نه پس اگه بشه بین اینا یکی رو بهم معرفی کنید که به کارم بیاد:1-نورتون2012 2-آواست 8 3-آویرا 2014 4-...هرچی شما پیشنهاد بدید!:n02:ممنون از پاسختون...نقل قول:
نه پس اگه بشه بین اینا یکی رو بهم معرفی کنید که به کارم بیاد:1-نورتون2012 2-آواست 8 3-آویرا 2014 4-...هرچی شما پیشنهاد بدید!:n02:ممنون از پاسختون...نقل قول:
در چه حد مصرف داره؟ من تو همین فروم دیدم تو یکی از پست ها گفته بودند 10 گیگابایت در ماه خوراکشه!:n04: من کلا ماهی 10 گیگ در ماه ترافیک دارم! :n03:نقل قول:
سلام" بین مورد اول و دومی .نقل قول:
نه حمیـــد؟
چرا؟؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
:n02: سلام" آخه چراشو بگم دوباره تا شب "بحث داریم سر آیتم های مختلف. تکراریهنقل قول:
شما به تاپیک های این دوتا سر بزنید کلی دعواست سر دلایلی ک برا هم آوردیم. همه چیز بررسی شده ، مقایسه ها هست
من واسه لپ تاپ n550 که ویندوز 8 روش نصبه میخوام یه لایسنس آنتی ویروس بخرم. بین کاسپر و نود کدوم بهتره؟ بعد یکی فرق این ورژنای اینترنت سکوریتی با معمولیشو میگه؟
بین کاسپر و نود من کاسپر رو پیشنهاد میدم و اینکه شما میتونی هر انتی ویروسی رو یک ماه نصب کنی یعنی میتونی هم نود و هم کاسپر رو یک ماه تست کنید و هر کدوم که دوس داشتید و راحت تر بودید رو انتخاب کنید برای خریدنقل قول:
اینترنت سیکروبتی تمام امکانت انتی ویروس خالی رو داره + فایروال داره که درمقابل ویروسی شدن از اینترنت و حک شدن و ... هم محافظت میکنه و امکانات و تنظیمات بیشتری داره
بین این 2 تا کدوم سبک تره و سرعت رو نمیاره پایین؟نقل قول:
smart security نود همون اینترنت سکوریتیه؟
نقل قول:
smart security نود همون اینترنت سکوریتیه؟ بله
بین این دو نود سبک تر میباشد و سرعت رو کمتر میاره پایین
سلامنقل قول:
من اوست رو پیشنهاد میکنم.آنتی ویروس خوبیه ولی باید با قند شکن آپدیت کنید چون تحریم هستیم طبق معمول.
اگه با این قضیه مشکل دارید اویرا
( کسپر عالیه که ، آپدیت هم میشه ، اکتیو هم میشه ، من الان کسپر دارم مشکلی هم ندارم )
سلامنقل قول:
حالا نه در حد 10 گیگ ولی مصرفش بالاست
من نصب کردم بعد از یه هفته دیدم 1 گیگ و خورده ایی ترافیکم مصرف شده ، گرفتم عوضش کردم ولی در کل دیتابیس توپی داره بیت
دومی آرهنقل قول:
اولی سنگینه
توضیح که دوستمون دادن ولی منم بالا دلایلش رو گفتمنقل قول:
موفق باشید