دوستان آیا اون زیر دریایی که روش پول داشت روی ps4 هم وجود داره؟
درضمن من هر کاری میکنم سیو gta v ps3 رو روی ps4 بندازم نمیشه اگه کسی میدونه راهنماییم کنه لطفاً :n16:
Printable View
دوستان آیا اون زیر دریایی که روش پول داشت روی ps4 هم وجود داره؟
درضمن من هر کاری میکنم سیو gta v ps3 رو روی ps4 بندازم نمیشه اگه کسی میدونه راهنماییم کنه لطفاً :n16:
دوستانی که پرلود میکنند اگه تموم نشده تا دوشنبه سعی کنن تموم کنن وگرنه یه آپدیت روز اول داره که به احتمال زیاد همه دانلودشون رو میپرونه
بخش ساپورت شرکت Rockstar در اکانت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود زمان دقیق انتشار GTA V رو روز 14 آوریل و در ساعت BST ,12 AM اعلام کرده.
که میشه ساعت 3:30 صبح روز سه شنبه 14 آوریل در ایران.
کاراکتر انلاین رو میشه با سوشال کوپ انتقال دادنقل قول:
اما فایل سیو خام از نسل ۷ به ۸ غیر ممکنه ب نظرم!!
پس این بازی که لینکاش برای دانلود اومده.. ( حتی سایتای ایرانی هم گزاشتن ) اینا فیک هست؟نقل قول:
در تاریخ هفتم آوریل دیتاهای کلی بازی توسط استیم Pre-load شده که احتمالا سایتها و لینکهای دانلود مشکلی ندارن و شامل دیتای بازی هستند ( البته من شخصا دانلود نکردم هنوز و اطمینان ندارم )نقل قول:
و در تاریخ گفته شده بازی قابل اجرا خواهد بود و احتمالا دیتاهای مربوط به Run شدن بازی اونموقع منتشر میشن.
خب امروز یه سری از مشکلاتی که ممکنه موقع نصب بازی هم منتشر شد و دو تا از دوستان من هم تایید کردن که بازی کامل نصب شده ولی موقع اجرا استیم اخطار روز انتشار میده و شمارش معکوس لود میشه.....نقل قول:
(کل بازی حتی فایل اجرایی بازی هم نصب شده و مشکلی پیش نیومده)فقط بازی توسط استیم قفل شده....
پس دلیل کرک نشدن بازی در دست نبودن فایل exe. یا همون فایل اجرایی (لانچر) بازی نیست.....
منبع برای مشکلات نصبی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی چیه؟
و سیستم پیشنهادی برای اجرا؟
سلام بر همه
اقا ممکنه اگه کسی تو تهران فایلهای بازی رو داشت به من یه ندا بده من بیام ازش بگیرم خودم هم بازی دارم تو هارد اگه خواست بهش میدم ..........
به یه سری از دلایل امکان دانلود که اصلا نیست یه دلیل دیگه هم امکان خرید از پستم ندارم باید از یکی بگیرم ..........
ممنون میشم اگه کسی بود بهم بگه ............
Minimumنقل قول:
Recommended PC Specs will run GTA V At 1080p/60FPS
- CPU: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2,40GHz (4 CPU)/AMD Phenom 9850 Quad-Core (4 CPU) 2,5GHz
- Memory: 4GB
- Graphics card: NVIDIA 9800 GT 1GB/AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
PC Specs To Run GTA V At 4K
- CPU: Intel Core i5 3470 3,2GHz (4 CPU)/AMD X8 FX-8350 a 4GHz (8 CPU)
- Memory: 8GB
- Graphics card: NVIDIA GTX 660 2GB/AMD HD 7870 2GB
- AMD HD 7870 or Nvidia GTX 760 with 2GB of VRAM Graphics card to run GTA V at 30FPS
- For 4K, 60FPS, "high-end SLI or Crossfire setup" is required.
کاشکی صفحه اول که شلوغ شده ی گرد گیری بشه و اطلاعت جدید بهش اضافه بشه