سرویس 256 با ترافیک ماهیانه نامحدود 256 سیلور DP-SH-256-SU سرعت چند هست ؟
Printable View
سرویس 256 با ترافیک ماهیانه نامحدود 256 سیلور DP-SH-256-SU سرعت چند هست ؟
وزارت مخابرات افغانستان از کاهش سی درصدی قیمت اینترنت باند پهن و ۲۰ در صدی اینترنت پرسرعت خبر داده است.
امیرزی سنگین، وزیر مخابرات به بیبیسی گفت که قیمت جدید برای هر ۱۵۵ مگابایت از ۲۰ به ۱۴ هزار دلار کاهش یافته که ویژه شرکتهای تهیهکننده خدمات اینترنتی است.
به گفته او، قیمت اینترنت پرسرعت (DSL) برای استفاده خانگی در چهار نرخ مشخص شده: ۲۵۰ کیلو بیت در ثانیه هزار، ۵۱۲ کیلو بیت در ثانیه دو هزار، یک مگا بایت در ثانیه چهار هزار و دو مگا بایت در ثانیه هشت هزار افغانی.
این کاهش از ۱۲ دلو/بهمن قابل اعمال است. منبع اصلی ارائه خدمات اینترنتی باند پهن و پرسرعت شرکت دولتی افغان تلکام است.
این کاهش به دنبال اعتراضهای کاربران اینترنت در افغانستان امروز (۲۹ جدی/دی) رسماً اعلام شد که آقای سنگین در مصاحبه خود با بیبیسی به این اعتراضها اشاره کرد.
او افزود: "هموطنان عزیز ما از ما سوال میکنند که چرا قیمت اینترنت در هند و پاکستان بسیار پایین است و در افغانستان چرا این قدر بالا است. هند و پاکستان ممالکی هستند که به دریا راه دارند. تمام کابلهای تحتالبحری فیبر نوری به این دو کشور آمده و وصل شده. به همین دلیل، در این ممالک این امکان هست که قیمت اینترنت بسیار پایین باشد."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شمار کاربران اینترنت در افغانستان به دو میلیون و چهار صد هزار نفر می رسد
او افزود: "افغانستان کشوری محصور به خشکی است. قیمت اینترنت ما وابسته به آن است که کشورهای همسایه با ما چه رویهای را اختیار میکنند. مثلی که ما در مسایل ترانزیتی خود مشکل داریم، در اینترنت هم عین مشکل را داریم."
به گفته آقای سنگین، در حال حاضر اینترنت افغانستان از طریق فیبر نوری از پاکستان وارد میشود و واردات اینترنت از پاکستان نسبت به ازبکستان و ایران، که افغانستان از طریق فیبر نوری با این کشورها متصل شده، ازرانتر است.
وزیر مخابرات گفت: "بیشتر ترافیک اینترنتی ما با دنیا از طریق پاکستان صورت میگیرد. البته ما با کشورهای همسایه مذاکره میکنیم که قیمت اینترنتی را که به ما میفروشند، پایین بیاورند."
براساس آمار وزارت مخابرات، حجم ترافیک انترنیت افغانستان در حال حاضر هشت هزار گگا بایت است و شمار کاربران اینترنت به دو میلیون و چهار صد هزار نفر میرسد.
یعنی ما ملت عرضه افغانستان رو هم نداریم
اینجا کسی سرویس 1 مگ یا 2 مگ نامحدود فن اوا داره کسی بهم بگه خوبه یا بد
از لحاظ سرعت سرویس 1 و 2 مگ اشتراک 1 به 8 چطوریه ؟
کسی دیشب (دانلود رایگان) قطی یا کندی سرعت و دانلود کم نداشته:n27:
سلام
دوستالن من امروز ساعت 4.5 صبح بلند شدم و وضعیت دانلودمو بررسی کردم سرویس من 1 مگ 3 گیگ 1 ماهه
با کمال تعجب دیدم سرعتم دقیقا روی 32 فیکس شده
مودمو 4 5 بار خاموش روشن کردم گفتم شاید از IP باشه ولی IP عوض نمیشد و سرعت روی 32 بود هنوز
آخرین بار مودمو خاموش نکردم و منتظر نشتم تا ساعت از 7 صبح بگذره (زمان اتمام دانلود شبانه رایگان)
حدود ساعت 7.5 صبح بله دیددم سرعت دو مرتبه رفت بالا و همه چی نرمال شد
نتیجه : فن آوا منو محدود کرده بود
من چند ماهه فن آوا دارم ولی اینجوری نشده بود و بالاخره اون روی خودشونو دارن نشون میدن
اگه بخان این منوالو ادامه بدن میرم تخلیه میکنم :sq_5:
من توی پنلم فقط سرویس های نامحدود گلد فعاله که قیمتای بالایی داره
امروز زنگ زدم تهران که سرویسهای نامحدود bu رو برام توی پنلم قرار بدن با بخش فروش تماس گرفتم بعد گفتن اینجا فروش تهرانه با بخش فروش شهرستان تماس بگیرید شمارشو از تهران گرفتم
کسی شمارشو خواست شماه بخش فروش شهرستانه اینه 82195803 021
با بخش فروش شهرستان تماس گرفتم بعدِ پشت خط نگاه داشتنو سوال پرسیدن ، آخرش گفتن: شما باید با نمایندگیتون توی شهر تماس بگیرید و بهشون درخواستتونو بگید اونا باید برامون ایمیل بزنن تا بررسی بشه (انگار میخان بمب اتم فعال کنن:n02:)
با نمایندگی تماس گرفتم و خلاصه داستان های نامحدود رو براشون توضیح دادم :n13::n02:
نمایندگی هم بسیار بی تربیت میباشد دارم ازش سوال میپرسم میخاد پشت تلفن منو بخورن انگار
خلاصه نمایندگی گفت: باید تشریف بیارید اینجا نمیدونم هزینه پرداخت کنید تا فعال بشه از این حرفا پشت تلفن نمیشه
من این همه راه رفتم نمایندگی و تمام این داستان نامحدود رو براشون دوباره توضیح دادم
نمایندگی بهم گفت: آقا نمیشه چرا سرویسهای گلد رو برنمیدارید توی پنلتون که هست کیفیتشم بیسته البته گرون خیلی گرونه :n09:
منم بهش گفتم: من دانلود زیاد دارم شماهم که منو محدود کردید سرویس 1 مگ دارم سرعتم شبا روی 32 شده ((بهش اجازه ندادم بگه : خط تلفونتون از کنار سیم برق رد میشه:n08:)) ...
و ادامه دادم و گفتم: من امروز صبح ساعت 4.5 صبح بلند شدم سرعتم روی 32 بود بعد ساعت 7 (زمان اتمام دان شبانه) یکدفع سرعت رفت بالا پس یعنی محدود شدم
نمایندگی هم نمیدونست چی بگه البته باز هم اجازه ندادم بگه ((: خط تلفونتون از کنار سیم برق رد میشه:n08:))
و ادامه دادم و گفتم: تهران در باره نامحدود ها بهم گفت که بهشون باید ایمیل بزنید حالا شما سعی و تلاشتونو بکنید این نامحدود رو فعال کنید منم امروز سرویسم تموم میشه
نمایندگی گفت: شما ساعت 12 ظهر تماس بگیرید ببینیم چی میشه
منم گفتم خوب بازم سعی کنید اینو برام توی پنلم قرار بدید اگه ok نشد تخلیه میکنم :n09:
نمایندگی گفتش ایندفه با آرامش و سربزیرتر: باشه مشکلی نیست آقا :n02:
حالا باید امروز ظهر تماس بگیرم ببینیم چیکار میکنن
من نامحدود یه مگ گرفتم تو این دو روزه که فعلا خوب بوده زیر 100 بزور میاد بیشتر بالا 120نقل قول:
جالا ببینیم تا بعد چی پیش میاد :n09:
نقل قول:
سلام؛ شما کدوم شهری هم وطن؟ بنده مشهد بیدم میخاستم همین سرویسو بگیرم. براهمین می پرسم.
من تهرانم داداشنقل قول: