[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست از مخابرات برای رفع انحصار فیبر نوری
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست از مخابرات برای رفع انحصار فیبر نوری
به نظرم کاربرای اینترنت مخابرات خوزستان همه با هم توی سایت 195 شکایت کنید . من جای شما بودم مودم رو خورد می کردم. با هم هماهنگ باشین این مخابرات خوزستان یه تکونی بهش بدین . یا همه تخلیه کنید یا همه شکایت کنید بی تاثیر نیست
من شکایت کردم به ۱۹۵ ولی اخرش میخوام تخلیه کنم چون انقدر پرو هستن که حد نداره
الانه که فرشاد بیاد یه تست نایت 2 مگ فری بذاره با سرعت 650 و پینگ 150 ... :n19::n19::n10::n09::n02::n13::n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2mb night
irancell 4G [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
2 مگ شبانه و روزانه :n21:
خدا بهت صبر بده برادر... :n16::n02:نقل قول:
2مگ-نایت
نمیدونم چرا امشب با فرانکفورت 3.5مگ میزنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی با پراکسی خوبه
درود
دوستان نویز خطم تا 6 اومده پایین ....یعنی در واقع این دو ماهی که ثبت نام کردم کلا روی 6 بوده.
همه کاری انجام دادم اما تاثیری نداشت.
در حالا حاضر هم به سیم ورودی خونه وصله و گوشی رو هم از مدار خارج کردم.مودم رو تعویض کردم و چندین کار دیگه. خلاصه همه کارایی که توی تاپیک مربوط به نویز خونده بودم انجام دادم اما تاثیری نداشت.
حالا اگه به سازمان تنظیم مقررات رادیویی شکایت کنم پیگیری میکنن یا نه.؟
اگه متن شکایتی هم دارین بهم بدین ممنون میشم.
قبلا به خاطر ی مساله دیگه شکایت کرده بودم و انصافا حلش کردن و خیلی هم پیگیر بودن اما در این مورد نمیدونم از دوستان تا حالا اقدام کرده و جواب گرفته یا خیر.
2mb
از پریشب تا الان اینجوره :n21: