سلام
بچه ها الان یه ای پی عجیب بهم داده!!
2.183.148.123
کسی داشته تا حالا؟؟
- - - Updated - - -
سلام
2.183.148.123
کسی داشته تا حالا؟؟
Printable View
سلام
2.183.148.123
کسی داشته تا حالا؟؟
- - - Updated - - -
سلام
2.183.148.123
کسی داشته تا حالا؟؟
سلام. به من که تا حالا این رنج آی پی رو نداده. ولی مدتیه آی پی هایی که به من میده با 5.219 شروع میشه و به سختی میشه با قطع و وصل کردن از یه رنج دیگه آی پی گرفت. اغلب همینهنقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلامنقل قول:
من چندسری این رنج 2.183 رو داشتم مشکلم این بود با سرور بعضی مسنجرا مثل تلگرام کانکت نمیشد
منم با آی پی 5.219 به بعضی مسنجرا کانکت نمیشم و مجبورم از دیتای ایرانسل استفاده کنم
رو همین آی پی هم قفل کرده خداروشکر!!!
این پشتیبان های مخابرات که سوادشون در حد ننجون خدا بیامرز منه
دوستان من حجم 1گیگ که گرفته بودم تموم شد
بعدش نوشت که به صورت خودکار تمدید شده
تمدید اعتبار خودکار(شبانه)
حالا نمیدونم این شبانه که جلوش نوشته یعنی چه
حجم باقی مونده هم تو پنل خودشون میزنه 900مگ ولی بعد از اینکه کانکت میشی اینترنت نداره
پینگ هم نمیده 8.8.8.8 که میگیری میزنه destination not reachable
تو پنل خود مودم هم میزنه که کانکت شده
ولی اینترنت نداری میدونید مشکلش چیه؟
تست سرویس حرفه ای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم رو ریست کن.نقل قول:
نقل قول:
اینطور که از اسپید تست مشخص هست پورت شما روی ۱۲
...بسته شده
خیر ، روی 16 مگ بسته شده است :n02:
- - - Updated - - -نقل قول:
سرعت 10 مگ ...رنج 37.254
چرا اینقدر کمه 10مگت؟؟؟نقل قول:
همیشه اینجوریه؟؟
با سرور اصفهان و پینگ 413 میلی ثانیه!!!! :n02::n02:
خوشبختانه این تست خیلی چیزها را نشان میدهد:n02::n02:
نقل قول:
چجوری براتون رو 16 مگ بستند؟نقل قول:
اکثر مواقع که نه ؛ ولی بهترین حالت بیشتر از 800 نمیشه و 80 درصد مواقع بین 60 تا 480 متغییر می باشد .نقل قول:
بله ؛ دقیقا .. با شما هم عقیده هستم :n01:نقل قول:
من نه سرویس خاصی خریدم نه درخواستی دادم ، پریروز صبح حدود ساعت 9 دیدم لینک ADSL پرید ، چند بار مودم را خاموش روشن کردم درست نشد
اول صبح هم بود و کار داشتم ،مودم را روشن گذاشتم و رفتم سرکار ، از محل کارم زنگ زدم 2020 و پشتیبانی گفت مشکلی نداره و الان مودمت وصله
شب هم خسته بودم زیاد دقت نکردم ، دیروز صبح که بلند شدم دیدم از حجم معمول دانلود شبانه حدود 2 گیگ بیشتر دانلود کردم اول فکر کردم IDM زودتر دانلود را شروع کرده
بعد که دیدم همه چیز درسته رفتم روی ADSL و دیدم که 16 مگ سینک شده ، البته از دیشب که مدام مودم را چک میکنم بعضی اوقات 14 و یا 15 مگ هم میشود
مرکز ولی عصر اصفهان هم هستم
امیدوارم دوباره بیخبر برش نگردوند روی 10 مگ
نقل قول:
بعضی isp ها هم مانند شاتل روی 15 مگابیت بسته اند.نقل قول:
بیشتر وقت ها سرعت روی 2مگ میبندند ولی الآن سرعت تقریبا روی 8مگه و تا1مگابایت دانلود میده
خوبه دیگه.ازین بیشتر؟:n19:نقل قول:
آره بخدا راست میگینقل قول:
من بیشتر نگران اینم ایناکه بیشتر سرعت و دادن به من یه وقت در حق بقیه بی انصافی و بی عدالتی نشه؟؟؟!!!
سرویس حرفه ای 10 مگ
تست همین الان
شرکت مخابرات وظیفه داره به همه کاربراش سرعتی رو بده که شما داریدنقل قول:
ولی این چیزی که ما حس میکنیم اینه که تعداد محدودی این سرعت شما رو دارن(حداقل تو این تایپیک اینجوریه)
پس نتیجه میگیریم که مخابرات داره خیلی خیلی خیلی بد عمل میکنه به وعده ها و اون نیازهای ابتدایی که ما براش پول دادیم
و اینکه در مورد شما فقط یک نظر میشه داد و اونم اینه که دوست عزیز خوشبحالتون که اون چیزی رو دارید که باید داشته باشید و حقتون هست و بخارش پول داید
و برعکسش واسه ماها که وضعیتمون نتمون خراب بوده و هست و احتمالا خواهد بود
و متاسفم به خاطر اینکه وضعیتمون جوری بوده و هست که واسه ی داشتن چیزای مسخره ای که نیازهای ابتدایی هر فردی واسه زندگی توی مملکتش هست (از جمله همین نت) باید هفت خان رستم رو رد کنیم و سه چهارم عمرمون رو بگذرونیم تا شاید بتونیم به بعضیاش دست پیدا کنیم:n28::n28::n28:
شاد باشی دوست عزیز:n16:
قطعاً و یقیناً وظیفه مخابرات این است که سرویسی که به مشترکینش میدهد برای تمامی آنها با یک سطح و با کیفیت مطلوب باشد
اما گویا در حال حاضر از اینکار عاجز است
به جهت حل مشکل شما دوست و سرور گرامی پیشنهاد میکنم PPPoE مودمتان را آنقدر قطع و وصل کنید تا IP از رنج 37.254 و یا 37.255 بگیرید
قطعاً مشکل پهنای باندتان با این IP حل خواهد شد
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نمیدونم کامپیوتر من مشکل پیدا کرده یا این فیلم جدید مخابراته
دیشب توی دانلود شبانه اینترنت بعد از 1 گیگ دانلود خود به خود قطع میشد
طرح کمپین 2 مگ.
بقیه دوستان مشکلی نداشتن ؟
حقیقتا من دانلودم به 1 گیگ نمیرسه با این سرعت !!!نقل قول:
توجه توجه
کسانی که میخان نت بخرن حتما بخونن :
1 - اینترنت مخابرات اصفهان عالیه چه از نظر پینگ چه از نظر سرعت شاید میشه گفت بهترین نت ایرانه ولی ... فقط برای یک ماه اول :n09:
بعد از یک ماه نت شما به طرز فجیهیییی نابود میشه ! پینگ بالااااا قعطی و وصلی های مکرر تایم اوت و باز نکردن بعضی سایت ها و سرعت دانلود کمی کاهش پیدا میکنه
و همچنین قعطی در دانلود شبانه
2- وقتی زنگ میزنی پشتیبانی جوابی که میگیری اینه ؟ : مشکل در شبکست تا 5 ساعت دیگه درست میشه بعد که درست شد فرداش باز قطع میشه
باز زنگ میزنی میگه مشکل در شبکست ... :|
بعد میگی خانوم آقا این نت ماه اول چرا اینقد عالی بود چرا الان خرابه میگی این استراتژی مخابراته ؟ میگه نه اینا همش شایعاتههههه کی گفته به کسی این چیزا رو نگین
با کلی زنگ زدن میگن بیا یه چن تا DNS بزن تو نتت شاید بهتر شد ؟! میگی آخه چراااا؟ چرا DNS نیازه ؟ اصلا مگه عالی نبود ؟ ؟ ؟ چرا اینجوری شده ؟ ؟ ؟ میگی خرابی برا 1 روز 2 روز نه 2 ماه آخه که
تازه DNS هم که میزنی درست نمیشه
3- من الان 3.5 ماهه مخابراتو دارم و تجربه کردم که میگم چن تا دیگه از دوستامم همین تجربه رو داشتن که میگم
به نظر من فقط برای 1 ماه این نت رو بخرین و بعد بندازینش دور
یاد ماه اول خودم افتادمنقل قول:
همه چیز عالی
دانلود شبانه با سرعت 950 تا
پینگ 35
بعد از یک ماه ورق برگشت و همه چیز نابود شد
البته سرعتم رو کلا بعد از یک ماه نصف کردن و کم کم مشکلات بیشتر شد
ابولا ابولا درست مثل خودمی داداش ...نقل قول:
مطمینم اونایی هم که الان دارن تعریف میکنن بعد یک ماه میان اینجا و هرچی از دهنشون در میاد به مخابرات میگن
البته سرویس های دیگه هم باور کن کم و ببیش مشکلاتی دارن ولی من تست نکردم من فقط تجربه خودم از مخابراتو گفتم
الان من ماه دومم هست مخابرات دارم هیچ فرقی نکرده با ماه پیشنقل قول:
کمپیندارم سرعت 130 شبی 2گیگ راحت میگیرم
شما پینگت به سرور ایران بالاسنقل قول:
اگه با کابل وصلی کابلت مشکل داره
یا اگه با وای فای وصلی درست آنتن نمیده و مشکل داری
و اگه هیچ کدوم این ها نیست قطعا خط تلفنت نویز داره یا سیم کشی داخل خونه ایراد داره
مخابرات دوست داره :)نقل قول:
ایشالا هر وقت خراب شد یه پیقام خصوصی بده تو آمارم ثبتش کنم
فک کنم رکورد شیکوندی
بعدم همه چیز سرعت دانلود نیست
سرعت آپلود + پینگ + سرعت باز کردن صفحه هم مهمه
صفحه خوب باز میکنه مشکلی نیست.پینگ هم داخلی 50حداکثر .نقل قول:
تا ابد هم خراب نخواهد شد تا بعضیا بسوزند.خخخخخخ:n19:
ممنون دوست عزیز ... تمام موارد قبلا چک شده ... از دو نوع سیم کابل استفاده شده ...حتی چندین نمونه سیم تلفن از پریز تا مودم تست شده (البته این مواردی بوده که درصد احتمالش را صفر میدونستم و لی از سر کنجکاوی و جای هیچ شکی باقی نماند این کار ها را انجام دادم ....) و مهمتر از همه نویز خط من 5 هست و SNR آن هم 30 هست ...که باعث نویز نمیشه ..نقل قول:
داداش پینگ داخلی 50 یکی از گند ترین پینگ ها برای بازی آنلاینه میتونی بپرسی !نقل قول:
داخلی من 30 هست پینگ خارجیم 230 اون موقع آتیش میگیرم تو بازی اون موقت تو داری میگی 50 ؟ :[
من اصلا بازی آنلاین نمیکنم.نقل قول:
خطم نویز داره وگرنه 10مگابیت سرعت داشتم. الان رو 3مگ بستن.
سرعت دانلود 350حدودا هست.
وو اینکه مخابرات بهترین isp ایران هست.:n20:
نقل قول:
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما این قضیه 1 ماهه رو تایید میکنید ؟! معلومه که نه ؟! پس ولش
شما نمیخاد بر این باشید که سرویس همه رو یکسان کنید به جاش بیاید مشکل همه رو اینجوری حل کنید
1- سرویس مخصوص دانلودر ها | سرعت دانلود: بالا | سرعت آپلود : متوسط | پینگ : ضعیف
2-سرویس مخصوص آپلودر ها | سرعت دانلود :متوسط یا کم | سرعت آپلود: بالا | پینگ : ضعیف
3-سرویس مخصوص گیمر های آنلاین | سرعت دانلود: متوسط یا کم | سرعت آپلود: متوسط | پینگ : بسیار عالی
آقا این حرف ها و تئوری های توطئه چیه الکی میریزید که نمیدونم یک ماه اول خوبه و بعدش داغون میکنند!؟ والا ما که چند ماهه داریم، به جز چند هفته پیش که همه مشکل داشتند و با کاهش سرعت روبرو بودند، مشکلی نداشته.
حتی قطعی مخابرات هم برای من از پارس آنلاین کمتره و به جز امشب که از یه 2 ساعت پیش اینترنت قطع شده، خدا رو شکر قطعی هم نداشتم. فعلا به وای فای همسایه وصل شدم :دی اولش فکر کردم شاید مشکل از من یا نهایت مرکز شهید قندی باشه ولی به این 2020 هم میزنگی اشغال میزنه اصلا، احتمالا الان قطعی داره مخابرات.
بله حرف شما کاملا صحیحه.بعضی ها نمیخواهند باور کنند مخابرات بهترین isp هست.نقل قول:
سلام سرویس من از اول شب تا هالا وصل نمیشه زنگ هم میزنم عصن نمیزاره به اپراتور وصل شم و یه پیغام خودکار گذاشتند که اختلال سراسری هستش البته میگه باز کردن سایت نه قطعی کامل .واقعن سراسریه ؟(الان هم با ایرانسل پست میزارم)