این جوابتونهنقل قول:
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6081279&postcount=2602[/PHP]
میتونی بعد از نصب از فرمول J_JALALDATE استفاده کنی جواب میده همه تاریخ ها رو تبدیل به شمسی میکنه
Printable View
این جوابتونهنقل قول:
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6081279&postcount=2602[/PHP]
میتونی بعد از نصب از فرمول J_JALALDATE استفاده کنی جواب میده همه تاریخ ها رو تبدیل به شمسی میکنه
قابل شما را نداشتنقل قول:
تابع Cells مقدار يك سل را برمي گرداند كه عدد اول شماره سطر و عدد دوم شماره ستون سل مي باشد يعني تابع Cells(2,3) l مقدار سل سطر دوم و ستون سوم (C2) را بر مي گرداند
سلام
من حدود 200 نام و نام خانوادگي رو به همراه شماره رديفشون نوشتم.بعد نام و نام خانوادگيها رو به ترتيب حرف الفبا كردم و بعد از اين كار شماره رديف كلا به هم ريخت.مثلا كسي كه اول نام خانوادگيش ا بود و شماره رديفش 180 بود اومده بود اول و من مجبورم دوباره شماره رديف رو از اول مرتب كنم
نميشه يه كاري كرد كه شماره ها به ترتيب از 1 تا آخر برن؟!
سلام
من می خوام در ستون A که فرضا اعداد 1 تا 100 درج شده اعداد بالای 70 را برام سورت یا نشان بدهد چگونه باید این کار را بکنم
با تشکر
اکسل آیتمی برای این کار داره اما من دقیقا نمی دونم کجاست !نقل قول:
شما فعلا میتونید از این روشی که میگم استفاده کنید تا یکی از دوستان راه اصلی شماره گذاری رو توضیح میده !
فرض کنید اعداد 1-200 رو قراره در سلول های A1 تا A200 بنویسید
خانه اول (A1) رو بذارید عدد 1 !
خانه دوم (A2) رو هم بذارید این مقدار :
حالا فقط کافیه خانه A2 رو کپی و در خانه های A3 تا A200 پیست کنید !کد:=1+A1
ستون اول عدد 1 رو بنویسنقل قول:
ستون دوم عدد 2 رو بنویس
هر دو سلول رو انتخاب کنید و کرسی موس رو گوشه سلول پایینی بگیرید تا به حالت + در بیایید بعد بکشید پایین تا به ردیفمورد نظر برسید
با استفاده از فیلتر می تونی این کار رو انجام بدینقل قول:
ابتدا باید گزینه فیلتر رو بر روی همون ستونی که میخوی جستجو کنی ایجاد کنی بعد در قسمت number filters گزینه between رو انتخاب کنی در کادر بالایی عدد کمترین حد مثلا 70 و در کادر پایین حد بالای عدد مورد نظر مثلا 100 رو بنویس و okکنی
اگر بخواهم با دستور شرطی اعداد بالای 70 را نشان بدهد باید چکار بکنمنقل قول:
براي مرتب كردن اطلاعات ستون رديف را انتخاب نكنيدنقل قول:
از همان گزینه فیلتر قسمت Greater than فقط در کادر بالایی عدد 70 رو بنویسنقل قول: