من که سرگرمیم شده چک کردن سایز کانن اس ایکس 40 با بقیه دوربین ها :))نقل قول:
برای من راحت کار میکنه
من که سرگرمیم شده چک کردن سایز کانن اس ایکس 40 با بقیه دوربین ها :))نقل قول:
برای من راحت کار میکنه
شما که اولین بادی تونه بهتره یه بادی سبک تر بردارید وسعی کنید بیشتر روی لنز فکر کنیدنقل قول:
الان پشیمونم چرا کانن اس ایکس 40 اچ اس رو به امید ارزون شدن نخریدم
بانک مرکزی تحریم شد
تا 2.3 روز بعد نرخ ارز به شدت تغییر میکنه و فکر کنم خیلی راحت 60.70 تومنی رو قیمت ها بره
البته امیدوارم فکرم چرت و پرت محض باشه
نقل قول:
متاسفانه فکر نکنم چرت باشه :19:
دوستان حلال کنند یه چند روزی نیستم
فعلا امید داریم قیمتش زیاد بالا نره!!!
برای کانن اس ایکس 40 اچ اس چه مموری بگیرم
منظورم حجم و این چیزهاست
بعضی جاها خوندم با بعضی مموری ها هنگ میکنه
بعد در مورد محافظ لنز و ال سی دی چه طور؟ قیمت این2 چه شکلیه؟؟
.
.
راستی من خوب اولین بارمه دارم میرم به سمت دوربین نیمه حرفه ای.تا حالا نهایت با فوجی اماتور عکس گرفتم.برای فوجی موقع هر نوع عکس برداری لنزش 5 سانتی متری میومد جلو.یعنی دوربین که روشن میشد لنز میومد جلو
.
.
حالا درباره کانن Canon PowerShot SX40 HS چه شکلیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی با هر بار عکاسی لنز این قدر میاد جلو؟؟ یا اینکه موقع زوم کردن ها فقط میاد جلو.
کد:http://winarco.com/wp-content/uploads/2011/09/canon-PowerShot-SX40-DSLR-Compact-Camera-02.jpg
خير فقط در حالت زوم و حداكثر زوم تا اين اندازه بيرون مياد...نقل قول:
وقتي دوربين رو روشن ميكنيد لنز حركتي نميكنه و در وايدترين حالت قرار داره...
مموري كلاس 10 و 16 گيگ
من یه دوربین عکاسی دیجیتال میخوام بخرم پولم هم تو مایه های 300 هزار تومان است به نظرتون یه گوشی خوب بخوام بخرم چه مدلی را پیشنهاد میدید کیفیت عکسش و فیلمبرداریش هم خوب باشه
سلام دوستان عزیز . من هم یه دونه دوربین میخوام تا 350 الی 400 میخوام کیفیت عکس خوب باشه فیلم برداریش هم خوب باشه ... الان sx130is دارم نیست کیفیتش
ولی میخوام بهتر از اون باشه .. کیقیتش به چش بیاد واگر نه همون sx130is نگه دارم نقروشم . ممنون
سلامنقل قول:
دوربنهای SX 230 و Ixus 310 کنن هستند که اولی گرونتر از دومی هست حالا طبق بودجتون و ویژگی های دوربین میتونید انتخاب کنید حالا دوستانی که تو این زمینه واردترند میتونن بهتر به شما کمک کنن من خودم همون Ixus 310 دارم اگه سوال خاصی در مورد این دوربین داشتی درخدمتیم
ممنون عزیز . یعنی تفاوت عکس ها از sx130 IS خیلی بیشتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ می ارزه اونو بفروشم اینو بخرم SX230نقل قول:
به نظرتون این دوربین چه قیمتی باشه
فوجی دوربین سوپر زوم جدیدش رو معرفی کرده
Fujifilm X-S1
مشخصاتش رو که میبینم فکر کنم قیمتش بالای 700 نره
اصلا این دوربین نیمه حرفه ای حساب میشه یا حرفه ای؟
کد:http://www.dpreview.com/news/2011/11/24/fujifilmxs1
سلام این سوال من رو میشه جواب بدید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=153571&page=1122
نقل قول:
اینکه آدرس همین صفحست!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=530760
دوستان انتخاب بنده قطعی شد قرار بر خرید CANON EOS 7D
فقط لنزهای پیشنهادیتون رو برام بنویسید ممنون میشم البته یه فیلم با لنز 135 - 18 توی یوتوب دیدم جالب بود و اینکه
کسایی که 7D رو دارن هم بیان و نظرشونو بگن ممنون میشم.
میشه بپرسم چقدر میخای هزینه کنی ؟
پیشاپیش مبارکت باشه.میخواستم در مورد قیمتش بپرسم.نقل قول:
uppppppppp ممنونم از همه دوستان ومن تصمیم گرفتم sx230 بگیرم .کمک میخوامنقل قول:
نقل قول:
والا بدنش که 1900 درمیاد
دوستان من برای دوربینم FUJI S4000 مشتری پیدا کردم و حالا میخام CANON SX220 را بخرم . فقط خواهشا توصیه های لازمی اگه نیاز هست تو خرید این مدل دقت کنم را بهم بگید .
یه بار دیگه هم میپرسم : به نظرتون این مدل از کانن کیفیت عکس هاش خوبه ؟ چون من همین جوری دارم 100 هزار تومان روی دوربین قبلیم ضرر میدم و دوست دارم دوربین جدیدم کیفیت عکس خوبی داشته باشه .
من تصمیم خرید یکی از این دو رو دارم . تو شک هستم . فرشنده گفت کیقیت عکسش Canon IXUS 310 HS یکی هس SX230 ولی جی پی اس نداره
Canon IXUS 310 HS و SX230 . ممنون میشم راهنمایی کنید ........
2. من SX130 دارم . کیقیتش دوربین های بالا چشمگیره یا فرق زیادی نداره . اصلا ارزش داره SX130 رو بفروشم . اونا رو بخرم . مر30 از همه دوستان که ما رو راهنمایی میکنن
به جز کیفیت عکس و جی پی اس تفاوتای دیگه ای هم دارن مثلا 310 صفحش لمسیه و زومش 4.4 هست در حالیکه 230 زومش 14 هست و صفحشم لمسی نیست و البته تفاوتای دیگه ای هم دارن خب بازم میگم با توجه به ویژگیهاشون و تفاوت قیمتشون میتونی هر کدوم رو که میخای انتخاب کنینقل قول:
در مورد SX 130 هم من اطلاعاتی ازش ندارم چون خودمم زیاد تو کار دوربین حرفه ای نیستم و تازه اولین دوربینم رو یعنی Ixus 310 رو خریدم وگرنه حتما راهنماییتون میکردم
شما کمی صبر کن این تاپیک و بر و بچه ها جوابت رو حتما میدن چون اینجا کاربرای حرفه ای زیادی داره خود من هم برا خرید دوربین از اینجا و .... استفاده کردم شک نکن که جوابت رو میدن و حتما در مورد SX130 و .... براتون توضیح میدن
بچه ها یه سایت معرفی میکنید من قیمت Canon PowerShot SX40 HS رو تو اتحادیه اروپا ببینم
قیمت دقیقش رو میخوام
دوستم شنبه واس 2 هفته داره میره ایتالیا.فکر کردم اون بره اونجا بخره
بهش گفتم اون مشکلی نداشت
ولی یه سوال مهم
میشه دوربین رو از اونجا بخره بعد بیاره ایران من برم گارانتی و بیمه کنم.جای خاصی رو میشناسین
خواهشا راهنمایی کنید.باید تا شنبه غروب تصمیم بگیرم
دنبال خرید یه دوربین عکاسی خوشگل هستم و دیجیتال هستم
کیفیت عکسش بالای 10 مگاپیکسل تا 15 باشه
امکاناتش هم عالی باشه
قیمتش هم تا حداکثر300
ممنون عزیز . یکی جواب بدهنقل قول:
سلام
من می خواهم دوربین D600 کانن با لنز 18-135 از ایده آل بخرم تو فروشگاه به چه نکاتی باید توجه کنم که دوربین مرجوعی , ضربه خورده , خش افتاده (روی لنز) نباشه
کیفیت عکسهاشون میشه کفت تقریبا در یکرده هستندنقل قول:
ارزش نداره دوربینتونو بفروشید چون فرق زیادی باهم ندارن
اگر احیانا به سرت زد و خواستی اینکارو بکنی لااقل SX230 بگیر
که کمی کاراییش بالاتر از اون باشه
میشه جواب بدین:11:نقل قول:
این پست من را احیانا کسی ندیده که راهنماییم کنه ؟نقل قول:
با دلار 1350 تومنی اصلا به صرفه نیست شاید گرون ترم در بیادنقل قول:
مگه اینکه دوستتون فداکاری کنن از دلارهای 1050 تومنی خودش براتون بخرن(که بعیده:20:)
درباره بیمه و گارانتی اگر فروشگاه اشنا سراغ داشته باشین که راحت این کارو براتون میکنن ولی بقیه فروشگاها....
قیمت کانن پاورشات اس ایکس 40 اچ اس تو اروپا بین 365 تا 390 دلارهنقل قول:
390 ضرب در 1350 میشه 526500
حالا با پول مالیات میشه حدود 540 تومن
اما الان این دوربین تو ایران قیمتش شده 615 تومن و با این تحریم های جدید هرلحظه انتظار انفجارقیمتی میره
کلا تحت هر شرایطی حداقل 60 تومن سود میکنم که اونو میزارم برای خرید کیف دوربین خوب
.
.
.
ولی اونا کجا و ما کجاها
با 5 سال وارانتی تعویض(تحت هر شرایطی حتی صدمه به بدنه) تنها 425 تا 450 دلار
این قیمت های دلاری که میبینی برای سایت های اینترنتی هست که معمولا تخفیف های خوبی هم میدن ، اگه بری اونور تو مغازه ها میبینی قیمت ها خیلی بیشتر از این حرف هاست .نقل قول:
نمونه اش خودم ؛ دو سال پیش قرار شد برای یه ماموریت کاری از طرف شرکت برم دبی و چین . با خودم گفتم میرم اونور هم گوشی میگیرم و هم ایکس باکس و با توجه به اینکه کاره خودم بازرگانی خارجی هست و بعد از اینکه تعرفه گمرکی و هزینه ی حمل و ... را کم میکردم فکر میکردم میتونم اونور با قیمت خیلی پایین ایکس باکس و گوشی بخرم .
ولی در عمل وقتی تو مغازه ها قیمت میگرفتم و تبدیل به ریال میکردم میدیدم خیلی هم به نفعم نمیشه و ایران اگه بخرم بهتره .
البته اینم بگم از کجا بگیری خیلی مهمه یعنی بعضی جاها هستند که آفرهای خوبی میدن ، من آخر سر ایکس باکسم را دادم داییم برام از انگلیس خرید که بدون جعبه هم برام فرستاد و اون موقع که تو ایران 350 پولش بود برام حدوده 230 تموم شد .
خلاصه فکرات را بکن ببین میخای چی کار کنی ، چون با امارهایی که من دارم دلار پایین تر نمیاد و قیمت این دوربین هم تو ایران بعیده پایین تر بیاد .
بچه ها امروز دوربین فوجی S4000 ام را با یه رم 8 گیگ و یه کیف فروختم 220 . خوبه ؟ قیمت نو این مدل الان 280 هست .
میخام فردا پس فردا برم CANON SX220 بخرم . بازم میپرسم که این مدل به نظرتون خوبه و کیفیت عکساش راضی کننده هست ؟ تو این رنج قیمت 350 مدل دیگه ایی پیشنهاد ندارید ؟
نظرتون در مورد Ixus 310 چیه؟ در موردش تحقیق کردید به نظر من که دوربین بدی نیستنقل قول:
سلام عزیزان .
من تصمیم خرید یکی از این دو رو دارم . تو شک هستم . فرشنده گفت کیقیت عکسش Canon IXUS 310 HS یکی هس SX230 ولی جی پی اس نداره
Canon IXUS 310 HS و SX230 . ممنون میشم راهنمایی کنید ........
2. من SX130 دارم . کیقیتش دوربین های بالا چشمگیره یا فرق زیادی نداره . اصلا ارزش داره SX130 رو بفروشم . اونا رو بخرم . مر30 از همه دوستان که ما رو راهنمایی میکنن
نقل قول:
سلام دوست عزیز
باز هم بحث شیرین واردات
اگر فرض کنیم قیمت این مدل دوربین را در امریکا نسبت به سایت 42photo باشه 390 دلار و هر دلار را 1350 بگیریم دوست من شما در چند جا اشتباه کردید ..
1- مالیات بر ارزش افزوده این دوربین هست 4 درصد و نه 3 درصد .
2- شما حق گمرک را در نظر نگرفتید که خودش 4 درصد است .
3- شما کرایه حمل از امریکا تا ایران را در نظر نگرفتید . که حدود 2 درصد است .
4- شما حق ترخیص کالا و مخلفات دیگه اعمم از حق بازرگانی و غیره را در نظر نگرفتید که خودش حدود 2 درصد میشه
در کل شما باید این 390 دلار را در 1350 ضرب کنید و حاصل را با 12 درصد جمع کنید که میشه حدود 590 هزار تومان .
:11::11:
سلام دوست مننقل قول:
مزایای ایکسوز 310 :
1- سری ایکسوز کلا در شب و در فضای بسته نسبت به سری پاورشات نویز کمتری داره .
2- دارا بودن دیاف باز 2 باعث میشه عکس های این دوربین بسیار روشن تر از مدل اس ایکس باشه . مخصوصا در نور کم .
3- صفحه نمایش بزرگ و لمسی این دوربین قابل چشم پوشی نیست .
4- در کل اگر زوم نیاز نداری حتما بجای اس ایکس 230 این مدل را خریداری کن و در غیر اینصورت ایکسوز 310 بخر .
تذکر آخر :
بین مدل ایکسوز 310 و آی ایکس وای 31 اس تفاوت قیمت حدود 30 هزار تومان در بازار ایران است . توجه داشته باش که کدوم را میخری :)
و اینکه ارزش داره این را بفروشم و اون را بخرم بستگی به خودت داره . اگه پولت زیادی کرده این کار را بکن :46: :31:
---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
سلامنقل قول:
چرا اس ایکس 230 را نمیخری .
شاید تصور میکنید جی پی اس این دوربین قابل استفاده نیست ؟!
و یا اینکه تصور میکنید به درد شما نمیخورد ؟!
که در هر دو حالت اشتباه میکنید ...
هم قابل استفاده است در ایران و با اطمینان به درد همه یه روزی میخورد . تفاوت قیمت هم بین 5 الی 10 هزار تومان که بیشتر نیست . اگر با کار با جی پی اس این دوربین سوالی داشتی در خدمتیم :)
حتما تجدید نظر کنید ...
مگه باهم تفاوتي هم دارن اين دو ؟نقل قول:
بین مدل ایکسوز 310 و آی ایکس وای 31 اس تفاوت قیمت حدود 30 هزار تومان در بازار ایران است . توجه داشته باش که کدوم را میخری :)
یعنی دوربین SX130 IS با IXUS 310 HS هیچ فرقی ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کاملا درستهنقل قول:
چه عجب تو این فروم بالاخره یک نفر را دیدم که به این واردات کالا اشراف داره .
البته خیلی خوب توضیح دادید ولی من الان تو کتاب تعرفه سال 1390 که یه نگاهی انداختم دیدم تعرفه انواع دوربین 10 درصد هست و تعرفه اجزا و قطعات دوربین 4 درصده .