نقل قول:من اسم این حرفا رو میذارم خاله زنک بازیای کنکوری :31:نقل قول:
ببینید واقعیت اینه که کنکور سراسری هم یک آزمونه که شرایطش تا حد زیادی مثل همین آزمونای آزمایشی هست که الان میدین حتما متوجه شدین که تو یه آزمون در حالی که به نظر خودتون آماده اید نتیجه مطلوبی نمی گیرید ولی تو یه آزمون دیگه شرایط برعکسه
شما اگه این سوالات رو از بهترین مشاوران مملکت هم بپرسید مطمئنا جوابشون اینه که : "بله میشه" ولی با اطمینان کامل میگم که هیچ چیزی 100% مطلق نیست یعنی جواب این سوالات درسته که مثبته اما همه چیز به شرایط خود داوطلب، تلاشی که میکنه ،آمادگی که سایر رقبا دارن و شرایط خود آزمون برمیگرده
البته من به هیچ وجه به شما خورده نمیگیرم چون هم خودم و هم دوستام و به طور کلی اکثر بچه های کنکوری دغدغه های مشابه این رو دارن ( تازه صبر کنید آزمون های جامع سنجش و کانون و گزینه دو رو بدین اون وقت بیشتر متوجه میشید چی به چیه :31:) اما منظور من اینه این موضوعات نباید خیلی ذهن شما رو درگیر کنه بعد از هر آزمون یه تحلیل روی موقعیت و رتبه و درصدهاتون داشته باشید و بعد برید سراغ برنامه ریزی خودتون و طبق اون با امید به پیش رفت ادامه بدید هیچ وقت هم فراموش نکیند هر چیزی که اتفاق بیفته اولا خواست خدا بوده و مطمئنا به مصلحت شماست و دوما نتیجه تلاش خودتونه :20: