سلام
ببخشيد براي سرعت ۲۵۶ بايد از دانشگاه نامه اي بيارم ؟
محتواي نامه بايد چي باشه ؟
ممنون...
Printable View
سلام
ببخشيد براي سرعت ۲۵۶ بايد از دانشگاه نامه اي بيارم ؟
محتواي نامه بايد چي باشه ؟
ممنون...
دوستان من مودم d-link 2640 خریدم اما نمیتونم به اینترنت وصل شم.
cd نصب رو میزارم و پیش میرم اما به صفحه تست شبکه میرسه که 100% باید پر شه ولی پر که میشه میگه ارتباط برقرار نیست!!
چه کار کنم؟؟
برای کانفیگ این مودم اصلا نیازی به CD نداری
مودم رو به سیستمت وصل کن بعد با وارد کردن اعداد 192.168.1.1 توی اینترنت اکسپلورر به تنظیمات مودم برو و کانفیگش کن
آموزش این کار هم صفحه اول همین تاپیک هست
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
شما مودم رو در حالت PPPoE کانفیگ کردین ؟نقل قول:
پس چه جوریه که با وایراس دوستم تو ایپاد موقعیتومو نشون میده اما با وایرلس خودم نه!!!
بله روی PPPoE هست!!!نقل قول:
ببخشید این لینکهای پست اول از کار افتادن ؟
شما تازگیا تست کردین ؟
سلامنقل قول:
من همه رو چک کردم درسته!! کدوم مشکل داره؟
با سلامنقل قول:
به اينترنت وصل ميشه يا نه؟
ميتونيد ازش استفاده كنيد ؟
موفق باشيد.
کانکشن وایرلس شما به صورت کامل به مودم وصل میشه یا به صورت limited acsses ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اره وصله به نت ..منم 24 ساعته با اون تو نتم..قسمت مپشم عکسارو لود میکنه با خیابونا ولی رو دکمه که برای نشون دادن موقعیتمه میزنم ...سرچ میکنه اخرم انلوکیت میزنه
منظورم این بود :نقل قول:فایل های how to make pppoe on pc , how to make pppoe on modem, create pppoe config خراب بودکد:http://1899.tct.ir/ConfigFile.aspx
آره به صورت کامل وصل میشه!!!نقل قول:
در ضمن من با گوشیم وصل میشم مشکلی نداره!!
سلام دوستان میخاستم مودم بخرم گفتم یک مشورتی با بچه های فورم داشته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به علته کمبود بوجه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخام یک مودم برای خونه بگیرم که وایرلس داشته باشه !
تقریبا یک چیز همه کاره میخام با ساپورت های مثل اپدیت و از این حرفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخام مثلا بشه حتی روش وب سایتم بالا اورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا مثلا بینه خوروجی های وایرلس و لن راحت بشه ریموت کردو به هم دست رسی داشته باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و...
بیشتر برای موبایل میخام ولی شاید روزی دو تا لپتاب بهش کانکت شن
هالا بنظر شما من با این بوجه بسیار کم چیکار میتونم بکنم؟ حدودا 40 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
ترو خدا کمک کنین 1200 صفحه ه حوصله ندارم بخونم:31:
با سلامنقل قول:
شما از مودم Alfex استفاده كنيد
4 تا خروجي لن هم داره
موفق باشيد.
سلام دوستان
مودم من Asus am602 خودكار وصل ميشه براي اينكه از شبانه رايگان استفاده كنم بايد يوزر و پسورد رو عوض كنم.بهترين راه رو با اموزشش بگيد لطفا.سپاس
elvin جان مودم من مثل تصویر 2 هستش، البته این مودم شرکته که قبلاً گرفته بودن، از قیمتش خبری ندارم.
با سلامنقل قول:
راهي جز اينكه بريد داخل كنسول مودم و يوزر و پسورد شبانه رو با يوزر پسورد فعلي هر دفعه جايگزين كنيد نداريد
موفق باشيد.
دوستمون زحمت کشیدن و یه مدل به شما معرفی کردننقل قول:
من هم یه مدل ارزون قیمت که کارت رو راه میندازه بهت معرفی میکنم
dlink 2640u که قیمتش حدود 40 تا 45 تومنه
برای کار خونه مناسبه و با بودجه شما همخونی داره
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
شما بهتره که مودم رو در حالت bridge کانفیگ کنید و کانکشن دستی بسازیدنقل قول:
تا هروقت که خواستید با وارد کردن یوزر و پسورد داخل خود کانکشن به اینترنت وصل بشید
اینطوری راحتر از حالت اتوماتیکه
ببخشید این داغی مودم طبیعیه ؟
بله ....اما حدالمکان فریمور رو آپدیت کنید.نقل قول:
AlfeX که اصلا مارک نیست :27: ریمارکه !نقل قول:
خودم الان یکیشو دارم نه مدل داره نه سایت سازنده داره :13:
کلا خوشم نمیاد ازش :31:
این دیلنکه چه امکاناتی داره ؟نقل قول:
از هرکی میپرسم همینو میگه !:13:
تو سایت Dlink که میری برای این مدل فقط یک اپدیت داده اونم ماله 2008
این Tplink ها چه جوریه ؟
یک چیزی میخام که همه کار بشه باهش کرد دیگه :19:
با سلامنقل قول:
عزيزه من؛
نه من و نه شما حرفي از مارك و برند نزديم :31: شما مورد پيشنهادي ميخواستي - اونم يه مورد پيشنهادي بود :27:
dlink هم كه معرفي كردن واقعا مارك خوب و جون دار و كاركني هستنقل قول:
این دیلنکه چه امکاناتی داره ؟
از هرکی میپرسم همینو میگه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایت Dlink که میری برای این مدل فقط یک اپدیت داده اونم ماله 2008
این Tplink ها چه جوریه ؟
یک چیزی میخام که همه کار بشه باهش کرد دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دليلي همه اين رو به شما معرفي كردن چون پركاربرد هست
مثه مارك سوني توي لپ تاپ هست كه همه ميشناسن اما لنوو رو عده ي معدودي ميشناسن
موفق باشيد.
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
با سلامنقل قول:
تا حدي اين داغي طبيعي هست
اگه از حدش بيشتر بشه مودم مشكل داره و خطرناك هم ميتونه باشه گاهي
موفق باشيد.
یعنی همین DLINK 2640 خوبه دیگه ؟:eh:
کیا دارنش یک کم تعریف کنن :31: بد بگن ازش ببینم چه جوریاس !
بردش چهقدره LAN و Wifa تو یک شبکه هستن یا نه اخه یک جا شنیدم میگفت که به هم دست رسی ندارن تو بعضی از مودم ها
یک سوال دیگه از واییرلسش میشه مثل یک کارت شبکه وایرلس استفاده کرد دیگه نه ؟
به خدا خیلی وقته دارم برای خریدش تحقیق میکنم:14: ولی نمیدونم چی بگیرم !
کسی از این Tplink ها چیزی میدونه قیمتاش چنده چهجوریاس ؟
سلام
مس خواستم بدونم مي تونم با مودم adsl به صورت ديال آپ به اينترنت وصل شم؟
ممنون
مودم TP-Link TD-8811
برای adsl مخابرات d-linkبهتره یاt-plink آخه مخابرات میگه اولی خیلی قطعی داره مدم خودشم دومی هستش
من مودم dlink دارم خیلی قطعی داره هرکاری بگی انجام دادم فایده ای نداشت مخابرات میگه tplink جواب میدهنقل قول:
من خودم این مودم رو دارمنقل قول:
برای wifi که مشکلی نداره و میتونید همزمان از lan و وایرلس استفاده کنید
در مورد اینکه گفتید که میشه ازش مثل یه کارت شبکه وایرلس استفاده کرد اگه منظورتون به عنوان access point باید بگم که میشه
بردش توی یه خونه تا شعاع 30 متری جواب میده
آنتنش قابل جدا شدن نیست
و در یه کلام برای کار خونه و کار کردن با 3 تا 5 سیستم مناسبه
شما گفتین که بودجه تون 40 تومنه منم این مدل رو بهتون معرفی کردم
برای کارهای حرفه ای تر باید برین سمت مدلهای دیگه و بودجتون رو ببرید بالا
در مورد اپدیت فریمویر هم که دوست عزیز مودم که مثل کارت گرافیک نیست که با آپدیت کارایش بهتر بشه
این آپدیتها برای رفع مشکلات احتمالی ارایه میشه و تا وقتی که مودم مشکل نداره اصلا پیشنهاد نمیشه که فریمویر رو عوض کرد
برای مدلهای tplink هم بهتره بری تو سایتش و مشخصاتشون رو ببینی
خیلی بهتر از سایت dlink محصولاتشون رو معرفی کردن
دوست عزیز مدل مودم شما چیه ؟نقل قول:
سلام
نحوه نصب مودم Tp_link 8817 ، روی ویندوز سون چطوریه؟
سلام دوستان
من مودم 54M Wireless ADSL2 + Modem Router دارم و وقتی میخوام به علاوه بر کامپیوتر از طریق لپ تاپ یا موبایل هم کانکت بشم با مشکل روبرو میشم،مثلا با موبایل امواج رو دریافت میکنه و مودم رو میشناسه و حتی کانکت هم میشه ولی سایتی رو باز نمیکنه و همیشه هم کنار آیکن وایرلس عکس یک قفل قرار داره!
آیا تنظیمات خاصی وجود داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق
دوست عزیز باید مودم رو در حالت PPPoE کانفیگ کنیدنقل قول:
سلام دوستان
من مودم adsl d-link 2640خریدم که پورت شبکه فقط میخوره و چون مادربوردم پورت شبکه نداره رفتم یه کارت شبکه خریدم اما الان که به مودم وصل میکنم اصلا کانکت نمیشه!
با لپتاپ و گوشی به راحتی وصل میشم.
چه کنم؟
با سلامنقل قول:
يعني اصلا پورت لن رو نميشناسه ؟
پس چطوري مودم رو كانفيگ كرديد و گوشي ميتونه ازش استفاده كنه؟
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط EMPERATOORMOHAMMAD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزيزم نميشه
موفق باشيد.
یکی از دوستانی که مدم D-Link 2640 داره کمک میکنه به من که اینو کانفیگ کنم...
آخه الان فقط با موبایل بهش وصل میشه نه لبتاپ...
ممنون
منم مودم d link 2520 دارم خیلی قطعی داره مخابرات میکه tp link8811 بگیر جواب میده آخه مودم خودشه دوستان راهنمایی کنید چکار کنم کسی با tp link مشکلی داره ؟ درضمن adsl مخابرتو دارم.
پورت لن رو میشناسه اما به اینترنت وصل نمیشه!نقل قول:
با لپتاپ کانفینگ کردم.
؟؟:13:
شما کارت شبکه رو روی سیستمت نصب کردی ؟ منظورم اینه که کانکشنی به نام local area connectino الان در قسمت network conection هست ؟نقل قول:
اگه همچین کانکشنی داری وقتی که کابل رو بهش وصل میکنی چه اتفاقی میفته ؟ یه علامت مثلث روش نمیاد ؟
d link 2520 منمن میشم کمکم کنید در ضمن adslمخابرات دارمنقل قول:
دوست عزیز آموزش کانفیگ مودم اول همین تاپیک هست شما اونو بخون اگه بازم مشکل داشتین بگین تا راهنماییتون کنیمنقل قول: