اره...
توی اکثر فروم ها این قابلیت فعاله
فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه و ایرادی داشته باشه
Printable View
اره...
توی اکثر فروم ها این قابلیت فعاله
فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه و ایرادی داشته باشه
این قابلیت اینجا هم تا سال 2007 فکر کنم برای همه فعال بوده و بعد از اون برای ناظر به بالا فعال شده.
توضیحات بیشتر رو در اینجا بخونین:
مثل این که من جوابم اصلا ربطی به سوالتون نداشت:دینقل قول:
به حالت پیشرفته یا گو ادونس برید.
از این دکمه استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همونطور که میبینید اول یه تیتر براش باید انتخاب کنید بعد که اوکی کردید پیامو تو اون مینویسید.
فکر کنم لینک دادن هم یه چی تو همین مایه ها باشه
میشه یکی دستورشو بگه؟
مثلا:
نقل و قول:
[Q UOTE][/QUOTE]
اسپویلر
[S POILER=""][/SPOILER]
من که توضیح دادم این لینک دادن رو :دینقل قول:
ولش کن دیگه برادر :دی
دستورش هم هست ...
سلام..من متوجه شدم با پروفایل یکی از دوستانم مشکل دارم.....یعنی اون بامن مشکل داره:31:...جدا از شوخی....وقتی مشاهده گفتگو رو میزنم برای همه کار میکنه غیر از یکی از دوستام که وقتی میزنم صفحه لود میشه ولی چیزی نمیاد...اما برعکسش مشکلی نداره یعنی دوستم روی مشاعده گفتکو میزنه راحت نشون میده.....مشکل از چیه.؟؟؟باگه.؟
سلام دوستان
بنده برا که می خواسته باشم یه عکس داخل پستم لود بشه و نخوام که لینکش رو بزارم باید کودوم یکی از این لین ک ها رو بزارم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::31:
e،چرا نمیشه دیلیت کرد؟
سلام . خــــب دوســـت عزیز همین کاری که تو این پســت انجـام دادی !
عکس گذاشــتی بدون لینــــک ،،، لینـــک آخـــری ...
موفق باشید!:40:
آره
بعد همون موقه فهمیدم
تو اینجا پسستا رو نمیشه دیلیت کرد؟
خیرنقل قول:
تو اینجا پسستا رو نمیشه دیلیت کرد؟
اگه تمایل داشتید کل پست رو ویرایش کنید.
سلام. من میخوام یه نرم افزار کاربردی خوب برای پارتیشن بندی و در هنگام بوت شدن سیستم معرفی کنم و لینک دانلودشو بزارم . تو انجمن هم جستجو کردم اونی که میخوام معرفی کنم جایی تاپیکش وجود نداره
تو قسمت معرفی نرم افزار های کاربردی نمیتونم تاپیک جدید ایجاد کنم . چیکار باید کنم پس کجا ایجاد کنم که کسی خواست راحت بتونه پیداش کنه؟؟کد:Paragon Partition Manager Server Edition 11.0 Advanced Recovery CD
ممنون