واقعا بحث سنگینه:31: .......امیدوارم دوستان بحث رو با همین هیجان و شدت ادامه بدن و لحظه ای از ارمانهاشون عقب نکشن....
.
.
.
Printable View
واقعا بحث سنگینه:31: .......امیدوارم دوستان بحث رو با همین هیجان و شدت ادامه بدن و لحظه ای از ارمانهاشون عقب نکشن....
.
.
.
این بحث تموم بشو نیست ؟؟؟؟ 2 هفته میشه که نمیام تو این تاپیک .... :13:
اگه الان به جای اینا یکم فکرتو به درس و مرس میدادی الان یه بازیساز بودی و ما گیمرهات نه نقاد مفتینقل قول:
اصلاً شما بگین امتیاز BF3 توی گیم اسپات 10 از 10
امتیاز COD MW3 باشه 2 از 10
این حرفا چه فایده ای داره؟؟؟؟
من MW3 رو بازی میکنم و باهاش حال میکنم و از همه نظر فوق العاده ست. دیگه کی به این امتیازا و کل کل کردنای الکی اهمیت میده؟:20:
من امروز بازی رو گرفتم ساعت 4 بعدظهر ...تا الان 4 ساعت به کوب بازی کردم ..خیلی توپه..آخرشه... نورپردازی بازی و
صداگذاریش منو کشته..بی نهایت حال میده....یعنی اینقدر بازی توپه که من دهنمو میبندم و میرم بازی رو ادامه بدم...
mw3 رو هم 2 بار تا آخرش رفتم ...اونم قشنگ بود اینم قشنگی خودش رو داره...هر 2 شون قشنگن و توپ
جالب این جاست وقتی من بازی MW3 رو توی تاپیکش نقد میکنم بعد از ۵ دقیقه پستام پاک میشن ولی اونا میان BF3 رو نقد میکنن ازشون تقدیر هم میشه!
کلا تو هیچ جا عدالتی وجود نداره:45:
آخی عزیزم گریه نکن !!!!نقل قول:
پس چرا پستای من هیچ وقت پاک نمیشه ؟؟؟ :13::31:
میگم بچه ها یه مرحله ی mw3 که تو پاریس هست و برج ایفر رو با خاک یکسان میکنیم این فرانسوی ها بازی رو تو کشورشون ممنوع نکردند
حالا یه مرحله ی بتلفیلد تو تهرانه بیا و ببین......
این بی جنبگی فقط و فقط تو ایرانه:13:
من چاکرتم .:11: همین دورو ورا بودیم:20: امیدوارم گیر ندن به این پستم ولی چون با مرامی نوشتم:40::40::40::11:نقل قول:
بازی رو یه dvd عرضه شده؟
انلاین می خوام بازی کنم ولی کسی رو نمی شناسم باهاش کواپ بزنم . :2: یه تاپیک جدا برای مولتی بزارین لطفا. برای پیسی نه کنسول!
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
اقا پاریس چیه . امریکاییه مافوق خودشو با تیر میزنه بعدم بازجوهای امریکاییو با چک و لگد میزنه ولی هیچ کس اعتراض نمی کنه . واقعا فرهنگ دارن ها !!نقل قول: