حاجی تبریک میگم لول آپ شدی
Printable View
حاجی تبریک میگم لول آپ شدی
یه جنگ هست توی ورلد 9 نصفه شب شروع میشه !!
هرکی میتونه آنلاین باشه بره حال کنه !!
چاقال رکورد پول رو توی paddle steamer زدم.اگه بیشتر داری رو کن.:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هستم.....نقل قول:
یه جنگ هست توی ورلد 9 نصفه شب شروع میشه !!
هرکی میتونه آنلاین باشه بره حال کنه !!
اما تماشا چی:دی
الله اکبر !!! هادی روی چه اسکیلی کار کردی ؟ برای کدوم ورلده ؟
من یه چند وقتی هست که دیگه با دوئل دیگه نمیتونم زیاد تجربه بگیرم چون برای این کار باید با 20 لول بالا تر از خودم بجگم...
حالا دیگه فکر کنم باید مثل چاقال و سعید عمل کنم:20:.واسه این یه برنامه ریختم.خواهشا همه نظرشون را بگن:
من الان لول 25 هستم تا حدود لول 29 یا 30 با دوئل کردن لول اپ میشم و اسکیل ها رو دو تا روی ستینگ تراپ و یکی روی شوتینگ می زارم اینجا کارایی مثل Hunt coyotes با تجربه ی زیاد و Building coffins وTransport ammunition با پول و ایتم خوب باز میشه.بعد اگه همین جور پیش برم در لول 35 کارایی مثل Hunting wolves وHunting grizzly bears(با لباس) برام باز میشه.اینجاست که دیگه دوئل را می زارم کنار تا حدود لول 50.بعد در این لول دیگه تمام ستینگ تراپ هامو بر میگردونم روی اپیرنس و شوتینگ.اگه دقیقا این کارو بکنم تمام کارهایی که به لطف ستینگ تراپ برام باز شده بود مثل Hunting grizzly bears و Serving in the army و Charlatan همچنان با همون لیبور برام میمونه علاوه بر این که کارای توپی متل Mercenary work هم اضافه میشه و از همه مهم تر اسیکیلای دوئل رو دارم...
چطوره؟
خوبه:دینقل قول:
من یه چند وقتی هست که دیگه با دوئل دیگه نمیتونم زیاد تجربه بگیرم چون برای این کار باید با 20 لول بالا تر از خودم بجگم...
حالا دیگه فکر کنم باید مثل چاقال و سعید عمل کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .واسه این یه برنامه ریختم.خواهشا همه نظرشون را بگن:
من الان لول 25 هستم تا حدود لول 29 یا 30 با دوئل کردن لول اپ میشم و اسکیل ها رو دو تا روی ستینگ تراپ و یکی روی شوتینگ می زارم اینجا کارایی مثل Hunt coyotes با تجربه ی زیاد و Building coffins وTransport ammunition با پول و ایتم خوب باز میشه.بعد اگه همین جور پیش برم در لول 35 کارایی مثل Hunting wolves وHunting grizzly bears(با لباس) برام باز میشه.اینجاست که دیگه دوئل را می زارم کنار تا حدود لول 50.بعد در این لول دیگه تمام ستینگ تراپ هامو بر میگردونم روی اپیرنس و شوتینگ.اگه دقیقا این کارو بکنم تمام کارهایی که به لطف ستینگ تراپ برام باز شده بود مثل Hunting grizzly bears و Serving in the army و Charlatan همچنان با همون لیبور برام میمونه علاوه بر این که کارای توپی متل Mercenary work هم اضافه میشه و از همه مهم تر اسیکیلای دوئل رو دارم...
چطوره؟
از سعید کمک بگیر
رنگ فونتم خوبه ؟ :دی
ورلد 9......:31:نقل قول:
aaaaaaa ( با دهن باز !! )نقل قول:
روی چی اسکیلی کار کردی انقدر کلفت شدی ؟ :دی
لیدرشیپ.......
عجب جنگی بود تو ورلد 1....32 راند بود...انصافاً مهاجمین دلاورانه جنگیدن اما حیف که...
مثل اینکه لیدرشیپ از ستینگ تراپ هم بهتره !!
هادی یوزرت به درد دوئل هم میخوره ؟ ( هرچند اگه به درد دوئل نخوره خفن به درد فورت میخوره ! )
ورلد بعدی احتمالا نصف ورلد میرن توی کار لیدرشیپ !! :دی
من میگم این هادی با تیم مدیریت ارتباط داره شما بگین نه !! از همون شروع ورلد 9 میدونست لیدر شیپ توی فورت به درد میخوره برای همین رفت کاراکترش رو لیدرشیپ کرد !! :دی
تو هم بودی مگه؟نقل قول:
اسمت چیه تو ورلد 1 ؟
من تو مدافعا بودم.
ایول :46:نقل قول:
»ن آخریش رو که گذاشتم ! 370 تا بود با یک محصول . من باید برم لباس بخرم پول دارم ولی وقت نمیشه همش درگیر فورت هستیم :41:
الان لیبورت تو این کار چنده ؟ (لیبور من 53 ه)
البته لیدرشیپ خالی هم زیاد به درد جنگ فورت نمیخوره.مثل اینکه بگی شوتینگ خالی برای دوئل خوبه.نقل قول:
برای جنگ فورت هم لیدرشیپ-هایدینگ-ایم و داجینگ به درد میخوره.
لیبور من 108 هست...:10:نقل قول:
چاقال این چقدر شبیه تو هست:
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=15608
ایول !! ترکوندین که !!
من بیشترین پولی که از کارم بگیرم 250 هست
یا علی :18:نقل قول:
به عبارتی 450 اسکیل پوینت تو این کار داری :8:
از چاقال بعید هم نیست !! فردا یه یوزر همکار از جیبش در میاره !! :دینقل قول:
:18::18::18:نقل قول:
هم اسم منم هم هست . آواتار هم مثل منه تقریبا و یوزش هم شبیه !
اینو ندیده بودم تا حالا !
آرش پوردو اکشن:دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اسم منم هم هست . آواتار هم مثل منه تقریبا و یوزش هم شبیه !
اینو ندیده بودم تا حالا !
من در دسته اطلاعتی هر جا باشم پیروزم:دی
توی یک بازی بخاطر بدست آوردن اطلاعت رفتم تو دل دشمن:دی
علی اعتراف کن !! خودتی ؟
علی دایل آپ داری؟؟
نه بابا آرش !! سایت نمیزاره علی پست بده :دی
نه بابا من یه یوزر داغون 2005 داشتم اصلا پست هم نمیدادم فقط بعضی وقتا توی تاپیک جنرال یا وارکرافت پست و آموزش میذاشتم .نقل قول:
علی اعتراف کن !! خودتی ؟
در بقیه موارد تا الان فقط تماشاچی بودم
ADSL دارم برادر اونم با سرعت نور . منظورم 128 ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
علی دایل آپ داری؟؟
همینجا اعلام میکنم اون فرد علی نیست:دینقل قول:
ADSL دارم برادر اونم با سرعت نور . منظورم 128 ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اون دایل آپی هست:دی
به علت بهم خوردن حال دوستان برداشته شد :دی
ای بابا تاپیک روی چه پستی هم قفل شده ! یکی راه بندازه تا آرش بلایی سرش نیموده :دی
راستی بچه ها بیشترین تجربه ای که گرفتین از چه کاری بود ؟
من از Guarding the stage coach بوده و 194 تا تجربه داده .
دوستان و1 اگه دوست داشتین امشب بیاین اینجا
User name: WTA Fort Appaloosa
Fort battle: Tomorrow at 3:26 AM
از من درخواست شده برم منم دارم میرم
البته به عنوان مهاجم :دی
از وقتی فورت اومده کلی بهم توجه میشه ، همه هی دعوت میکنن واسشون بجنگم :دی
اون عکس مسخره رو هم ور دارید حالم به هم خورد
اینو میگین اتحاد و احساس مسئولیت که چینی ها دارند و ما نداریمنقل قول:
ای بابا تاپیک روی چه پستی هم قفل شده ! یکی راه بندازه تا آرش بلایی سرش نیموده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادي تو كه مس گفتي اين عرب ها باهاتون دشمن خونين(!!) باز خودتون رفتين برا دفاع ازشون؟!!
من الان توي جام جهان بينم نگاه كردم تصوير آينده رو ديدم:
عکس خودت بود ؟ :31: حالا جدی عکسو دوباره بزار ببینم چی بود !! شاید من خوشم اومد ازش !!نقل قول:
کیسه فریزر بدم ؟ :دینقل قول:
هه هه !! برای خرید شات گان به فاندر 4 تا شهر میل دادم ... تا الان 3 تاشون برام دعوت نامه فرستادن !! :دی فردا ببینم کدومشون بهم نزدیک تره میرم اونجا ...
چطوري ميشه از توي يك فورت در امد؟
مثلا ما رفتيم توي يك جنگ حالا چند دقيقه ديگه مونده جنگ شروع بشه پشيمون بشيم!! ميشه از فورت بيرون اومد؟
همون اول میپرسه مطمئنی یا نه برای همینه !!نقل قول: