هرکاری می کنید پارس آنلاین نیاید
4 روز کامل اینترنتش قطع بوده یعنی هیچ سایتی نمی شه باز کرد امروز هم که مثلا درست شده سرعت در حد افتضاح و پینگ هر 3 تا یه دونه تایم اوت می ده
کلا تعطیل
Printable View
هرکاری می کنید پارس آنلاین نیاید
4 روز کامل اینترنتش قطع بوده یعنی هیچ سایتی نمی شه باز کرد امروز هم که مثلا درست شده سرعت در حد افتضاح و پینگ هر 3 تا یه دونه تایم اوت می ده
کلا تعطیل
مثل اینکه وضع پارس خیلی خوبه ها کاربراش دوست ندارن یوزر ها زیاد بشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایول این که خیلی عالیه ... خوش به حالشون... والا من همین قدر (ت45) رو میتونم در ماه بدم غیر اینکه برم اختلاس کنم :5::31:نقل قول:
اندیشه خط 4 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداکثر پایداری پینگ خوب 3 روز بوده:2:
ویرایش:
وضعیت پینگ از ساعت 1 صبح:
پنج شنبه جمعه که بخاطر پینگ بد از دست دادیم باید دید تا فردا غروب پایدار میومونه؟:27:
بچه ها تو چند روز اخیر مشکل قطعی های چند دقیقه ای نداشتید؟
یا مثلا الکی با صفحه فیلترینگ مواجه نشدین؟
دیشب که چراغ ADSL مودمم آروم قرار نداشت! گفتم شاید مودم دار حال سوختنه؟ اما امروز اصلا اینجوری نمیشه؟ فقط سرعت بعضی اوقات کم میشه و صفحه فیلترینگ الکی میاد!
سایت گوگل ترانسلیت! یا Tomshardware این مشکل رو زیاد دارن.
واسه من چند بار پیش اومد سایتهای مختلف با اولین مراجعه صفحه فیلترینگ میومد ولی بعد از رفرش درست میشد.
برای منم پیش اومده یه سایت چند ساعت فیلتر بود بعد باز شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مال منم امروز همین مشکل ف ی ل ت ر رو داشت که با Refresh درست میشد.پینگ هم تو خط 4 افتضاح بود امروز.
نقل قول:
برا منم امروز صبح تا 1 چیز پی ان کار نمیکرد (sstp , pptp)
شاتل 2 مگ خط 5.
نقل قول:
سرعتت هنوز همون جوریه؟ نوسان نداری؟این دوستام میانگین سرعتشون رو 120 است تو این چند روزی که گرفتن! دارم میترکم از حسادت!:13:
نقل قول:اینم FUP داره. یعنی کاربر محترم هر وقت حال کردیم حالتو میگیریم. فعلا شاد باش!!کد:http://www.shatel.ir/services/adsl/artprices/
اخه اینجوری که نمیشه. ادم با ترسو لرز اینترنت کار کنه تازه 65000 تومنم بده! :41:
نقل قول:
بالای 90 گیگ حساسیت نشون میده نرم افزار بش. توی سرویس های نا محدود FUP فقط کاهش سرعت به نصف هستش یعنی میشه 50-60 KB/s.
شاتل - 128 - محدود - مرکز 4
+
اوضاع خوبه و مشکل خاصی نیست فعلا :20:
+
سرور داخل کشور :
سرور اونور اب :31::
+
صبح - ظهر - شب - سرعت همینه !
:20:
نه دادا سرعت فیکسه فیکسه ... فعلا که داریم حالشو میبریم انگار نه انگار نامحدوده... اون دوستات چه حالی میکنن با art5 :46: منم حسودیم شد.نقل قول:
سرعتت هنوز همون جوریه؟ نوسان نداری؟این دوستام میانگین سرعتشون رو 120 است تو این چند روزی که گرفتن! دارم میترکم از حسادت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----
راستی یه چیز بگم کفتون ببره ، هنوز از این خبر اطمینان ندارم و راست و دروغش اونی که واسم تعریف کرده... شنیدم پارس وی سرویس 512 با ترافیک 10 گیگ 40 تومانه ، بعد اینکه سرعتش رو 300 ، 400 میچرخه ، کمه کمش 200 میاد... کسی خبری داره؟ بگه این راسته یا نه؟
از اوریجین دانلودش کردم , گویا هنوز سروری براش راه نیافتاده.نقل قول:
به امید پینگ درست حسابی که بشه آنلاین بازی کرد.
سلام
من الان 512 محدود شرکت اندیشه رو دارم
ولی اینجور که شنیدم شرکت شاتل 1024 یا حتی 2 مگش خیلی به صرفه تر از اندیشه هستش
به نظرتون ارزش داره شرکت رو عوض کنم؟
مرسی
دوستان، من امروز با 2 نفر که از پارس سرویس میگیرن صحبت کردم.
خیلی راضین.میگن قطعی نداره و سرعتشم خوبه.خلاصه که هیچکدوم مشکلاتی که تو سرورهای دیگه هست رو ندارن.
چرا هیچکس اینجا از پارس صحبت نمیکنه، یعنی از کسانی که به این تاپیک سر میزنن، هیچکس از پارس سرویس نداره؟؟؟:23:
سلام .نقل قول:
دوست عزیز میشه بگی سرعتت رو چنده ؟ صبح ها و شبها ؟
من بالاخره مشکل قطعی هام رو حل کردم، سیم های تلفن دم در خونمون سولفاته شده بود و نویز افتاده بود رو تلفن، مودم بدبخت همش زور میزد تا کانکت بشه ولی دوباره قطع میشد!
رفتم سیم ها رو دوباره لخت کردم و اتصالش خوب شد، خدا رو شکر همه چی آرومه، من چقدر خوشحالم
نقل قول:
فقط یه دلیل بیار که این آمارهایی که از ADSL چالوس میدی باید برای بچه های این تاپیک مهم باشه. :13:
نقل قول:
اگه سرعت و پینگ برات مهمه 100% شاتل برات بهتره اگه حجم دانلود بالای 30 گیگ در ماه میخوای و سرعت بالا و زمان دانلود برات مهم نیست اندیشه برات به صرفه تره.
اگه مرکز 4 نیستی به چیزی غیر اندیشه فکر نکن. البته این نظر شخصیه منه. تو تو این چند سال همیشه همین بودن. اینجوری نبوده که مشتری رو که گرفتن یهو بگن وای FUP شدی .امروز سر 30 گیگ FUP میشی فردا سر 20 گیگ!!!نقل قول:
ضمنا اندیشه قیمتاشو تغییر میده فکر نکنم بشینن بقیه رو نگاه کنن کاری نکنن.
سلام دوستان.من از اندیشه سبز سرویس دارم.الان مودم TP-Link8811 دارم.میخوام یه مودم بیسیم بخرم البته نه وایرلس ها...
میخوام یه مودم بگیرم که همین DSL بهش وصل شه هم پورت Lan داشته باشه واسه سیستمم هم بیسیم باشه تو اتاق دیگرم با لپ تاپ بیسیم بهش وصل شم یا با WIFI گوشیم بتونم بهش کانکت شم قیمتشم مناسب باشه چی پیشنهاد میکنید؟
دوستان TP-LINK 8901G خریدم 41 تومان الان با کانکشن سیستم اصلی وصلم.با لپ تاپ و گوشیم راحت با Wifi پیدا میکنم مومو متصل هم میشم اما سایت باز نمیکنه مشکل چیه بچه ها؟
وضع پینگ اندیشه ایفتیضاحه دوشبه! دیشب هم سایت باز نمیشد!
خط4 :
سلام
وضعیت سرعت دانلود اندیشه 128 نامحدود روز و شب چطوریه؟
سرعت روز و شب بین 25 تا 35 هستش.نقل قول:
128 نامحدود اندیشه ( مرکز 4 )
یه سی دی توی جعبه ش هست اونو اجرا کن مراحل رو برو درست میشه encapsulation اگه داشت بزار رو lcc یا یه چی تو همین مایه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، vpi 8 و vci 35نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه بابا 30 گیگ در ماه چه خبره؟نقل قول:
منظورت از زمان دانلود چیه؟
مرکز 4؟ من خط تلفنم 7 هستش نمیدونم مرکز چنده؟!!!!نقل قول:
اتفاقا دوستم که واسه کافی نتش از پارس اشتراک داره اصلا راضی نیست . تا دلت بخواد قطعی دارند و نصف مشتریا پریدن ... خط 3 و نزدیک 4 راه میکاییل هست. البته شاید استثنا باشه و دوستان دیگه با پارس مشکلی نداشته باشن اما دوستم که راضی نیست... :13:البته از بابت تایم اوت و قطعی و پینگ بالا هم اندیشه فعلا تعریفی نداره و شبیه پارسه ... شاتل تو این موارد فعلا برتره ... اما از سرعت اندیشه فعلا راضی هستم و از نظر من مشکلی نیست و فکر هم نمیکنم از این بابت بشه ایرادی بهش گرفت بخصوص اینکه با قانون Fair Use Policy هم تا حالا کسی رو سر نبریدن !نقل قول:
دوستان عزیز
طوری که قبلا گفته بودم برای من که اشتراک 128 حجمی اندیشه ( خط 3 ) دارم سرعت شبانه از ساعت 4:15 یا 3:15 عین روز میشد و بطور متوسط بین 1 تا 1.3 گیگ میشد هر شب دانلود کرد... اما از چند وقت پیش متوجه شدم وقتی که از ساعت 1 به بعد کانکت میشم سرعتم تا خود صبح همون حدود 50 کیلو بایت باقی میمونه و متوسط بیشتر از 700-800 مگ نمیشد دانلود شبانه داشت ... بعضی از دوستان عزیز تو همین تاپیک طبق نمودار سرعتی که گذاشتند هنوزم از ساعت 3 شب به بعد سرعتشون افزایش پیدا میکنه واسه همین شک کردم نکنه قضیه fair use policy و لیست سیاه باشه که باعث شده سرعت شبانم یکسره از 1 شب تا 6 صبح محدود شده ! :13:اما از چند شب پیش وقتی که روش جدید دانلود رو تست کردم سرعت شبانم عین روز هست و با همین اشتراک حجمی 128 اندیشه می شه بالای 1.7 گیگ دانلود شبانه داشت ( برای خط من که اینطوره برا دوستان دیگه شاید متفاوت باشه )
اتفاقی که الان افتاده اینه که اگر بعد از ساعت 1 شب کانکت بشین سرعتتون تا صبح محدود باقی میمونه و از 50 کیلو بایت بیشتر نمیشه.اما اگه قبل از شروع ساعت رایگان کانکت بوده باشین ( مثلا 5 دقیقه به 1 ) اونوقت سرعت به محض شروع ساعت رایگان تغییری نمیکنه و بجز چند دقیقه اول که همه برا دانلود هجوم میارند و کمی افت سرعت ایجاد میشه بعدش سرعت کم کم بالا میره و عین روز به بالای 100 کیلو بایت میرسه ...
پس اگه میخواین حداکثر سرعت تو ساعت رایگان شبانه داشته باشین باید این نکات رو رعایت کنیدشاید مثل من برا شما هم جواب بده :
1) چند دقیقه قبل از ساعت 1 کانکت بشین ( مثلا 5 دقیقه ) و بعد از اون هم دیسکانکت نکنید چون اگربه هر دلیل بعد از ساعت 1 قطع بشین و مجدد کانکت بشین به احتمال خیلی زیاد سرعتتون تا خود صبح محدود میشه و از 50 کیلو هم بالاتر نمیره .
قبلا همین اتفاق سر ساعت 3:15 یا 4:15 بامداد اتفاق می افتاد یعنی نرم افزاز سرور طوری تنظیم شده بود که اگه قبل اون ساعات وصل شده باشین اتوماتیک سرععتون رو تا 6 صبه بالا میبرد و اگه به هر دلیل سیستم دیسکانکت میشد یا بعد از اون ساعات تازه کانکت میشدید ( مثلا 5 صبح ) میدیدین سرعتتون دیگه بالا نمیرفت. الان به نظر میرسه نرم افزار سرور اندیشه جای ساعت 3:15 یا 4:15 همون ساعت 1 شب این قضیه رو اجرا میکنه ... یعنی کانکت شدنای بعد از 1 شب محدود میشن و کانکت شدنای قبل 1 همچنان پر سرعت میمونن !!! امتحان کنید شاید مثل من برا شما هم معجزه کرد :46:
اما نکته دوم که تو این چند شب تجربه شد :
2) اگر مثلا با برنامه IDM می خواین دانلود کنید بعضی شبها میبینید سرعت دانلود تک فایل زیاد بالا نمیره. اگر دیدید این اتفاق افتاده حتما بیشتر از یک فایل ( حداقل 2 فایل ) رو همزمان برا دانلود بذارید میبینید به طرز معجزه آسایی برنامه از حداکثر پهنای باندتون استفاده میکنه و مجموع سرعت دانلود بالاتر میره.( هدف تبلیغ دانلود کردن نیستا :20:)
مثل این میمونه که مثلا یه لوله آب کلفت با آب کافی اما با فشار کم موجود باشه و شما بخواین یه پمپ بهش وصل کنید یعنی این جور اوقات سرعت اینترنتتون در اصل بالاست اما ممکنه به دلایل مختلف سروری که از لینک دانلود گرفتین سرعت رو محدود کرده باشه اما با استفاده همزمان از چند لینک میبینین مجموع سرعت به حالت ایده آل نزدیک میشه .
بازم تاکید میکنم اینترنت خیلی بیشتر از دانلود کردنه و اگه این بحث ها رو مطرح میکنیم منظورمون این نیست که کاربرا صبح تا شب بشینن دانلود کنند! اما به هر حال میزان دانلود ( درست یا غلط ) به عنوان یه ملاک مهم برا کاربران ایرانی در اومده تا کیفیت سرویس شرکت اینترنتی رو باهاش مقایسه کنند واسه همین ما هم در این مورد صحبت میکنیم و یا برای دوستان مهمه که مثلا با یکی از سرویسای شاتل مشه 90 گیگ دانلود کرد بدون اینکه تو لیست سیاه رفت و با اون یکی نمیشه ! :46: فعلا که با همین 128 محدود اندیشه ( اگه شما هم مثل من بتونین از مزیت سرعت بالای شبانه بهره ببرید ) میشه بالاتر از 1700 مگ دانلود رایگان کرد... به عبارتی بالای 50 گیگ در ماه در شرایط ایده آل :5:
سلام
از منطقه ی 4 مخابراتی . نمی تونم کانکت شم . ارور 718 میده . زنگ زدم پشتیبانی میگن دیتای استان مشکل پیدا کرده . کسی از این منطقه هست . آیا واقعا دیتا قطعه ؟؟؟
منم از مرکز 4 Connect میشم، ولی مشکلی ندارم. فعلاً همه چیز خوبه.نقل قول:
اندیشه خطه ی 4 پس از دو روز نابسامانی:
:42:
سلام
میشه از اندیشه 1 گیگ حجم اضافه گرفت بعدا موقع تمدید بعدی پولش پرداخت بشه ؟
نه !!!نقل قول:
باید آنی پرداخت بشه
نقل قول:
برام من بین ساعت 1 تا 2 حداقل دو باری خود به خود دیسکانکت میشه
منظورت اینه در طول روز دیسکانکت نمیشی و فقط در اون ساعت بخصوص یکی دوبار دیسکانکت میشی ؟نقل قول: