سلام نگار خانوم گـــــــــــــــلنقل قول:
ترویج فرهنگ نمی کنی دیگه؟؟؟؟:27::31:
Printable View
سلام نگار خانوم گـــــــــــــــلنقل قول:
ترویج فرهنگ نمی کنی دیگه؟؟؟؟:27::31:
سلاممممممممممممم
بچه ها كسي روصندلي نيست ؟اينجاهيچ خبري نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خدمت دخترای گل و گلاب و شاداب :
ایشالله که همگی خوب هستین
یه مدتی بود که صندلی داغ تاپیک خانما رو گرم و پر رونق کرده بود ه چون بنده اوایل مرتب بودم واز 3 نفر اول عسل جون ومهرآریا جون و کیمیا جونم سوالاتی پرسیدم ولی بعدا بعلت مشغله ای که داشتم از حضور بقیه ء دخترای گلم شرمنده هستم البته یه مروری می کردم که باهاشون آشنا بشم ولی فرصت فعالیت و طرح سوال رو نداشتم بهر حال از فرانک عزیز-کارین عزیز-سارینای عزیز -لیلای عزیز و.بقیه که احیانا حضور ذهن ندارم معذرت می خوام بالاخره من شرایطم یه کم فرق می کنه متاهل هستم و شاغل .......
از مهرآریا جونم شرمنده شدم که دعوت کردن به صندلی نشینی ولی فرصت نداشتم
بهر حال به نظر بنده فعلاتامهر آریای عزیز تشریف بیارن صندلی داغ رو تعطیل کنیم چون یه مدت خیلی پر بار بود و سوال کننده ها یه استراحتی داشته باشند بعدش با حضور مهر آریا جون وبا نیروی مضاعف شروع کنیم
خودم این دفعه داوطلبانه رو صندلی می شینم تا باهاتون یه گپ صمیمی و خودمونی داشته باشم.
البته اینا نظرات شخصی بنده بود باز لیلا جون و آوا جون صاحب اختیارند و هر تصمیمی بگیرند .
راستی لیلا جون از شهامتت خیلی خوشم اومد از اینکه عکستونو تو آواتارتون قرار دادین .
همگی شاد باشید
به به سلام كارين جون خوبي ؟؟ اتفاقا خوب شد يادم انداختي :38: :20: :39: :39: :39:نقل قول:
:39: :38: اينم فقط به خاطر كارين جون خودم
ایول نگار جونمنقل قول:
دستت دست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:20::38::39::31::31:
:46:
سلام عزیزم خوش اومدی دوباره به جمع مانقل قول:
من یه مدت خیلی سرم شلوغ بود و وقت نکردم سر بزنم:31:
راستی در مورد پیشنهادت هم بگم که مهر اریا جون راضی نیست که این صندلی شیشه ای ما بخوابه و تاپیکمون بره پایین پس من پیشنهاد میکنم که خودت الان بیا رو صندلی بشین تا داغت کنیم با سوالامون:31:
در مورد اواتورمم بگم که شهامتم هم خیلی نبوده و اگر شجاع تر بودم یه تصویر تمام رخ از خودم میذاشتم:27:
سلام دوستای گلم چرا دیگه اینجا مثه قبل نیس
دوستای گلم بیاین تاپیکو شلوغ کنین دیگه !
نا پای ما به اینجا باز شد همه رفتن تنهامون گذاشتن !
olinda جان خب از شما میتونیم سوال بپرسیم دیگه ؟؟
این نی نی هوشولو تو آواتارت بچه ی خودته ؟
اسمش چیه این تپلی ؟
چند سالته اوتونه ؟
چند سالگی ازدواج کردی ؟
بچه ات چند سالشه ؟
در حال حاضر به چه کارایی مشغول هستی ؟
کیو تو دنیا از همه بیشتر دوست داری
بهترین خاطره ی زندگیت ؟
اسم اصلیت چیه ؟
رفع زحمت میکنم تا بعد
سلام خانومي سوالاي منم جواب بده لطفا
چند تا بچه داري؟
اسم شوهرت چيه؟
دوسش داري؟
سر كار ميري؟
خونه داريت چطوره؟
چه غذايي رو بهتر درست ميكني؟
شغل شوهرت چيه؟
عاشقش بودي؟
صندلیتون سرد شد که خانوما
جواب دهنده پس کو ؟
سلامممممممممم
من اومدم
ببخشید که تازه متوجه شدم باید رو صندلی بشینم
بزودی به سوالات دخترای گلم جواب میدم
اصلا فرض رو بر این میذاریم که دور هم جمع شدیم و یه گفتگوی صمیمانه ای با هم می کنیم .
همه تونو می بوسم فعلا .....................
تا برگردم وبه سوالات دیانا جون و لیلا جون جواب بدم .و الا آخر...........