برا منم دقیقا همین پیغام رو میده.باید تاریخ کامپیوترت رو عوض کنی.اگه اشتباه نکرده باشم باید تاریخ رو به ماه فوریه و سال 2008 میلادی تغییر بدی.فکر کنم درست گفته باشم.باز دقیق ترش رو بهت میگم اگه درست نبود.نقل قول:
Printable View
برا منم دقیقا همین پیغام رو میده.باید تاریخ کامپیوترت رو عوض کنی.اگه اشتباه نکرده باشم باید تاریخ رو به ماه فوریه و سال 2008 میلادی تغییر بدی.فکر کنم درست گفته باشم.باز دقیق ترش رو بهت میگم اگه درست نبود.نقل قول:
شمابرنامه x live و دايركس بازي كه معمولا تو دي وي دي ها هست رو نصب كن ببين درست ميشه چون من از ارورش چيزي واقعا نفهميدمنقل قول:
برنامه x live و دایرکس برای بهتر و با کیفیت تر اجرا شدن بازیاست و اونم بعد از نصب بازی اصلی نصب میکنیم نه قبلش.مشکل از این نیست.هرکی چیزی از این ارور فهمید و تونست کمکی بکنه حتما بگه تا منم بفهمم.الان که گیرم.نقل قول:
واسه پروفايل ساختن و آنلاين بازي كردن....يا ذخيره كردن بازي استفاده ميشهنقل قول:
x live
سلام.بازی GhostBusters رو کامل نصب کردم و تا دموی بازی خوب نشون میده،وقتی بازی رو شروع میکنم بعد از چند ثانیه (3) صدای دینگ میده و بازی هنگ میکنه؟لطفا دوستان راهنمایی کنند؟در ضمن تو قسمت کرک درخواست کرک هم کردم ولی جوابی ندادند!
یکی از دوستان هم تو این تاپتیک مشکل منو داشتند ولی پاسخی درست و حسابی ندادید!
دوستان ممنون بخاطر کمک ها و پیشنهادهایی که بهم دادید.خودم از بس باهاش ور رفتم مشکل رو پیدا کردم.
مشكل از چي بود ؟ بگيم ما هم استفاده كنيم :10:نقل قول:
مهدی جان مشکل این بود که به اینستالر اجازه ی دسترسی نمیداد اونم بخاطر این بود که با administrator وارد نمیشدم.همین.به همین سادگی!نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم empier : total war که پی سی ورلد می فروشه مشکل صدا داره یا نه؟ چون تو شهر ما همه نسخه ها (takin & ویرایشگران نصز وصال VNV )مشکل صدا داره
( نمی دونم جای این سوال تو این تایپیک هست یا نه ولی چون تایپیک مخصوصش چند ماهیه که خوابیده مجبور شدم اینجا سوالم رو بپرسم )
نميدونم ولي بازي هاي p30 معمولا كامل هست من خودم يه چندتايي سفارش دادم كامل بود بدون نقص بچه ها هم زياد تعريفشو ميكنن ولي نميدونم empier : total war سالم باشه يا نه بايد بگيريد و خودتون امتحانش كنيد :10:نقل قول:
سلام
وسط یه Cod MW 2 loading این ارور رو میده !!
یعنی برای ادامه باید برم دوباره بازیو بخرم ؟!!کد:http://-----.com/images/oxp6o6l9nsn8ktwpgrlt.png
من بازي Prototype رو روي كامپيوترم نصب كردم و موقع اجرا با پيغام زير مواجه ميشم
no disc inserted.
please insert the original"Prototype" CD/DVD
مشكل چيه؟
من بازی resident evil zero برای pc رو گرفتم...ولی وقتی وارد بازی میشم صفحه سیاهه و هیچ چیزی نشون داده نمیشه..
البته صدای منوها و بقیه چیزها میاد ولی هیچ تصویر ندارم!
مشکل از چیه؟!
اصلا مگه این بازی برای pc هم اومده؟؟؟نقل قول:
تا اونجا که من میدونم برای Wii هست!!
من هم اولش تعجب کردم...ولی!
یک نرم افزار باهاش هست که فایل های Iso بازی رو باز میکنه و میتونی روی pc بازی رو اجرا کنی
iso یک نوع فرمت ایمیجه...نقل قول:
شما به احتمال زیاد با یک emulatoer دارید نسخه ی wii رو بازی میکنید مثل اجرای بازیهای ps2 و این یک نوع کلاهبرداری از طرف شرکتهای ایرانیه(این ایمیج هم در اصل همون نسخه اصلی بازیه!!)
حالا اینکه شما با این بازی به مشکل بر خوردید می تونه چندین عامل داشته باشه:
1-این گونه نرم افزارها فشار بازی رو به جای اینکه بندازن روی گرافیک تقریبا همش رو روی سی پی یو پیاده میکنند به خاطر همین برای اجری بازی با این نرم افزارها در صورتی که مشکل خاصی نداشته باشند لا اقل کم شما به یک سی پی یوی دو هسته ای به بالا(ترجیحا 4 هسته ای که sse4 به بالا رو ساپورت کنه)احتیاج دارید...
2-حتما باید با توجه به نرم افزاری که استفاده میکنید آخرین پلاگین ها و بایوسهای اون رو داشته باشید تا بتونید درست اجراش کنید
3-از من میشنوی بیخیالش شو چون حتی اگر هم بتونی اجراش کنی احتمال داره هر جایی از بازی به یک باگ برخورد کنی و نتونی ادامه بدی!!
4-شما به عنوان یک کاربر حرفه ای بهتر بود قبل از گرفتن بازی یک مشورتی با بچه ها میکردی تا اینجوری کلاه سرت نره چون شبیه این بازیها زیاده مثل:
god of war یا tekken یا....
که همگی در واقع همون نسخه اصلی کنسولی هست که با emulatore اجرا میشه:13:
ممنون واقعا توضیح کاملی بود...
پس مثل این که سرمون کلاه رفت...من اولش نمیدونستم بازی رو باید emulator اجرا کرد...فکر کردم کلا برای pc اومده
فروشنده هم چیزی در این مورد بهم نگفت...من هم بازی رو گرفتم و به مشکل برخوردم
پس با این توضیحاتی که شما دادین همون بهتر که بیخیالش بشم..
در کل ممنون بایت راهنمایی دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی جواب نمیده !!؟؟نقل قول:
سلام دوستان
خيلي وقت پيش Under Ground 1 رو نصب كردم و بازي كردم. بعد از يه مدت پاكش كردم و CD اون رو هم گم كردم. بعد يه CD دستم رسيد كه چند تا بازي توي اون بود از جمله همين Under Ground 1. نصبش كه كردم بازي كامل كار ميكنه، اما Vinyl هاي اون(طرح هاي روي ماشين) همين طور آهنگي كه موقع مسابقه پخش مي شه كار نمي كرد. رو آهنگ زياد مصر نيستم ولي Vinyl ها رو آيا ميشه دوباره فايل هاش رو گرفت و كاري كرد كه بياره يا نه.(البته آهنگش هم اگه بياد چه بهتر) چون توي بازي دقيقا Vinyl رو انتخاب ميكنه و روي ماشين اجرا مي كنه ولي هيچي نشون نمي ده، بخاطر همين فكر كردم اگه فايل هاش باشه مي شه يه كاريش كرد.
لطفاً راهنمايي كنين. با تشكر:27:
سلامنقل قول:
اول سعی کنید روی سیستم دیگه ای امتحان کنید.
اگر باز هم جواب نداد مشکل از نحوه رایت DVD بازی هست!
من بازي ASSASSINS CREED رو در دو عدد DVD خريدم
ولي وقتي دارم بازي رو نصب ميكنم همون اول بازي با پيغام زير مواجه ميشم
An error (-5006:0x80070002)
has occurred while running the setup
please make sure you have finished any previous setup and closed other applications .
lf the error still occurs،please contact your vendor :ubisoft
(##ID_COMPANY _URL##
توروخدا بگيد مشكل چيه؟
پايين اش هم 3تا گزينه داره
OK DETAIL REPORT
ایراد از DVD می باشد متاسفانه نسخه های ناقص این بازی وجود دارد که یکیش به شما افتاده .نقل قول:
ممکنه که از windows شما هم باشه ولی احتمال می دهم از اولی باشه
من بازی nba live 08 خیلی وقته دارم و اینکه برای نصب بازی همون اول شماره سریال میخواد.ولی من این شماره سریال رو تو فایلش پیدا نکردم و روی جلد سیدیش هم نزده بود.دوستان کسی این شماره سریال رو اگه دارید لطف کنید به ما بگید:11::10:
دوست عزيز درخاست شما تاپيك مخصوص خودش رو داره لطفا اونجا درخاست بديد :10:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156536&page=520
سلام مشکل من هم در مورد Modern War Far2 هست. تو مرحله جدید که می نویسه Emergency Broadcasting system از بازی بیرون می پره و خطای Error Read Disk4 می ده. لطفا راهنمایی کنید
سلام خدمت دوستان عزیز
من بازی Far Cry نسخه یک رو دانلود کردم و بعد از نصب فهمیدم که بازی به زبان اسپانیایی هست. یعنی کل نوشته های بازی اسپانیایی هستن از منو گرفته تا آخر. حالا چطور میتونم زبانش رو انگلیسی کنم. آیا لازمه چیزی دانلود کنم؟
هر کی می دونه راهنمایی کنه لطفا
ممنونم
شما مجبوريد نسخه انگليسي رو دانلود كنيد
معمولا اين جور بازي ها كه بزرگ هستن قابليت چند زبانه رو ندارن
آقا من بازي serious sam hd رو دانلود كردم كه به صورت iso هستن.وقتي ميخوام نصبش كنم اين پيغامو ميده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد كه ok ميزنم اين مياد و هر كاري ميكنم يه ارور ديگه ميده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما این پچ رو نصب کنید(مخصوصا اگه نسخه 4 dvd رو داری):نقل قول:
کد:http://www.boysteampc.com/game/download/news/COD6.exe
شما فایل اصلی(iso) رو که با برنامه daemon یا یه یکی از برنامه های مخصوص فایلهای مجازی بازی میکنی که؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من روی یه سیستم دیگه نصب کردم !!
همین مشکلو داره !!
در مرحله اول Act III این ارور رو میده !!
میتونین یه سیو از مرحله 2 ACT III بذارید ؟
باتشکر
علیرضا
غزیز شما هم پچ پست بالای من رو نصب کنید...نقل قول:
درست نشد !!!!
lمن با nero image drive يه درايو مجازي ساختم.اينو توش لود كردم همون كاري كه هميشه ميكنم.دوبار امروز اين بازي رو از جاهاي مختلف دانلود كردم جفتش همين ارورو ميده.
عزيزان، من منتظرم...:33::32:نقل قول:
شما که فکر کنم به احتمال 90% باید با اون پچ مشکلت حل میشد ولی save بازی رو اگه میخوای می تونی از اینجا درخواست کنی:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156536
سلامنقل قول:
ممنون از توجهتون، ولی حجم بازی زیاده و اصلا نمی صرفه دوباره دانلود کنم( 3 گیگ) . یعنی پچی ، چیزی وجود نداره که زبان رو انگلیسی کنه؟ نظرتون چیه اگه پچ 1.4 بازی رو دانلود کنم و نصب کنم؟
ممنونم
كسي Vinyl هاي Under Ground 1 رو نداره ه ه ه ه ه...:19:
سلام من بازي بت من رو گرفتم و وقتي نصبش تموم شد خود بازي شروع كرد به نصب نرم افزار من دستي نصب رو متوقف كردم اما بازي نصب شده بود حالا نه ميره تو بازي نه اجازه مي ده بازي رو پاك كنم خواستم از add or remov program پاكش كنم كه بازم اجازه نداد نمي ذاره دوباره هم نصبش كنم ممنون مي شم اگه راهنمايي كنيد
توی بازی lord of rings conqust مرحله سوم داخل در نمیره چیکار باید کرد
gta4 رو میشه روی ویندوز سون نصب کرد؟