دوستان کسی لینکی برای دانلود pesjp دارهنقل قول:
اگه کسی اخرین ورژن این پچ رو برای نسخه قبلی pes داره بگه از کجا دان کنم
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان کسی لینکی برای دانلود pesjp دارهنقل قول:
اگه کسی اخرین ورژن این پچ رو برای نسخه قبلی pes داره بگه از کجا دان کنم
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اهل فوتبال چرت و پرت هستی و میخوای با یه بازیکن ( رونالدو یا مسی ) همه را دریبل کنی و بزنی تو گل و خوشحالی کنینقل قول:
برو سراغ 2012 و 2013 !
اگه میخوای حرفه ای بازی کنی و خبری از گلهای زیاد توی یه بازی نباشه ، 2014 بازی کن
2014 را روی سوپراستار بزار ، اونوقت میفهمی چند مَرده حلاجی
دوستان این نقل و انتقالات مسترلیگ چطوریه ؟ من رسیدم وسط فصل سه تا استپ رد کرد تموم شد نشد یک بازکن جذب کنم :n13:
دوستان من که کاملا گیج شدم تو این صفحات یکی لینک آخرین پچ درست وحسابی رو بده .در ضمن به نظر من بازیا خیلی به واقعیت نزدیک شدن .فقط تو دفاع کردن یکم سخت شده نمیشه پرس کنی چیکار کنم.و اینکه صفحه ابتدایی بازی موقع شروعش برای من با تم قرمز میاد همون جایی که اول اجرای بازی میاد.ولی من تو تبلیغات دیدم که مثل سابق آبیه ؟ امکان داره نسخه که من دارم کامل نیست؟ اون لینک پچ یادتون نره ممنون
این پچا رو همه رو با هم میشه نصب کرد مثلا الان pesedit بد که کونامی اومد بد اونو اگه pesjp امد بد هم اونو یا فقط یکیشون رو باید نصب کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
هر پچی نصب کنی مشکلی نداری وفتی کونامی پچ خودشو بده بیرون فقط پچ های دیگه روی تباید روی هم نصب کنی چون همشون یه پوشه هستش و یکی جدید فایلهای قبلی رو تغییر میدهنقل قول:
اقایون من پچ 1.01 رو که 14.5 مگ برای نسخه ps3 دان کردم میخوام ببینم چه چیزهایی بهبود پیدا میکنه با نصب این پچ؟
+
این ادیت هایی که میاد برای نسخه ps3 هم میاد یا فقط برای pc ؟
+
تو pes کلوب ترنسفر داره مثل فیفا که خودم نقل وانتقالات رو انجام بدم؟
آخرین پچی که اومده 1.1 هست ! لینکش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجوده (پست شماره 2781)نقل قول:
برای پرس کردنِ بازیکنِ حریف هم فقط کافیه با بازیکنی که شماره روی اون بازیکن هست کاور بدین و با گرفتنِ مربع (X) ، یکی دیگه از بازیکنات میره پرس میکنه
من همین الان اولین لیگم رو تموم کردم!
96 امتیاز.... بارسا هم 96 امتیاز :دی هم تفاضلم بهتر بود هم من بازی های رو در رو رو برده بودم!
به زور بردم لیک رو برا همین حال داد :دی بهترین بازیکن فصل هم کاسیاس شد :دی.......13 گل بیشتر نخوردم :دی
چمپیونز رو هم با چلسی داشتم به زور تو وقت های اضافه 2-0 بردم :دی
اینهمه حرف زدم بگم بگم ینی بازی بالاخره از یکنواختی در اومده......
اما اگه 2015 این مشکلات رو اعصابم حل بشه عالی میشه دیگه!
و اینکه انیمه های قهرمانی خیلیاش کپیه از نسخه ی قبلی با یه زاویه دید دیگه :دی
بله دوست عزیزم شما کاملا درست میفرمایید ،منم چند ماه اول که PES 2013 اومده بود از پچ PESEDIT استفاده میکردم ولی بعدا یکی از دوستان پچ PESJP رو پیشنهاد کردن و نصب کردم تازه فهمیدم پچ یعنی چی!!!:n01:نقل قول:
من منکر پچهای دیگه نیستم ولی به نظرم پچ PESEDIT نون معروف بودنشو میخوره!
در ضمن نصب PESJP هم خیلی راحته و فقط یه فایل نصب داره.
دوست عزیز فقط خودتون باید نصب کنید و تفاوت رو حس کنید.نقل قول:
این دوستمون چون از PESJP استفاده کرده میدونه من چی میگم!نقل قول: