آره خیلی جالب بود... خوب عالمیه خوووووب....
Printable View
آره خیلی جالب بود... خوب عالمیه خوووووب....
میگم این سوتی ها رو کسی Pdf نکرده؟
خودم دست به کار شم؟
چند وقت پیش تو اتوبوس با دوستم بودیم و هر دوتایی داشتیم با بلوتوث مموری های ملت رو پر از کلیپ میکردیم که من یه دختررو پیدا کردم و براش میفرستادم و اون هم برای من میفرستاد.
خلاصه وقتی پیاده شدیم گوشی دوستم رو گرفتم و دیدم اینها همش کلیپهای منه...
آخر فهمیدم دوستم هم مثل من اسم بلوتوثش رو اسم دختر گذاشته. جفتمون حسابی اسکل شدیم رفت...
قبلا" هم یه سوتی این مدلی داده بودم اینجا تعریف کردم ... دیروز دوسته خواهرم اومده بود پیشش که با هم درس بخونن ... من نمیدونستم.. همینجوری با یه شلوارک رفتم تو اتاقه خواهرم( لباس تنم نبود کلا" فقط همون شلوارک) ... پس شد آنچه شد !
يه پسر عمو دارم هر وقت پيشش باشم حتما" سوتي ميدم البته سوتي كلمه اي
---------------------------------------------------------
رفته بوديم بازديد از تصفيه خونه بعد يكي از كاركنان اونجا داشت برامون توضيح ميداد . اون آقا مارا برد توي اون مرحله كه آب را از چند لايه شن عبور ميدند و براي اينكه ما بهتر متوجه بشيم مقداري از همون شنهاي مخصوص را درون يك آكواريوم ريخته بودند و از بالا آب ميريخت تو آكواريوم و از پايين ميرفت بيرون همون لحظه كه توضيح اون آقا تموم شد معون ما كه يعني همراه ما اومده بود به اون آقا گفت : يعني كل آب اصفهان از اينجا رد ميشه؟؟(منظورش همون آكواريوم شيشه اي بود)
چند روز پیش رفتم کشک بگیرم رفتم توی مغازه به فروشنده گفتم :
سلام کشک دارین !!!
طرف هم که فکر می کرد دارم یه چیزی می گم که بخندیم :22: گفت یه چیزایی داریم !!!
من هم خودم رو از تا ننداختم :25: و کشک رو با موفقیت کامل به خونه بردم !:8:
جمله ي خنده داري نگفتي كه؟ چرا خنديد؟نقل قول:
بابا من کی گفتم خندید !؟نقل قول:
جمله ي خنده داري نگفتي كه؟ چرا خنديد؟
حواست رو جمع کن : عزیزم من سوتی دادم ! آخه کی از کشک فروشی می پرسه کشک دارین یا نه!؟
دوره دبيرستان معلم از من سوال كرد ودر جواب بايد ميگفتم هواپيماهاي قاره پيما ولي حول شدم گفتم قاره هاي هواپيما!
كلاس به هم ريخت!
ولي باز سازي شد!!!:31::46::19:
آقا منم بعد از مدتها باز يه سوتي موفق شدم بدم. همه سعي خودم رو مي كنم سوتي هاي خنده داري بدم ولي اگه خنده دار نيست ببخشيد ديگه بيش از اين در توانم نيست.
آقا ديروز تو دانشگاه بودم كارم تموم شد از در داشتم ميومدم بيرون كه برم يهو ديدم يكي از خانوماي محترم پشت سرم بلند گفت سلام. منم برگشتم خيلي گرم سلام كردم يهو ديدم كنار در تكيه داده گوشي در گوشش هست و ميگه چطوري عزيزم خوبي؟!!!