kis 2014نقل قول:
از چه نسخه ای استفاده میکنید؟
2013 یا 2014؟
...
Printable View
kis 2014نقل قول:
از چه نسخه ای استفاده میکنید؟
2013 یا 2014؟
...
نسخه ی 2014 در حال حاضر با کلید فعال نمیشهنقل قول:
فقط باید کد فعال ساز داشته باشید تا بتونید فعالش کنید
سلام
به طور هر 10 دقیقه یکبار این صفحه باز میشه ؟ ولی نمیدنم مشکل از کجاست !
کسپر هم پیغام میده ولی من جیزی ازش نفهمیدم . دوستان کمک کنید لطفا
مرسی ،، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مسعود جاننقل قول:
درسته پروژه updater فعلا تعلیق شده و ارتقا دهنده اش هم اخراج شده.بنظر نمیرسه ادامه داشته باشه
شما تمامی کوکی های مربوط به این سایت رو پاک کن.نقل قول:
سلام،
تازگی ها خیلی از سایت های ایرانی که میرم فایلی را دانلود کنم میگهforbiden by parental, ...
در حالیکه فایل معمولی مثل زیر نویس هست فایل خلافی نیست،چرا اینطوری شده؟
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
محدودیتهای مربوط به parental control میتونه خیلی گسترده باشه و فقط محدود به سایتهای خاص نیست
دو حالت هست:
1.شما ادمین نباشی و از طرف ادمین سیستم،محدودیتها برای شما اعمال شده باشه(که در این حالت فقط ادمین میتونه تنظیمات رو تغییر بده)
2.شما ادمین باشی و parental control فعال باشه
در حالت دوم و از منوی اصلی به parental ontrol بروید.حالا لیستی از تمام اکانتهای سیستم ملاحضه میشه و کنار اونها میشه parental control رو کلا برای او یوزر فعال یا غیر فعال کرد.
اگر میخواهی همچنان فعال باشه،روی نام اکانت خود کلیک کرده و در قسمت internet به setting رفته و با دقت،تنظیمات رو مطابق با استفاده خود تغییر بده.حتما قسمت ... select categories رو هم چک کن.
در صورتیکه مشکلی از موارد بالا نبود این قسمت رو هم چک کن:
به مسیر زیر رفته(در نسخه 2014):
setting-->protection center-->web antivirus-->advanced setting
در اینجا اگر تیک check urls برداشته بشه،دیگه سایتی رو اسکن نمیکنه
اگر تیک باقی بمونه،به قسمت configure kaspersky url advisor رفته و تیک گزینه ... only urls رو زده و از لیست پایین،دسته بندیها رو محدود کن.مثلا تیک Illegal software رو بردار
تنظیماتی که گفتم برای 2014 هست و در نسخه های قبلی هم تقریبا همین مسیرها باید طی بشه.
اگه مشکل شما برطرف نشد،لطفا حتما از پیغام کسپر،عکس گذاشته شود.
با سلام
من میخوام چند روزی گسپراسکای رو تست کنم کدام ورژن رو پیشنهاد میکنید 2014 یا 2013 چرا
2014 چقدر باگ داره
ممنونم علی .
ممنوننقل قول:
۲ حالت اول که گفتین من رفتم قسمت parentalبعدش اسم خودم را offکردم،همینکار را باید میکردم؟
من کسپرم 2013هست ولی اون مسیرcheck urlرا پیدا کردم حالا تیکش را بردارم سایت های مخرب مشکل ساز نمیشن؟
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
با سلامنقل قول:
مطمئنا نسخه 2014
چون نسبت به نسخه 2013 کاملا بهبود یافته هست و منابع کمتری از سیستم رو استفاده میکند.ضمن اینکه ب ویندوز 8.1 هم کاملا سازگار شده است.
باگهایی که بوده تابحال برطرف شده
سوال اول:اگه میخواهید روی این اکانت خودتون، هیچ کنترلی برای کاربران دیگر صورت نگیرد،باید خاموش کنید.نقل قول:
سوال دوم:اون مسدود کردن سایتها از طرف parental control بود،نیازی به تغییر تنظیمات اون مسیر نیست.
دوستان سلام
لطفا فایل پاکسازی ویندوز از کسپراسکای 2014 رو لطف کنید
kavremover
ممنونم علی