن و پذیرش نگرفتن شما هم میشین جزو ما.نقل قول:
مگه سپاه پلو میدن که ارتش نمیدن :دی همه میخوان بیفتن سپاه :دی یا توجه به کمبود بودجه مالی ... فعلا اکثرا توی سپاه میفتن خود به خود ولی برای اطمینان بیشتر برگ سبزت رو ببر پادگان مورد نظر بده کارگزینی تا پذیرش اون پادگان بشینقل قول:
اینم بگم اگر سرباز حفاظت فیزیکی بشی ... ارتش و سپاه نداره بخصوص اگر آماده هم داشته باشه پادگانت:(
مرد مومن!!! رشته چه معنی میده؟؟؟؟؟؟؟ به نظر شما پادگان های ما اینقدر تخصصی عمل میکنن که ملاک پذیرش رشته فرد باشه؟نقل قول:
خیر ... اگر خدمت بودین که میدونستین اگر هم که نه... پس بعد متوجه میشین
زیاد ربطی نداره ...نقل قول:
تکمیلی نداری سپاه نمیتونی بری میمونه ارتش و وزارت دفاع