الان عوض کردین؟سرویسای حجمیش چطورن؟سرعت خیلی برام مهمهنقل قول:
Printable View
الان عوض کردین؟سرویسای حجمیش چطورن؟سرعت خیلی برام مهمهنقل قول:
من به خاطر شبانش میخواستم که خیلی وقت حذف کردننقل قول:
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون زمان تا 9 مگ می بستن الان تا 16 مگ هم شده بستگی دارد که خطتت بکشه
اما یه مشکلی که داشت افت سرعت تو ساعت های شلوغی بود و این افت سرعت توی سرویس های کمتر مشهود تر بود
روال کار پارس این شکلی بود که به سرویس های گران در ساعات شلوغی سرعت بیشتری اختصاص می ده
الان هزینه دانلود شبانه یک سوم
از وقتی که نرم افزار شونو عوض کردن به این مشکل برخوردم نرم افزار قبلیشون درست تر حساب می کردنقل قول:
الان هم بار دومه که داره برام حجمو اشتباه میزنه دفعه اول شاید 200 مگ بوده
ولی این بار 500 مگ بوده
رفتم گزارش مصرفو نگاه کردم از ساعت 11 صبح روز دوشنبه 5 بهمن تا 7 صبح سه شنبه 6 بهمن برام 500 مگ کم کرده در صورتی که با برنامه نت لیمیتر زده فقط 37 مگ مصرف کردم
در صورتی که من دوشتبه از ساعت8 صبح تا 8 شب رفتم اهواز بعدش هم اینقدر خسته بودم تا 6 صبح روز بعدش گرفتم خوابیدم به غیر از من هم فقط خواهرم با گوشی از اینترنت استفاده می کنه که اونم تو برنامه موبایل کانتر در طی 7 روز گذشته فقط 300 مگ مصرف کرده
همسایه هامونو هم بعید میدونم برنامه نویسی بلد باشند که بخان هک کنند
دوست عزیز این مشکل برای منم که پیشگامان دارم وجود داره اما به صورت 4 گیگی شما خیلی اوضاعت خوبه ولی شما یه کاری بکن نکات امنیتی که گفتم + بستن تمام را های ویندوز برای آپدیت و استفاده از فایروال قوی تت بتونی جلوی تمامی بهانه ها رو بگیری.موفق باشینقل قول:
یه برنامه هست که با اون وای فایو اگر انتن دهی خوب باشه( 70%) سه سوت هک میکنن
فقط باید مک تعریف کنی و هیدن کنی و رمز ادمین رو هم عوض کنی
بعضی از مودم ها قسمت فعال کردن برای مهمان دارن که ببین فعال نباشه
---
آقا کسی دو الی سه روز اضاف نداره بفروشه به من لازم دارم:n03:
این برنامه ها از طریق WPS ، مودمو هک میکنن و در صورتی که WPS مودم disable باشه ، هیچ کاری نمیتونن بکنن!!!نقل قول:
wpa2 قابل هک شدن به این راحتی ها که میگید نیست. wep و امثالهم ممکنه.نقل قول:
mac filtering و مخفی کردن ssid هیچ فایده ای ندارن اگر اصول شبکه های بیسیم و نحوه ی کار این دستگاه ها رو درک کنید.
از روترهای به روز استفاده نمایید.
پاک شود اشتباه ارسال شد.
سلام دوستان پارس آنلاینی ، یه سوال دوستان کرجی و تهرانی میخوام بدونم توی باز کردن سایت گوگل با کندی روبرو میشن؟
و اینکه من پینگ 8.8.8.8 رو میگیرم ما بینش time out میده ولی پینگ 4.2.2.4 یا 4.2.2.6 رو میگیرم اصلا تایم اوت نداره! یعنــی
مشکل کجاست؟؟
مشکل از شرکته چون جاهای دیگه مشکل ندارننقل قول: