سعی کنید کابل CAT6 مسی استفاده کنید کیفیت کابل خیلی تاثیر داره.نقل قول:
Printable View
سعی کنید کابل CAT6 مسی استفاده کنید کیفیت کابل خیلی تاثیر داره.نقل قول:
اگر فاصله خیلی بلنده باید از کابل خیلی با کیفیت استفاده کنید که البته اونم محدویتی دارهنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
[QUOTE=amires;8968562]خوب من امروز بالاخره مودم zw101 خودم رو توی تراس خونه نصب کردم خوشبختانه با توجه به اینکه ایرانسل تو منطقه ما خیلی بد آنتن میده اوضاع بدک نیست و مجبور نیستم بالا پشت بوم نصبش کنم. اینم تصاویر پنل مودم و تست سرعت
از مودم راضی هستین؟
پیشنهاد میکنین کلا؟
قبلا از مودم داخلی استفاده کردین؟
کیفیت و تنظیمات پنل مودم چجوریه؟ استیبل هست؟
ممنون از شما
[QUOTE=saeexx;8968574]آره مودم خیلی خوبیه قبلش Huwaei B310 استفاده میکردم که یه آنتن پشت پنجره ای بهش وصل کرده بودم اونجوری به زور دو تا آنتن میداد ولی استیبل نبود سیگنال ولی این مودم خارچی خیلی قدرت گیرندگیش بالاتره البته خوب فرکانسش هم فرق میکنه ولی با این حال خیلی استیبل است پینگ ها خیلی مرتبه و بدون packet loss. دیشب تو ساعت دانلود شبانه تا 45 مگابیت هم رفته بود بالا کلا 2 تا 8 صبح 50 گیگ دانلود کردم.نقل قول:
تنها ایرادی که داره اینه که اولا bridge نمیشه و دوما آی پی پیش فرض مودم رو نمیتونی عوض کنی که 192.168.1.1 است که البته ظاهرا با نصب فیرمور غیر ایرانسل درست میشه این موارد که هنوز فیرموری که بهش بخوره رو پیدا نکردم.
کابل من 20 متره اگه مطمعن هستین از کابله دقیقا یه راه کار بدید یا یه کابل معرفی کنید ممنوننقل قول:
دوست عزیزاین چیزا باید تست بشن نمیشه راهکار خاصی داد ولی ۲۰ متر زیاد نیست نباید مشکلی باشهنقل قول:
اخه مگه میشه نصب میکنم میام پایین یه روز عالیه اما از فردا افتضاح sinr 3 db میشه
اپراتور ایرانسل هم هیچی بلد نیس
چرا بلدننقل قول:
فرم پیگیری پر کردن رو خوب بلدن!!!
داش ببین ایرادت کجاست ایرانسل ماههنقل قول:
من مبین نت گرفتم آسفالت شدم
میترسم کابلم رو هم عوض کنم بازم مشکلم حل نشه