نقل قول:هر دوتون ویندوزتون غیر اصل هستنقل قول:
میتونید کرکشو با یک سرچ ساده پیدا کنید
Printable View
نقل قول:هر دوتون ویندوزتون غیر اصل هستنقل قول:
میتونید کرکشو با یک سرچ ساده پیدا کنید
سلام
من یه مشکلی برام پیش اومده که folder option تو tools نیست.
و همین تور از contorol panel .چه کنم؟؟
سلامنقل قول:
در این مورد توی انجمن خیلی بحث شده ولی من یک راه حل نشونتون میدم:
در منوی run تایپ کنید : gpedit.msc
در قسمت چپ مسیر زیر را دنبال کنید :
User configuration/administrative templates /windows components /windows explorer
در قسمت سمت راست ( پس از انتخاب windows Explorer ) روی گزینه Remove The Folder Option menu item from the Tool menu دبل کلیک کرده و در پنجره باز شده و در قسمت settings گزینه Enable را انتخاب کرده Apply کنید.بعد Disable را انتخاب کنید Apply کنید. تا folder option برگردد . حالا برای update کردن در runتایپ کنید cmd تا وارد command prompt شوید. در پنجره سیاه بنویسید : gpupdate /force حالا صبر کنید تا group policy ریفرش شود و صفحه را ببندید .(البته احتمالا دلیل وجود این مشکل برای شما اینست که کامپیوترتان به ویروس BronTok.A آلوده شده . از دیگر علائم این ویروس اینست که با تایپ regedit در run کامپیوتر ریستارت می شود .) با این حال با کارهای بالا Folder Option به صورت موقت به tools بر میگردد.
سلامنقل قول:
این آپدیت ها برای خود ویندوز هست و به طور مستقیم از سایت شرکت مایکرو سافت دانلود میشن/ آیا اینترنت شما دایل آپ هست؟ اگه دایل آپ هست باید یه 20 ساعت کارت را هدر بدی تا این آپدیت کامل بشه/به نظر من چیزه بیخودی چون این آپدیتها را در بیرون به طور آماده میفروشن و همین p30world خودش هم میفروشه کاملشو/ پس بهتره برای بالا رفتن سرعت اینترنتتون اون را خاموش کنید /
سلام خدمت دوستان من یک سیستم دارم که دارای یک مشکل است ان هم اینکه زمانی که سیستم رو روشن می کنم قبل از بالا امدن ویندوز یک صفحه ابی پررنگ با نوشته های مختلف میاد
می خوام بدونم مشکل چیه البته بعد از مدتی ویندوز بالا میاد؟
فکر می کنم برای بدسکتور باشه و راه حلش چیه ممنون
خیلی ممنون از راهنماییتون .نقل قول:
اون نوشته های مختلف رو میشه توضیح بدی یک موردش رو چی نوشته و یا اینکه عکسی ازش بگیرینقل قول:
با سلام میخوام ویندوز عوض کنم چطوری اپدیت های ویندوز بک اپ بگیرم که عوض کردم این همه اپدیت نپره
باعرض سلام خدمت همه دوستان ؛
من موقع نصب ویندوز xp به اشتباه درایو D را برای نصب انتخاب کردم ، در حالی که یک ویندوز xp در درایو C هم دارم ، بعد از اینکه متوجه اشتباهم شدم ، سیستم را restart کرده و دوباره درایو C را برای نصب انتخاب کردم ، حال من یک ویندوز ناقص در D و یک ویندوز کامل در C داشتم که درایو D را به صورت دستی فرمت کردم ، حالا با اینکه ویندوز دیگری به غیر از ویندوز موجود در درایو C ندارم ، باز موقع بوت شدن از من در مورد انتخاب ویندوز سوال میکنه ، من چه جوری میتونم این قسمت رو حذف کنم ، ممنون میشم اگه راهنماییم کنین .:23: