نقل قول:
اسان گرفتن در انتخاب همسر،اسان گرفتن مراسم ازدواج،اسان گرفتن شروع زندگی هست
من عذرخواهی میکنم که کمی رک صحبت میکنم. به نظرم بازی با کلمات در جاهای خاص فقط وقت تلف کردن و اتلاف انرژی هست.
نقل قول:
پس این معلوم الحالی و قصد بدبخت کردن را اونها دارند؟!
این علامت ؟! که آخر جملتون گذاشتی خیلی نکته داره.
یا اینکه شما نمیدونی دورو ورت چه خبره یا اینکه سرتون زیر برفه.
نقل قول:
قبول دارم که جوانان بدلیل مسائل اقتصادی و عدم موفقیت در کشب درامد بالا از ازدواج میترسیند اما ایا این جوان ما حتی اگر نخواهد ازدواج کند چگونه زندگی میکند؟
یعنی در سن ٢٧-٣٠ سالگی و حتی بالا تر هنوز میخواهد با پدر و مادر زندگی کند؟
پس میفرمایید که با همسرشون دو نفری در کنار پدر خانومشا زندگی کنن...!
در کنار پدر زندگی کردن بهتر از گوشه زندان بودن و یا مثله جانور زندگی کردنه.
نقل قول:
که مصیبتی هست چون بیشتر بجز درامد مساله عدم توانایی زندگی مستقل هم مطرح هست
اگر این جوان بیاید و زندگی ساده و مستقلی را شروع کند کم کم میفهمد که چطور با مدیریت درامد میشود زندگی کرد و اگر درامد نفر دوم هم به این زندگی اضافه شود،میشود زندگی متاهلی را اغاز کرد
زندگی ساده و مستقل رو شروع کردن لازمه این نیست که حتما ازدواج کنه. میتونه تنها زندگی کنه. البته اگه توان این رو داشته باشه که بتونه اون زندگی ساده انفرادی رو هم سرپا نگه داره.
شما هنوز معادله رو حل نکردی داری، اونوقت در مورد بهینه مصرف کردن جواب معادله صحبت میکنی؟ یه ورق بزنید عقبتر... معادله هنوز حل نشده.!
درآمد نفر دوم؟! مگ اولیه درآمدش کسب شد که به بعدی بگیم نفر دوم. بعدی خودش به تهایی نفر اولیه.
شما به عنوان یک دختر شاغل، حاضری همسر یک آدم خوش تیپ و خوش قد و هیکل که هیچ درآمدی نداره و یا با یارانش سر جمع درآمدی در حد 200 تومن دره بشی؟
نقل قول:
کمی این ترس از استقلال و مهارت های زندگی مستقل هم باید در جوان ما تقویت شود
به بچه اول 1-100 رو یاد میدن بعد، جمع و کم کردن.
اول باید راه رفتن یاد بگیره بعد دویدن.
شما معادله درجه یک (مالی) رو حل کن. بعدا اگه لازم شد در مورد معادله درجه دوم(زندگی مستقل) صحبت میکنیم.
نقل قول:
نباید منتظر بود یکی بیاید اوضاع را درست کند،در این اوضاع سخت شما درامد خود رو ذخیره کنید،با تلاش شغل خود رو به جایگاه بالا تر برسانید،مطمئنا از نظر اقتصادی ترقی میکنید
جالبه که اصولا در طرح دستگاه و معادله مهارت دارید. (دستگاه معادله معادلاتی هستند که از دو معادله و دو مجهول برای حل روابط استفاده میکنن.)
اون شغل خود، خودش یک معادله حل نشده هست که شما هنوز حل نکرده درحال استفاده از ترقیات این مورد هستی.
همه میدونن که با پول میشه شغل رو ارتقا داد.
نقل قول:
بنده حرفی بجز خیرخواهی نزدم که متهم شوم تنها روی سنت های ایرانی اسلامی و سیاست های کلان کشور تاکید دارم،این شیاشت ها هم دارند انجام میشوند از نظر فرهنگی هم دارند تبلیغ میشوند،این که به من انواع تهمت ها بزنند دلیلش چیست؟شما میتوانید رابطه منطقی پیدا کنید
رابطه منطقی شما کاملا واضح است. و برای شخص شما کاملا نامفهوم..! رابطه منطقی شما دقیقا در کلمه منطق است. :n27:
سخت نیست فهمیدن مفهوم جمله ولی نه برای همه..:n29:
جمله کلی برای سنت گرایان ازدواج:
ازدواج نکردن و رفتن به جهنم ماورایی بهتر از ازدواج کردن و رفتن به جهنم حقیقی دنیایی است.
تونستی درک کنی چی گفتم؟:n13: