مشخصات کامل:نقل قول:
در کل بالاترین کانفیگ ممکن از این سری رو انتخاب کردین!کد:http://www.docs.sony.com/release/specs/VPCCW1NFXB_mksp.pdf
بسیار عالیست.
قیمتش اما فکر کنم زیادی گرون باشه نه؟؟؟
مشخصات کامل:نقل قول:
در کل بالاترین کانفیگ ممکن از این سری رو انتخاب کردین!کد:http://www.docs.sony.com/release/specs/VPCCW1NFXB_mksp.pdf
بسیار عالیست.
قیمتش اما فکر کنم زیادی گرون باشه نه؟؟؟
تو این رنج مدلهای خیلی خوبی هستند که نیازهای شما رو کامل برطرف میکنند :نقل قول:
Hp dv6 2020
Dell Latitude E6400
Sony FW 460j+
(فوری)
سلام از بین مدلهای زیر برای برنامه نویسی و طراحی و کمی بازی به نسبت قیمتاشون با صرفه تر به ترتیب کدوم رو پیشنهاد می کنید :
15 Inspiron 2.5 1545 Core 2 Duo 3M 4 GB 500 GB DVD±RW 15.6" OLED Intel X4500 ►1.5 GB 2.5 BT/WEB/Windows7 900,000
FW 550 F/B CORE 2 DUO 2.53 3M 4096 320+ 16.4 XBRIGHT ATI 4650 1024MB(d)up to2790MB(t) BLURAY W7 HP China 2.7 CAM/Card Reader /TL/BT/HDMI/Face Tracking 12,900,000
FW 550 J/B C2D 2.53 P8700 3MB 4GB 320GB 16.4 XBRITE-Eco 1600*900 ATI 4650 1024MB Blu-ray P a/b/g/n CAM 3 VGA - HDMI 56K BT 6CELL 7.H 2.9KG China 13,300,000
dell studio 1555 CORE 2 DUO 2.8 6M 4096 500+ 15.6" WLED ATI 4570 512MB(d) up to 2280MB(t) DVD/RW No VISTA HP China 2.5 LED/CAM/TL/9CELL/HDMI/Face Recognition 13,100,000
ممنون میشم راهنمایم کنید .
نقل قول:
اولا باید بگم که inspiron 1545 رو اصلا نباید با بقیه اینا که گفتی مقایسه کنی. اصلا سنخیتی با هم ندارند .
ثانیا بین اینها اگه گرافیک و کیفیت صفحه نمایش از cpu برات مهم تره fw 550j/b رو انتخاب کن .
اگه cpu برات مهمتره dell 1555 .
من fw 550j/b رو ترجیح میدم .
ممنون که جواب داديد. مي خواستم ببينم به صرفه هست که من 1.750 به Dell Latitude E6500 بدم؟ در ضمن از اين مورد هايي که گفتيد کداميک رو مي پسنديد؟نقل قول:
فرقشون تو اینچه . e6400 هست 14.1 اینچ ولی e6500 هست 15.4 اینچنقل قول:
البته زیگورات الان e6400 رو با رزولوشن wxga+ یعنی 1440*900 وارد کرده ولی e6500 رو معمولی با رزولوشن 1280*800 .
سری Latitude کاربرد متفاوتی داره و برای Business و professional use هستش و full port هستند .
سری های fw و dv6 هم لپتابهای مولتی مدیا به حساب میاند .
هر کدوم برای کاربرد خودشون مناسبند .
سلام
من این تاپیک رو چند روز پیش تو قسمت تا 600 هزار زدم ولی کسی جواب نداد
اینجا میذارم شاید یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.................................................. .................................................. ........
من یه مطلب مشترکی راجب lenovo s12 توی چندتا سایت دیدم که عینا نقل قول میکنم و میخواستم ببینم این مطلب درسته(چون اگه باشه عالیه)؟؟؟
همانگونه که قبلا هم در شایعات گفته می شد، لنوا S12 بعنوان اولین نت بوک دنیا است که بر پایه چیپست Ion انویدیا تولید شده. این نت بوک با قیمتی کمتر از 500 دلار، فیلم های HD را با کیفیت خوبی پخش می کند و در بازی ها هم کیفیت مطلوب پلتفرم یون را دارا است.پلتفرم یون انویدیا در حقیقت مادربردی با پردازنده اتم اینتل است که توسط یک واحد گرافیکی 9400m شرکت انویدیا همراهی می شود. این سیستم پردازش فایل های ویدئویی با کیفیت 1080p را به راحتی انجام می دهد؛ دارای قابلیت پخش Blu-ray است و امکانات گرافیکی مناسبی را هم برای محیط بازی های رایانه ای فراهم می کند. می توان گفت که این محصول در مقایسه با نت بوک های اتم موجود در بازار، آشکارا یک سرو گردن بالاتر ایستاده.
صفحه نمایش 12 اینچی این نت بوک با رزولوشن 1280x800 و کیفیت 720p به پخش تصاویر می پردازد، اما اگر بخواهید از کیفیت 1080p آن استفاده کنید، باید آن را از طریق پورت HDMI به یک صفحه نمایش مناسب متصل کنید.از دیگر مشخصات این نت بوک می توان به رم 1 گیگابایتی و هارد 160 گیگابایتی در کنار باتری 3 سلولی اش اشاره کرد. S12 همچنین از یک کارت خوان 4 به 1 و یک ورودی کارت ویژه، برای استفاده از قابلیت های 3G بهره می برد. این نت بوک در ماه جولای و با قیمت 449 دلار برای فروش ارائه خواهد شد.
ضمنا توی سایت ویندوز دیدم که این لپ تاپ با ویندوز 7 نیز ارایه شده می خواستم ببینم تو ایراهن هم با ویندوز 7 هست یا نه؟
سلام من یه لب تاب میخواستم که پورت HDMI داشته باشه و قیمتش هم از 1میلیون کمتر باشه. سنگینتر از فتوشاپ و اتوکد هم فعلا استفاده نمیکنم و تو خونه هم میخوام ازش استفاده کنم و زیاد حمل نمیشه.. می خوام نظرتون رو بدونم
Sony VAIO FW-48EH
Core 2 Duo 2.1
2 مگابايت کش
3072 مگابايت رم
320 گيگابايت هارد
ATI Radeon 3470 256MB Dedicated - 1530 MB
3 كيلوگرم
قیمت 998.000 تومن
لطفا اگه پیشنهاد بهتری دارید راهنمایی کنید
این مدل که دیجیکالا داره میفروشه به نظر من نمی ارزه ، با این هزینه یک NW-130J بخرید خیلی بهتره و گرافیک بهتری از این داره قیمتش هم یکسانهنقل قول:
سلام دوستان خوب و مهربوووون:دی
من یه لپ تاپ می خواستم که اول از همه تاچ باشه!
زیاد بزرگ نباشه!
سبک باشه!
باریک باشه!
خوشگل باشه !
دیگه ... همه چی!!!:دی
با کلاسم باشه!
خفنم باشه !!
فعلا قیمت زیاد برام مهم نیست!!
آهان راستی صفحشم بچرخه و روش بخوابه!!!!(نمی دونم منظورمو فهمیدید یا نه!!!)
راستش من خودم یدونه hp دیدم که اینجوری بود ولی خیلی سنگین بود!!!!
کت و کلفتم بود!!
دوست دارم ویندوز سون روش باشه!!! (ولی زیاد مهم نیست!)
ممنون:دی
tablet pc های ایسوس ها در بازار ایران هستن اما گرانقیمت هستند. حدود 600 تا 700 تومان از مشابه HP گرانتر هستننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل خرید tablet pc ها اصلا به صرفه نیست و اگر فقط برای سرگرمی می خواهید tablet باشه ، برای خرید اشتباه می کنید.
