مگه هر چیزیو که می زارن باید تست کنیم :31:نقل قول:
Printable View
مگه هر چیزیو که می زارن باید تست کنیم :31:نقل قول:
وقتی خرج و ضرر نداره ، به قول نداشون چرا که نه :31:نقل قول:
با این وضع اینترنت خیلی فرق داره تا اینکه شمایی که اونجایی :31:نقل قول:
اینجا ایران :31:
سلام
میگم این دانگل قیمتش تو ایران چقدر هست
؟؟؟
یکی از دوستان رو میشناسم95تومن میده.نقل قول:
ولی عمدتا بین100تا125هست ولی توصیه میکنم فعلا نخرید و صبر کنید
من میخوام یکی از این ترو بلو ها بگیرم
کسی خریده ؟ راضی هست ؟
والا من خودم نخریدم ولی به نقل از یکی از دوستان مشکلی نداشته و خوب بوده.نقل قول:
لازم به زکره که10تا بازی فقط از روی دیسک اجرا میشه و باید حتما دیسکش باشه ما بقی بازی ها لازم نداره.
کارشم درست بوده ندیدم کسی باهاش مشکلی داشته باشه.
فقط یه چیزی با توجه به قیمتش تو ایران تصمیم بگیر ممکنه چند روز یا چند هفته دیگهCFWبیاد اونموقع هیچ ارزشی نداره.
10 تا از بازی هاش نیاز به همون بلوری کپی داره ؟ اون وقت کدوم بازی ها ؟
آره همون بلوری هست.فعلا روش اش بیرون نیومده که خودمون رایت کنیم و برای همین گرون هست.نقل قول:
بازی هایی مثل:
PES2012
FIFA2012
نیاز به بلوری دارن.
لیست کاملشو میتونی از تفریق کردن این بازی ها به دست بیاری:
forum.psx-scene.ir/showthread.php?t=101کد:http://forum.psx-scene.ir/showthread.php?t=91
البته شایان زکره که خیلی از بازی های خوب بدون بلو ری اجرا میشه مثلMW3وAC;REVELETION
لینکش نمیاره
آره کل سایت اینجوری شده نمیدونم چرا:دینقل قول:
صبر کن درست میشه
آیا نوع کلون شده ی JB2 هم مثل خودش قابلیت آپدیت شدن داره؟
خوب با توجه به اینکه به اندازه همون دانگل ظرفیت داره قایدتا باید بشه.نقل قول:
ولی خوب تا حالا در موردش بحث نشده و چیزی نگفتن
سلام این UNCHARTED 3 چقدر مزخرف بود...هر چند از بازی ای که طراحش یک ضعیفه باشد بیش از این نمیشود انتظار داشت...هه...هه...هه...دوستان از این بازیهای انلاین PS3 پول هم میشود به جیب زد ؟؟؟یعنی میشود جایزه نقدی هم کسب کرد ؟؟؟
شما خوبی بچه ها خوبن سلام برسون حتما:دینقل قول:
باو بازی در حد بین الملله دیگه این همه بی انصافی؟
جایزه که معمولا به خود بازی مربوط نمیشه ولی خودpsnبعضا جایزه میده جایزه هاشم اینه که چیز های پولیpsnرو بعضا باز میکنه.اونم که من خیلی کم دیدم کم پیش میاد
برای مسابقات جأیز میذارن از انفر اول تا 6نقل قول:
دوست عزیز حالت خوبهنقل قول:
چی شده اینجوری از این تعریف می کنی
بازیش حرف نداشت اون موقع اینجوری تعریف می کنی اینو من نمیگم از هر کی هر جا می خوای بپرس
واسه جایزه هم بفرما در مسابقات شرکت کن
بیشتر گیم پد ها رویه PS3 جواب میدن،حتی گیم پد PS2 رو من با تبدیل زدم جواب داد،PS3 کلا همه جور گیم پدی که USB داشته باشه جواب میده....................
من یه دسته بیسیم و یه دونه اینجوری ینی دسته 2 با تبدیل یو اس بی رو تست کردم چند ماه پیش این دوتا باه هم زمان جواب نمیده
البته جواب میده درصورتی هارد به کنسول وصل نباشه و تو درگاه یو اس بی فقط باید دسته باشه یا هارد واس همینم 55 تومن یه دست آک خریدم
لطفا روش شرکت در این مسابقات را توضیح بدید...البته بنده دنبال جایزه نقدی هستم همچین چیزی داره یا نه؟باتشکرنقل قول:
جایزه نقدی نداره،فقط با برنده شدن توی تورنمنت ها جوایزی مثل محصولاتی که به صورت پولی تویه PSN عرضه میشن به شما هدیه میشه................
سلام.دوستان کنسول من 160 هست و یه هارد 250 لپتاپی اومده دستم میخوام با هارد خود کنسول عوض کنم.از لحاظ سخت افزای مشکلی ندارم و میتونم بازش کنم و اون یکی رو ببندم جاش ولی از لحاظ نرم افزاری نمیدونم چی کار کنم.مثلا میترسم نیاز به اپدیت کنسول باشه یا هارد جدید رو نشناسه .و اینکه cfw بپره.یا سیوفایل بازی مثل heavy rain بپره چون کنسول نمیذاره همه ی سیو هامو کپی کنم رو فلش.لطفا راهنمایی کنید که چه نکاتی رو رعایت کنم.
خیلی ممنون.
یعنی هیچکس نمیتونه کمک کنه ؟
حالت خوش نیستا داداشنقل قول:
یه نگاه به میانگین امتیازا بکن آی جی ان بعد چند سال به یه بازی امتیاز 10 داده اون وقت شما میگی مزخرف؟:31:
پرگرافیک ترین بازیه جهان اگه به نظر شما مزخرفه پس شما کلا قید بازی کردن رو بزن:31:
بعد از اینکه هارد جدید رو نصب کردید باید یه بار فرمت بشه و آماده کار میشه........................نقل قول:
سیوهایی هم که کپی نمیشن داخل همون هارد قدیمی میمونن و شما با عوض کردن هارد میتونید دوباره به همونا دسترسی داشته باشید...............
به CFW و چیزهای دیگه هم آسیبی نمیرسه،آپدیت هم لازم نداره،از اون حرفا بودا.......................
خیلی ممنون داداش.نقل قول:
الان rebug رو نصب کردم و اپدیتش هم کردم.الان spoofer 4.0 روش نصبه.فقط یه مشکل کوچولو دارم اونم اینه که توی multiman اون فلشی که کنار گزینه ها بود و مشخص میکرد کدوم گزینه رو میخوای انتخاب کنی دیگه نیست.
چی کار کنم؟عادیه؟
دوستان این یارو چی میگه ؟
PS3 Jailbreak 4.00 has been released by codeman and available to download, the below image is the program developed by codeman. :18:
واقعا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تاپیک تازگیها چقدر خلوت شده قبلنا خیلی بهتر بود......
من یکی که دلم خوش نیست.برای هر نسخه ایش گفته یک jailbreak هست.اصلا با عقل جور در نمیاد.در ضمن این خبر مال 20 روز پیشه،پس احتمالا Fake!!!نقل قول:
احتمالا نه ,100% fake هست.من امتحان کردم.نقل قول:
سلام
دوستان یعد مدتها بررسی در نهایت به خاطر بازی های انحصاری ps3 تصمیم گرفتم اگه مناسب باشه پلی 3 بگیرم
چندتا سوال
کسی بین سختافزارهای کمکی پلی 3 دسته ای دیده که شبیه دسته xbox باشه؟(جای ویژه آنالوگ سمت چپ و همچنین تو رفته ای روی انالوگ) ؟
کپی خور کردن پلی 3 نسبتا آسان هست یا پوست آدمو می کنه؟
اگه مثلا برای هر بازی 10 تومن پول داهد بشه تا روی هارد ریخته بشه آیا بعد از پر شدن هارد مجبور به پاک کردن آن و در واقع دود شدن آن 10 تومن هستیم؟
همانند ایکس امکان زدن بازی های کپی روی دیسک وجود ندارد؟
هنوز هم کیفیت بازی های مشترک بین پلی 3 و ایکس باکس خراب هست روی پلی مثل گذشته ؟
سلام عزیز من 2 تا دسته کامپیوتر که سرش usb هست دارم که کپ دسته ایکس باکس هستننقل قول:
با تبدیل یعنی روی پلی 3 کار می کنه؟
1- بله برخی دسته های باندل این کنسول که برای بعضی بازی های خاص زده میشه اینجوری هستند.نقل قول:
2- کپی خور کردنش عین آبخوردنه و اصلا هم لازم نیست بدید بیرون و خودتون به راحتی میتونید این کارو بکنید.
3- خیر بازی هارو خیلی راحت میشه از روی هارد دستگاه روی یک حافظه FAT32 ریخت و اونهارو جای دیگه آرشیو کرد.
4- تا حالا که نه و اکثر راهکار های ارائه شده وابسته به اجرای بازی از روی هارد داخلی یا در مواردی خارجی دستگاه هست.
5- در زمینه بازی های مشترک پلی کمی کم میاره اما در مورد بازی های انحصاری پلی فوق العاده است. به خصوص در مورد بازی هایی مثل Uncharted 3 که ساخت بازی هایی مثل اون آرزوی بسیاری از استودیوهاست.
در ضمن موقع خرید مطمئن بشید ورژن دستگاه 3.55 یا کمتر هست در غیر اینصورت مجبورید با E3Flasher دانگرید کنید که خودش یه هزینه جداست.
بچه ها انتظار تا کی ؟؟؟؟؟
وضعیتیه که هست و کاریش نمیشه کرد.نقل قول:
باید منتظر بود.
با توجه به اینکهkakaهم خیلی پیشرفت کرده بود تا اون متیو دیونه بازی دراورد ولی بازم کارشون جلو هست و جای امید هست.
از اون طرف هم احتمالا ازtbکلون های بیشتری بیاد
ممنوننقل قول:
عزیز این دسته هارو به صورت جدا میشه گیر اورد؟
بحث بضعف در بازی های مشترک هنوز هم مربوط به اکثر بازی ها میشه مثل گذشته یا بهبودی صورت گرفته؟
هزینه E3Flasher دانگرید کردن چقدر هست؟
من که دیگه خسته شدم انگار نمیخواد این ps3 نرم افزاری ه-ک بشه ...
نه اوریج اش گیر نمیاد اگه هم بیاد دست دوم هست.بقیه هم اوریجینال نیست و معمولا شرکتیه!(البته نمیگم عرضه نشده ولی تو ایران گیر نمیاد)نقل قول:
بهبود که چه عرض کنم ولی تو پلتفرمر ها معمولاx360برتره البته تازگی ها انحصاریهاشم میتونه باps3رقابت کنه و اینجوری ها هم نیست که بگیم انحصاریهاش چرته!
دانگرید هم بدی بیرون50تومن ایناست!خودشم اگه بخری خیلی گرون تر میشه ولی خوب به کارت نمیاد
---------------------------------------------------------------------------
دوستان خواهشا جو منفی ندید.معلومه که چند وقتی کار دارهنقل قول:
به نظرتون تا اخر دی ه ک میشه یا نه ؟؟؟؟؟
بعیده ولی به نظرم ظرف دو ماه دیگه -- بشه با توجه به اینکه یک مرحله از جیلبریک اش گزشتهنقل قول:
بعد میگم اگه باز ورژن جدید بیاد دوباره باید وایسیم ه ک بشه
والا این هکر ها مارو گرفتن!!kakaکه همه امید به اونه میگه که میخواد با استفاده از روشی مثل همونtbکار رو انجام بده ولی خوب لگه اینجوری باشه که باید برای3.55عرضه کنن که حرف از3.73و این هاست که با هم نمیخونه!!نقل قول:
به نظر من باید یهcfwبرای3.55بیاد که همون دیباگ هارو اجرا بکنه کارcfw برای فریم ویر های جدید قطعا فریم ویر های زد اون رو از طرف سونی در پی داره.
باید دید.
الان امیدمون بهcfwبا قابلیت هاtbهست و یا کلون های بیشتر از این دانگل یا هم یه معجزه از طرفkakarotos