یکی از وارد کننده های از دوبی گفته: عجله نکن ! قیمتش (البته بر اساس درهم) پایین داره میاد. الان قیمتا بالاست!
من فقط نقل قول میکنم. درست و غلطش رو نمیدونم. اگه درست باشه دو سه هفته دیگم صبر میکنیم....
Printable View
یکی از وارد کننده های از دوبی گفته: عجله نکن ! قیمتش (البته بر اساس درهم) پایین داره میاد. الان قیمتا بالاست!
من فقط نقل قول میکنم. درست و غلطش رو نمیدونم. اگه درست باشه دو سه هفته دیگم صبر میکنیم....
مهرگان زنگ زدم امروز 66735550
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
زنگ زدم بانیان شماره تلفن مهرگان داد زنگ زدم گفت 29500000نقل قول:
بدون گارانتی هم میدن ارزونتر 50 اینچ ؟؟
حال کردم. پدرسوخته عجب خوش قیمته. :31:نقل قول:
پاناسونیک افت قیمت زیادی نداره اما تا 100 - 150 جا داره که ارزونتر بشه.
+
بابت شماره تلفنی که گذاشتی ممنونم.
---------- Post added at 02:32 AM ---------- Previous post was at 02:32 AM ----------
چه مدلی؟نقل قول:
VT30؟
چه نازکه!:18:
دیزاینش تو ظرافت و شیکی به راحتی با شیکترین LED ها رقابت می کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره 65VT30R با گارانتی بانیان می گفت نه و نیم گرفته، من پرسیدم گفت همه سایزش رو آورده اگه اجازه بده عکس می گیرم میذارمنقل قول:
باسپاس از همه بچهای خوش ذوق این انجمن امروز یه vt30 هم قسمت من شده ولی متاسفانه اطلاعی از مسائل فنی واینکه نحو استفاده چجوری هست ندارم لطفا رهنمائی کنید با سپاس مرسی :46:
دو رود به همه دوستان
این که میگن حتما باید vt30 صد ساعت اولش روی تنظیم خاصی باشه نباید از حلت دینامیک باشه ؟؟ لطفا رهنمائی کنید شاد باشین
به نظرتون قیمت 42 vt30 بدون گارانتی چنده
دیروز رفتم نمایندگیه پانی توو شریعتی تقاطع طالقانی .تبریک
در مورد VT30 پرسیدم گفت اصلا توو ایران وارد نمیشه و اوونایی هم که آوردن بدون گارانتیه .
در نتیجه بنا به گفته اوون آقا که کاملا هم بیسواد بود VT30 گارانتی دار نباید وارد بازار بشه و فقطه فقط مانور میداد روو St30 و سری V رو خراب میکرد ، مگفت سری های S پاناسونیک عالیه و سریهای V خوب نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالب اینکه میگفت : حالا مگه چیه V ها ژاپننفرقی نمیکنه که !!!!!!!!!! (فکر کنم پسره سامسونگ فروش بود یا ال.جی فروش یا شایدم سیگار فروش بود) . متاسفانه توو هیچ نمایندگی از هیچ برندی 2 تا آدم با سواد در مورد محصولی که میفروشن نیست ، فقط آدمای قالتاق رو انتخاب میکنن که جنسشونو به مردمی که اطلاع کافی ندارن بندازن . البته خداییش یه مغازه پانی توو جمهوری دیدم که طرف سواد داشت . تازه این پاناسونیکه ...تو خود بخوان حکایته این مجمل.........................
بعد دقیقا بالاسره VT20 یه چراغ سقفی با نوره یخی که اصولا برای سقفهای 2.5-3 متره رو به فاصله 1 متری از TV گذاشته بود و بالای St30 کاملا خاموش و تاریک بود ، بعد میگفت ببینین مشکیه ST30 چقدر بیشتره !!! . جالب اینکه نمیدونست که St30 فیلتر کنتراست داره و اصلا نمیدونست که این فیلتر چی هست !
بعداز کلی چرت و پرت گفتن ایشون برای اینکه لالش کنم گفتم اگه ممکنه عینکشو بده ببنینم ابنا چند،چندن ؟
VT20 که حکایتش مشخصه و اینکه عالیه بحثی نیست ولی انصافا 3DST30 هم بسیار عالی بود و لذت بردم .
موضوع اینه که وقتی پانی میگه 3D یعنی دقیقا 3D . نه مثل برندای دیگه برجسته سازی .
قیمتایی هم که میداد :
Vt20 …50 / 3.200
St30 …50 /2.350
St30 …42 /1860
والبته میگفت بعد از خرید تا 3ماه هر اتفاقی براش بیافته تعویض میشه و کارت هدیه هم که سره جای خودشه ولی در مورد پس دادن پنل به مدت 15 روز اگه خوشمون نیومد که بهش گفتم یکی دیگه از نمایندگیها انجام میده بعد از ممممممم گفت بله ما هم انجام میدیم .اها یادم اوومد بازم گفت روو TV ها فقط این نمایندگی یه کابل HDMI 50تومنی هم هدیه میده .
حالا قسمت جالبش شروع میشه که زنگ زدم به یکی از آشنایان توو خوده بانیان ( همونی که 2-3 ماه پیش گفته که VT30رو دارن تستت میکنن و گفته باراش اوومده توو گمرکه ، آره همون ) حرف این یاررو نمایندگی رو ok کردو گفت برای بانیان بصرفه نبوده از نظر سود که VT30 رو وارد کنه . پس آوردنش منتفی شد . بعد که به مهرگان زنگ زدم گفت داریم ، خوبشم داریم . تا الان هرچی که داشتیم فروختیم و دوباره داریم از بانیان درخواست میدیم . 100 البته با گارانتیه خوده بانیان و پسوند R .
دوباره زنگ زدم آشنام گفت صبر کن چک کنم .......بعد گفت بله دارن پخش میکنن بین مغازه ها ، بعد گفت اینا هنوز لیست ما رو به روز نکردن و به ما اطلاع ندادن و کلی ناراحت شد .....نتیجه اخلاقی اینکه بانیان گندشو در آورده ، به خودشون اطلاع نمیدن چه برسه به نمایندگی هاشون و چه برسه به مشتری ها که بنظر اصلا حق دونستن ندارن ..................................
باز خوبه که نزدیکای سال 2012 بالاخره بختش باز شد.
اتفاقا به بانیان ایمیل زده بودم در جواب گفته بود 10 15 روز دیگه توی بازار هست (16 روز پیش ایمیل زدم دقیقا 15 روز بعدش اومد تو بازار :31:) البته اون موقع قیمتش مشخص نبود.نقل قول: