جسارتا ، نماینده حقیقی دیگر چیست؟!نقل قول:
یعنی طرف تو خونه نشسته و نماینده شده؟ :n04:
Printable View
جسارتا ، نماینده حقیقی دیگر چیست؟!نقل قول:
یعنی طرف تو خونه نشسته و نماینده شده؟ :n04:
نه. لزوما این طور نیست.نقل قول:
ولی متاسفانه اغلب همینطوره!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه اندازی و پشتیبانی شبکه، پهنای باند اختصاصی، اینترنت وایرلس، نمایندگی رسمی آسیاتک در شیراز
اینترنت چی بگیرم ---
آسیاتک که گفت داخل مرکز آزادگان محدودیت پورت داریم، طرح یک سال 15 تومن 10 گیگ برای شما میشه 50 هزار تومن بدون مودم.
عصر تلکام چطور هست؟ خوبه؟ شش ماه اینترنت، 12 مگابیت، و البته خساست حجم 1 گیگابایت رایگان. ترافیک شب رایگان
20 نت هم که آنچنان خوب نیست...
چی بگیرم هم خوب باشه هم به صرفه. مودم هم نمی خوام ...:n13::n13::n13:
سلامنقل قول:
اگه خیلی عجله ندارید درخواست بدید روی همون آسیاتک و یکم صبوری کنید. چون کیفیتش فوق العاده هست.
۴مگابیت یک ساله ۱۰ گیگ ۳۷ تومان
راه اندازی و پشتیبانی شبکه، پهنای باند اختصاصی، اینترنت وایرلس، نمایندگی رسمی آسیاتک در شیراز
نقل قول:
چرا اولش میگن رایگان هست بعدش اینطوری میشه؟ شما خوب گفتید، فروشنده ها میگن 5 گیگ یک ساله 45 تومن ...
ببینید اون نمایندگی که این سرویس ۴۵ تومانی رو به شما معرفی کرده درست گفته. اون هم یکی از پکیج های جشنواره هست. ولی سرویس های مناسب تری هم هست.نقل قول:
نقل قول:
سلام
1)یکساله 10گیگ با حداقل سرعت 4مگ 15.000 تومان درخدمتیم (ویژه مراکز مخابراتی منتخب)
2)یکساله 5گیگ 35.000 تومان(ویژه تمام مراکز)
3)یکساله 12گیگ 49.000 تومان
هر دو سرویس 1و 2:شبانه 80% رایگان
48 48 47 36 - 071
0090 790 0910
با شبانه رایگان کجاها سراغ داشتی؟نقل قول:
مخابرات مشکلش چیه؟
سلام دوستان امروز این همه صفحه خواندم و واقعا خندم گرفت از این همه مشتری که هر سری از یه شرکت به یه شرکت دیگه مپرن و 2 روز خوبه بعد دوباره همون جوری میشه تا حالا فکر نکردین به جای این کارا بیان از سرویس وایرلس شرکت ها استفاده کنید ....البته تجهیزات اولیه یه کم گرونه ...الان سرویس وایرلس دارم و چندین سال هست که دارم پهنای باندمم در حالی که 2 مگ گرفتم روی 16 مگ باز هست و شبا هم با 400 دانلود میکنم ....بهتر که طرز فکرتون رو عوض کنید به جای اینکه از 2020 به آسیاتک بیان چون جفتشون یکی هستن و پیشنهاد من به شما دوستان این هست که نرین از شرکت های که وابسته به تهران هستن سرویس بگیرین اینجا شیراز چندین سرکت pap داره چرا بخواین دیتا بره سمت تهران...
موفق باشین
سلام دوستان امروز این همه صفحه خواندم و واقعا خندم گرفت از این همه مشتری که هر سری از یه شرکت به یه شرکت دیگه مپرن و 2 روز خوبه بعد دوباره همون جوری میشه تا حالا فکر نکردین به جای این کارا بیان از سرویس وایرلس شرکت ها استفاده کنید ....البته تجهیزات اولیه یه کم گرونه ...الان سرویس وایرلس دارم و چندین سال هست که دارم پهنای باندمم در حالی که 2 مگ گرفتم روی 16 مگ باز هست و شبا هم با 400 دانلود میکنم ....بهتر که طرز فکرتون رو عوض کنید به جای اینکه از 2020 به آسیاتک بیان چون جفتشون یکی هستن و پیشنهاد من به شما دوستان این هست که نرین از شرکت های که وابسته به تهران هستن سرویس بگیرین اینجا شیراز چندین سرکت pap داره چرا بخواین دیتا بره سمت تهران...
موفق باشین
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من از اول تا حالا صبانت داشتم و خیلی هم راضی بودم ؛ الان چون دارم خونه عوض می کنم سرچ زدم دیدم پیش شماره جدید رو هیچ جا ساپورت نمی کنه .. مخابرات و آسیاتک ساپورت میکنن
می خواستم ببینم سرعت دانلود توی سرویس های معمولی آسیا تک مثل 256 چقدر هست ؟ اینکه از چه شرکتی بگیرم تفاوتی می کنه یا نه ؟
الان با 128 صبا نت سرعت دانلودم بین 200 تا 300 هست
سلامنقل قول:
با اشتراک 128 تا 12 مگ پهنای باند آزاد در ساعات روزانه و تا 1.2 مگ سرعت دانلود
حدودا ماهی چقدر هزینه میکنید؟نقل قول:
از روز پنجشنبه بیشتر سایتها برای من دیر باز میشن با مکث 10 تا 15 ثانیه یا اصلا باز نمیشن
بیست نت
کسی این مشکل رو داره؟
سلام همشهری...آقا یه توضیح در مورد سرویست و حجم ترافیک و هزینه هات میگی؟نقل قول:
من آسیاتک دارم و اخیرا دیگه کلافم کرده...میخوام عوض کنم، این وایرلس ها شنیدم مودمش که روش پشت بوم نصب میشه زود میسوزه و حتما باید یه مارک خوب که هزینه زیادی هم داره بخری تا نسوزه به این زودیا...واقعا همینطور هست؟ کلا یکم بیشتر توضیح بده ممنون...
Sent From My Nexus 5
دوستان کسی پیشنهادی برای یه سرویس که شبانه خوبی داشته باشه نداره؟
من الان آسیاتک دارم، سرویس ۱مگ، روزانش که خوبه و راضیم ،سرعت دانلود بین ۵۰۰ تا ۱مگ در نوسان هست ولی شبانه روی ۹۰ هست چون پهنای باندو میبندن...
Sent From My Nexus 5
بالاخره آسیاتک گرفتم.
نتیجه زیر رو براتون می گذارم. جالبه. (البته دکل آنتن دوتا کوچه پایین تر از ماست.)
البته فاصله از سرور دانلودی هم مهم هست.
سرویس آسیاتک با چه حجم و سرعتی گرفتین؟قیمت؟نقل قول:
وضعیت شبانه رایگان چطوره؟سرعت شبانه چقدره؟
حجم 5 گیگ سرعت 4Mbsنقل قول:
سرعت دانلود روزانه حداقل 500 و بعضی وقتا 1000 کیلوبایت بر ثانیه
شبانه 100 کیلوبایت بر ثانیه هست
شبانه 80 درصد رایگان
قیمت با رانژه خط شد 40 ت
همه کارها رو می تونید اینجا انجام بدید:
سلام
من اینترنت بیست بیست سه چراغ روشنه اما هیچ سایتی باز نمیکنه
الان دو هفته س
آقایی ایستگاه دو زرهی هستم
شاتل بهتره یا ماتریکس یا های وب ؟
قیمتش مهم نیست. کیفیت
برای اینکه بشه پلی استیشن 4 بازی کرد وایفای با چه سرعتی میخاد ؟
کدوم شرکت خوبه ؟
ممنون
جشنواره عید تا عید آسیاتک را با سرعت نامحدود درون شبکه ای تجربه کنید.جشنواره عید تا عید آسیاتک با شرایط و تخفیفهای ویژه از عید فطر تا عید قربان برای مشتریان جدید و قدیم در سراسر کشور برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، در طول برگزاری این جشنواره هیجانانگیز و کمنظیر، سرویس یکساله 10 گیگ با سرعت 4 مگ (از ساعت 1 تا 6 صبح با 80 درصد تخفیف) به قیمت 259.000ريال (با ارزش واقعی 2.360.000ريال) بدون احتساب هزینه نصب و راه اندازی و ارزش افزوده در اختیار کاربران قدیم و کاربرانی که در مدت برگزاری طرح به خانواده بزرگ آسیاتک می پیوندند، تا تاریخ 2 مهرقرار خواهد گرفت.
لازم به ذکر است آسیاتک جهت ایجاد تسهیلات برای کاربران خود شرایطی را فراهم آورده تا متقاضیان بتوانند با خرید این سرویس از خدمات جدید این شرکت، بخصوص خدمات حذف محدودیت سرعت درون شبکه ای و بهره گیری از سرعت دانلود بالاتر از سرعت اسمی در داخل شبکه آسیاتک و همچنین سرورهای داخل کشور، بهره مند شوند.
بنابراین گزارش به علت استقبال بی نظیر مردم از طرح ها و سرویس های ویژه آسیاتک، برترین ارایه دهنده اینترنت پرسرعت ADSL2+، اقدام به ارایه سرویس عید فطر تا عید قربان نموده است تا فرصت استثنایی دیگری دراختیار متقاضیان اینترنت پرسرعت کشور قرار گیرد.
*متقاضیان جهت دریافت اطلاعات لازم در خصوص این سرویس می توانند با ما تماس حاصل فرمایند.
من نمی دانم این شاتل چطور میشه اپراتور برتر
این برای من گنگ هست
خدائیش این انصاف هست؟ من ارت 2 هستم . شب که میشه کارهای معمولی رو نمیتونم انجام بدم
سرعت دانلود با نرم افزار میرسه به 3 تا 5 کیلو بایت...
ما که نخواتسمی فیلم دانلود کنیم اما برای 20 مگ دانلود باید این طوری بشه؟!
آرت 2 ، سرعت دانلود 3 کیلوبایت بر ثانیه :n29:
آرت 2 ، سرعت دانلود 3.5 کیلوبایت..
جذب مشتری که کاری نداره، هنر نگه داشتنن مشتری هست
شاتل هم داره به تاریخ انقضا خودش نزدیک میشه
پیش بینی من ، افت حتمی مشتریان شاتل هست. انشالله شرکت های جدید در بازار ورود کنند ..تا از جولان شرکت های فعلی جلوگیری شود
عاون رگولاتوری از اخطار توقف فروش اینترنت پرسرعت به اپراتورهای شاتل، های وب، نداگستر صبا و ایرانسل و ارجاع پرونده شرکت پیشگامان کویر یزد به سازمان تعزیرات حکومتی خبر داد.به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، غلامرضا داداش زاده معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اعلام اخطار توقف فروش به برخی از اپراتورهای ارائهدهنده اينترنت پرسرعت گفت: با توجه به نظارتهای انجام شده ۳ اپراتور اینترنت پرسرعت ADSL شامل نداگسترصبا، های وب و شاتل به دليل عدم تناسب ميزان پهنای باند با تعداد مشترکان و اپراتور وايمکس ايرانسل به دليل عدم نصب سامانه سنجش کیفیت اينترنت، اخطار توقف فروش دريافت كردهاند.
وی افزود: از بين ۶ شرکت مخابرات استانی که به دليل وضعيت نامطلوب پهنای باند اينترنت اخطار توقف فروش دريافت کرده بودند ۴ استان آذربايجان شرقی، خراسان رضوی، همدان و کرمان مشکل پهنای باند را حل کرده اما ۲ استان اصفهان و مرکزی به دليل عدم بهبود وضعيت پهنای باند ضمن اعمال مقررات مندرج در پروانه، به سازمان تعزيرات حکومتی نيز معرفی می شوند.
داداشزاده اظهار كرد: شرکت پیشگامان کویر توسعه ارتباطات به دليل عدم رعايت مصوبه ۱۸۱ کمیسیون تنظيم مقررات ارتباطات و گران فروشی علاوه بر معرفی به سازمان تعزيرات حكومتی، مکلف شده است ۱۳ ميليون و ۷۰۰ هزار تومان به مشترکان خود پرداخت کند.
الان اخبار گفت شرکتهای شاتل و های وب و نداگستر صبا متخلف هستند
کم فروشی میکردند
یعنی حجم دزدی
خدا از سرشون نگذره . واقعن این پولهای حروم یه عده جوون ( چون اکثر کاربران قشر جوان هستند ) خوردن نداره
سلام
من پاسداران هستم
دو سال با آسيا دزد (آسيا تك) بودم
الان قصد دارم خودمو از شر اين دزد كثيف نجات بدم
چه شركتى رو پيشنهاد مى كنيد ؟
اولويت برام اينه كه پشت صفحه ى وب نمونم
ترجيحا دانلود شبانه داشته باشه
البته خيلى به ندرت سراغ دانلود شبانه ميرم ولى داشته باشه بهتره
پارس آنلاين، صبانت، شاتل يا هاى وب ؟
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
کسی با عصر تلکام کار کرده؟اصلا تاپیکی داره؟
سلام
بچه ها کسی اینجا وایرلس همیارنت داره؟!
سرعتش توی روز چقدره و شبانه چقدر بهت میده؟!
ممنون
سلامنقل قول:
سرویس از عصر تلکام خواستید در خدمتیم
سلامنقل قول:
همیار نت دیگه کیفیت سابق را نداره
سلام دوستان
منطقه ما اینترنت باید بیسیم گرفت چه شرکتی پیشنهاد میکنید
از همیار میگرفتم اما قطعی داره
دحال حاضر چه شرکتی خدمات و کیفیتش بهتره؟
نقل قول:
منطقتون کجاس شما؟
من فراهوش دارم ولی (خیلی دزد ، گرون فروش و فقط سرعتش با سرور های ایران خوبه)
جوادیه..........
وایرلس شاتل چطوره ؟ کسی استفاده کرده ؟نقل قول:
وایرلس شاتل چطوره ؟ کسی استفاده کرده ؟نقل قول:
سلام
دوستان کسانی که در بلوار امیرکبیر هستند و یا بلوار آقایی و شهرک ایثار آیا به جز آسیاتک میشه از جای دیگه اینترنت گرفت چون خط فیبر نوری هست و میگن فقط آسیاتک سرویس میده.
پست پاک شود...