شما توی سامانه یدونه صورتحساب بگیر معلوم میشه چی به چی برای من ارزش افزوده میزد که فهمیدم برای هر خلافی گرفتن 300 تومن ارزش افزوده می خورهنقل قول:
Printable View
شما توی سامانه یدونه صورتحساب بگیر معلوم میشه چی به چی برای من ارزش افزوده میزد که فهمیدم برای هر خلافی گرفتن 300 تومن ارزش افزوده می خورهنقل قول:
توی کدام سامانه میشه صورتحساب گرفت؟یوزر و پسورد چیه؟(قبض نمیخام،صورتحسابی که بگه فلان خدمت استفاده شده و...)
سلام
کسی میتونه آدرس خط همراه اول در بیاره؟
نقل قول:
این مال اس ام های این شرکت های حقه بازی هست که بدون اجازه اس ام اس مثلا در مورد روش نگه داری اتومبیل و فلان می فرستند بابت هر اس ام اس هم ۷۵ تومن میگیرن، اگر زنگ بزنی به ۹۹۹۰ چک میکنه روی خطتتون هرگونه سرویس ارزش افزوده باشه حذف میکنه
آره من همیشه حواسم بوده هیچ وقت ازینا فعال نکنم ولی سرویس به اضافه فوتبال! گویا خود به خود بدون تایید من برام فعال شده بوده چون من هیچ وقت ازین چیزا فعال نمی کنم.شایدم واسه یکی از برنامه های تلویزیونی اس زدم کلک زدن اینو فعال کردن. نمیدونم. ولی دیگه درس عبرت شد برام دیگه به هیچ برنامه ای هم اس نزنم. زنگ زدم غیر فعال کردن. و چون من از این خطم خیلی به ندرت استفاده می کنم فکر کردم واسه ussd باشه. ببخشید بابت اشتباه:n16:نقل قول:
تست 4G همراه اول، تهران- خ فاطمی، روبه روی هتل لاله:
سرور داخل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارج:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز جایی در تهران نیست که سیم کارت رو با یوسیم تعویض کنم ؟
فکر کنم وقتی تست 4G میگیرید؛ اینترنت بقیه که به همون BTS وصل شدند، قطعه بشه :n08:نقل قول:
جالب اینه که با یکی دو تا سیگنال این سرعت رو داره. پر باشه چیکار میکنهنقل قول:
دوستان میشه یکی کامل برام توضیح بده rru و سکتور و پنل و راک و اینا چیه وکارشون چیه؟
ببخشید من خیلی مبتدی هستم
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk