سلام . شما اول یه سری به این سایت بزنید:نقل قول:
ببینید از چه شرکت هایی می تونین استفاده کنید ، در مرحله بعد می تونید انتخاب کنید .کد:http://irgoogle.ir/adsl/index_tehran.html
موفق باشید .
Printable View
سلام . شما اول یه سری به این سایت بزنید:نقل قول:
ببینید از چه شرکت هایی می تونین استفاده کنید ، در مرحله بعد می تونید انتخاب کنید .کد:http://irgoogle.ir/adsl/index_tehran.html
موفق باشید .
اینا که خیلین من فقط تو سایت اون هایی که می شناختم رفتم که شرکت های زیر از توش در اومد ...
:31:شرکت های : داتک - آسیا تک - نداگستر صبا - شاتل - سپنتا - صبا آن لاین - آزاد نت - :31:
خب حالا باید چه کار کنم من خودم سال هاست کارت اینترنت از سپنتا استفده می کنم اما Adsl رو نمی دونم سپنتا خوبه یا نه لطفا نظراتتون رو بگید
سپنتا گرون از صبا یا آسیاتک استفاده کن
ببخشید میشه دقیقا بگید با چه سرعتی با چه محدودیتی و از چه شرکتی بگیرم
این که آیا نامحدود باشه یا با محدودیت
کدوم قطعی داره ؟ کدوم نوسانش زیاده ؟ و پشتیبنی کدوم بهتره ؟
ممنون
ببین آریا من الان از صبا 256 با 2gig در ماه گرفتم سرعتش مثل 512 یعنی با 50 تا 60 دانلود می کنه. البته یعضی موقعا یا اکثر موقعا سرعتش رو 16 میاد یعنی سر عت دانلودش میشه 2 ولی در کل خوبهنقل قول:
با 2gig می تونی پادشاهی کنی:10:
من قبلا از آسیاتک گرفته بودم اصلا راضی نبودمنقل قول:
همینجا گفتم
کلی اعصابمو خورد کرده بود
ولی الان از سپنتا گرفتم
یخورده بیشتر پول می دم اماسرویس خوب و با کیفیت دریافت می کنم و راحتم
از همه بهتر همین سپنتاست
خب با توجه به گفته شما آسیا تک بده
بین صبا و سپنتا کدوم بهتره ؟
شاتل چی ؟
کدوم رو انتخاب کنم ؟؟؟
این هم تعرفه های هر دو ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم رو انتخاب کنم ؟؟؟
دوست عزیز آسیاتک در همه مناطق بد نیست من الان 256 دارم و راضی هستم.محدودیت دانلود هم ندارم. ماه پیش 40گیگ دانلود داشتم:31:
اما صبا زا نظر دانلود خوب البته چند روزی اوضاعش خراب
صبا نت اعلام کرد با توجه به اینکه دولت به ما فشار آورده. پهنای باند دیگر حالت باز نداشته و هر مشترک متناسب با سرعت خود سرویس دریافت می نماید......پس کاهش سرعت حالت طبیعی داشته و دیگر از پهنای باند 512 برای تمام مشترکین خبری نیست...(البته به جز سرویس شبانه)