شما می تونید یک teblet pen بخرید و در کنار یک نوت بوک معمولی به وسیله اون کار کنید
سلام دوستان:20:
من قصد خرید لپ تاب با بودجه حداکثر 800 هزار تومن (نهایتا 10- 20 تومن بالا تر و پایین تر ) دارم
کاربردم هم بیشتر نرم افزار های محاسباتی از جمله اتوکد و ansys و fluent هست
البته با فتوشاپ و فری هند هم کار می کنم
دوستان چه مدلی پیشنهاد میدن؟
لطفا مشخصات کامل و قیمت هم ذکر کنید
بابا یعنی هیچکس نیست جواب منو بده؟؟؟نقل قول:
pami_wega عزیز شما دقیقا همین مطلب رو راجب lenovo s12 پست کرده اید؟؟
اطلاعاتی راجی این قضیه ندارید؟؟؟
با تشکر!
ممنون biostar جان!!!
قیمتش زیاد برام مهم نیست!!
به اینا می گن tablet?!!
می شه یه چند تایی که خوب هستند رو معرفی کنید :دی
راستی من منظورتون رو از این جمله نفمیدم:
خب مگه من گفتم ایسوس می خوام!!:دینقل قول:
tablet pc های ایسوس ها در بازار ایران هستن اما گرانقیمت هستند. حدود 600 تا 700 تومان از مشابه HP گرانتر هستن
hp می خرم:دی
ممنون:دی
خوب برو سایت سازگار ببین چنین چیزی اورده یا نه
خودت رو کشتی!!!
LENOVO S12 با کانفیگهای مختلفی هست با VIA یا INTEL ATOM و چیپ کنترلر NVIDIA
همه چیو که تو ایران نمیارن اینا
اینی که سازگار اورده ویندوز XP داره با پردازشگر VIA
کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=684
Nvidia Ion is a system/motherboard platform that includes Nvidia's GeForce 9400M (MCP79) chipset, DDR3-1066 or DDR2-800 SDRAM, and the Intel Atom processor
پلتفرم یون nvidia بروی مادربردی اطلاق می شود که دارای کارت گرافیک جیفورس 9400 (چیپ MCP79) به همراه رم DDR3-1066 یا DDR2-800 به همراه پردازنده اینتل اتم باشد.
محصول وارداتی سازگار ارقام دارای چنین پلتفورمی نیست.
****پلتفرم CENTRINO اینتل: INTEL CORE 2 DUO+INTEL CONTROLLER CHIPSET+INTEL WIRELESS CHIPSET هر نوت بوکی با چنین مشخصاتی حق چاپ علامت ثبت شده CENTRINO را بروی محصولات خود دارد.
لطفا یه نفر هم به من جواب بده!نقل قول:
خودم تحقیق کردم بهترین گزینه با توجه به مشخصات و بدون توجه به مارک aser 5738g با گارانتی سازگار و قیمت 780 هست
نظرتون چیه؟
Acer Aspire 5738Gنقل قول:
قیمت هم حدود 820 تومان
سلام وخسته نباشید.درباره 2مدل لب تاپ سونی یعنی FW 550 F/H و FW 590 GIB سوال داشتم ومیخواستم بدونم کدومشون بهتره و چه ویژگی های خاصی دارند و شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟البته مشخصات اصلی از قبیل هارد دیسک و کارت گرافیک و... را دارم و بیشتر مشخصات جانبی آن مد نظرم هست.(بیشتر استفاده ای که از لپ تاب میخوام بکنم هم استفاده از نرم افزار،دیدن فیلم و کمی هم بازی هستش.)
ضمنا اگر مدل دیگه ی رو پیشنهاد میکنید نیز ممنون میشم.
با تشکر
ممنون از راهنماییتنقل قول:
یه مدل هم من پیدا کردم ببین این چه طوره:
ASUS K50IN
CPU Intel 2Ghz t6600 2mb chache 800
RAM 4 GB
HDD 500 GB
DVD RW
Geforce 102M
Display 15.6 inch LED
گارانتی الماسا
همراه کیف و موس 850
یادم رفت این مدل هم بگم:
DELL 1520
CPU Intel t6670 2.2Ghz 2mb chache 800
RAM 4 GB ddr2
HDD 500 GB
DVD RW
Geforce 9300
Display 15.4
قیمت 830
اینو مقایسه کنید با aser 5738g و asus k5in که تو پست قبلی گفتم.
تو این رنج قیمت یه مدل لنوو هم هست G550 که فقط گرافیکش پایینه
نظرتون چیه؟
پامی جان، من فکر میکردم فقط FW ها پورت HDMI رو دارن، پیشنهادت عالی بود ممنون. میشه نظرت رو راجع به این 5738 (بدون پسوند) ایسرِ هم بدونم لطفا.. من میتونم تا 1 میلیون هم هزینه کنم اما 740 تومن واسه همچی کانفیگی آدم رو وسوسه میکنه! لطف میکنی اگه راهنمایی کنی :46:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان ممنون ميشم درمورد خريد لب تاپ مناسب تا سقف 1.5 ميليون راهنماييم كنيد.به من hp dv6 1390
رو پيشنهاد دادن.چطوره؟در مورد مودم اين لب تاپ بايد چيكار كرد؟
با سلام
من میخواستم در سایتمقایسه ای بین سی پی یو های لپ تاپ انجام بدمکد:www.tomshardware.com
و در نهایت به اینجا رسیدم که البته همه سی پی یو ها رو نداره!
اگه ممکنه بگید باید به کجای سایت برم که همه سی پی یو ها رو داشته باشه و بشه مقایسه کردکد:http://www.tomshardware.com/charts/mobile-cpu-charts/3DMark06-CPU,464.html
ممنون
فرق خیلی خاصی ندارن .نقل قول:
تفاوتهای اینا هستند :
FW 550 F/H :
هارد 320 با سرعت 7200 قحپ
بلوری داره
windows Home Premium 64bit
FW 590 GIB :
هارد 250 با سرعت 5400 rpm
بلوری نداره
Windows 7 Professional 64bit
از لحاظ های دیگه فرقی با هم ندارن .
کاربر عزیز mehran_4x جان لطفا لینک سایت ایرانی قرار ندهید .
در سایت معتبر notebookcheck هم مقایسه ای هستش :نقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
من لینک فارسی قرار ندادم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
کجا!!!
درسته یه لینک از سازگار بود اما فکر کنم این نظر درست نباشه که لینک هیچ سایت فارسی گذاشته نشه.سازگار هم سایت فروش نیست بلکه بیشتر سایت یک سری کانفیگ هست و در واقع سایت فروش نیست.
بلکه لینک سایتهای فارسی ویژه فروش نباید گذاشته بشه. گرچه من هیچ وقت قیمت نمیدم و تنها نظراتم ،موضوعات کلیه
پیشنهاد میکنم شما به کسانی بگی که ،اسم و قیمت شرکتهای بخصوصی رو مطرح میکنند و فقط لینک نمیدن
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نظرتون درباره k40ij asus چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از اینکه راهنمایی کردین.ولی من از یکی از نمایندگی های امرتات که لیست مشخصات رو گرفتم نوشته شده بود که ویندوز هر 2 سون/7 است.حالا درست هست یا غط؟؟؟؟نقل قول:
گرافیکش ضعیفه.نقل قول:
من این مدل رو بهش ترجیح میدم :
k40in
Dual Core Processor T4200 : (2.0 GHz FSB 800, 1M)
ram 4gb
h.d.d 320gb
vga geforce g102m
14 led
یا x8 ain
Dual Core Processor T4200 : (2.0 GHz FSB 800, 1M)
ram 4gb
h.d.d 500gb
vga geforce g102m
14 led
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید
با بودجه 800 تا 850 کدوم بهتره:
DELL 1521
CPU Intel t6670 2.2Ghz 2mb chache 800
RAM 4 GB ddr2
HDD 500 GB
DVD RW
Geforce 9300
Display 15.4
قیمت 830
ASUS K50IN
CPU Intel 2Ghz t6600 2mb chache 800
RAM 4 GB
HDD 500 GB
DVD RW
Geforce 102M
Display 15.6 inch LED
گارانتی الماسا 2 ساله
همراه کیف و موس 850
یا acer 5738g با قیمت 780 ؟؟؟
يكي من رو تحويل بگيره:7:
با سلام خدمت دوستان ممنون ميشم درمورد خريد لب تاپ مناسب تا سقف 1.5 ميليون راهنماييم كنيد.به من hp dv6 1390
رو پيشنهاد دادن.چطوره؟در مورد مودم اين لب تاپ بايد چيكار كرد؟ بنظرتون ابعادش براي حمل به دانشگاه زياد نيست؟
شما رو تحویل گرفتیم!:31:نقل قول:
مدل dv6 1390 جزو بهترین مدل های موجود در بازار است که قیمت مناسبی هم دارد اما شما که می خواهید تا این حد هزینه کنید مدل dv6 2020 ev رو به شما پیشنهاد میکنم که پردازنده قوی تری دارد.
حمل نوت بوک های بالای 2.2 کیلوگرم مشکل ساز و سخت خواهد بود اما اگر از کوله پشتی مناسبی استفاده کنید مشکلی برای حمل نخواهید داشت.
اما در کل نوت بوک هایی که بر رو پا گذاشته شوند برای کار و حمل آسانی داشته باشند، زیر 13.3 اینچ خواهند بود.
برای دانشگاه هم اگر بر روی میز میزارید دستگاه رو مشکلی نیست اما برای روی پا گذاشتن بعد از 20 دقیقه خسته میشوید.بهترین مکان برای دانلود در دانشگاه سلف هست:31:
در ضمن برای حمل نوت بوک باید نوت بوکی با باتری مناسب همراه داشته باشید که حداقل با برایتنس 70% به شما 4 ساعت شارژ بدهد که نوت بوک های 13 اینچی اکثرا این خصوصیت را دارند.
در مورد نبود مودم هم باید بگم که اولا به adsl رو بیارید که دیگه استفاده از dialup زشته!:31:
اما در صورت نیاز به مودم می توانید یک مدل اکسترنال که کم حجم و باریک هم هست تهیه کنید که قیمتی بین 8 تا 40 تومان دارد.
جهت اطلاع از این مودم ها سری به تاپیک قطعات و لوازم جانبی لپتاپ بزنید، چند مدل معرفی شده
مسلما دل!نقل قول:
مشخصات خوب و همراه با با خدمات دل در ایران و همچنیم قیمت مناسب ، این مدل برای شما انتخاب اول میتواند باشد.ایسوس هم نوت بوک های خوبی دارد اما در ایران الویت خرید با دل خواهد بود.
دوستان اين گرافيک 102 يعني چند؟منظورم اينه مثلااگه بخوايم بصورت 8600 يا 9400 يا..........بگيم حدودا معادل کدومه؟همينطور 130 و 240؟
میشه بین 9400 و 9500ge و قویتر از 9300gsنقل قول:
لپ تاپ hp TouchSmart tx2-1250
سلام يكم اطلاعات در مورد لپ تاپ hp TouchSmart tx2-1250 مي خواستم .بعد مي خوام بدونم اين مدل داراي 1 مگ كش هست .اين مقدار كش پايينه يا خوبه؟ كلا نظرتون چيه؟