ASUS - X44L چطوره بخرم ؟
ASUS - X44L چطوره بخرم ؟
سلام من یک لپتاپ ایسوس K53SV دارم که وقتی میخوام نرم افزار FANCY START را نصب کنم پیغام میده THIS SOFTWARE INSTALL ONLY ASUS NOTEBOOK من باید چکار کنم؟
و اینکه چطور میتونم وقتی از برق شهری استفاده میکنم باطری را غیر فعال کنم که شارژ نشه ؟
کسی نیست کمک کنه؟؟؟
بچه ها نمایندگی ایسوس کجاست که قیمتش مناسب باشه؟
واسه خرید لپ تاپ هرجا یه قیمتی میگه.
آدرس نمایندگی کسی داره؟
ممنون
سلام من امروز تو پایتخت طبقه دوم فروشگاهی به اسم دیجیتال رفتم همراه دوستم وبراش این n45 که 14 اینچ هست رو
خریدیم 1400 تومن . دیزاینش فکر میکردم مثل n55 باشه ولی کلا یه چیزه دیگه بود ولی بازم خیلی قشنگ بود .
به هر حال اگه کسی قصد خرید داره اون فروشگاهه هم قیمتش خوبه هم نمایندگی اصلیه و هم همه مدلا رو داره .
بچه ها هیچ کسی نمیدونه توی اصفهان کی n55sf میفروشه .اگه کسی میدونه بگه من 3 هفتس میخوام این مدلا بگیرم هیچکی نداره خداااااااااااااااا .اگه میشه کمک کنین ممنون
سلام.
آیا led هم پیکسل سوخته داره؟
n55sf خریدم،توی صفحش یه نقطه خیلی کوچیکه خاکستریه که تو رنگ های روشن فقط معلومه،
حالا آیا راهی داره که نرم افزاری از بین ببرمش؟!
نقل قول:
توی اصفهان نمیدونم اما من از کاشان خریدم امروز .....
سلام به دوستان
اگه کسی n53sf داره خواهشا درموردش که چجور لبتابیه یه توضیحی بدید اخه کل زندگیمو میخوام بزارم پاش پس لطفا بهم کمک کنید هر کمکی باشه فرقی نداره ...اصلا میشه به این لبتاب اعتماد کرد وین هزینه رو صرفش کرد
؟؟؟
سلام خدمت دوستان
من می خوام یه لپ تاپ بگیرم اما بین n55sf و n53sn موندم کدومو بخرم.
n55sf از نظر کانفیگ و امکانات بهتر از n53sn ه ولی هم قیافش زشته هم جنسش پلاستیک فشرده است که منو نگران می کنه ولی جنس n53sn آلومینیومه و خوشگلتره. اگه کسی اطلاعاتی درباره پلاستیک فشرده داره مطرح کنه. لطفا هرچی سریعتر جواب بدین چون می خوام زودتر برم بخرم.